Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba.
Sevmenin ve sevilmenin ne mesleği olur, ne dili ne de dini burada dikkat edilmesi gereken husus şu olmalı insan temiz niyetli mi yoksa art niyetlimi önemli olan budur diğer türlü, bilgi sahibi değildir okur öğrenir parası yoktur girer işe çalışır kazanır bunlar çözüme ulaşmayacak sorunlar değil üstelik hangimizin garantisi var? Bir saat sonrasını bile bilemiyor insan, bundan dolayı korkuya paniğe endişeye kapılmak doğru değil zaten bu zaman da sağlıklı ilişki de neredeyse imkansız ya her neyse.
Cevap
10Cevap
yani kişinin dini yaklaşımına da bağlı eğer inançlı biriyse kabul etmez
Dinde de tövbe etmek diye bir şey var, o kişi kendisi deneyim yaşadıysa günah bakımından kadınla aynı seviyede oluyor. İkisi de zinakar...
Arkadaşım Allah'a inanan herkesi bakir/bakire mi sanıyorsun? İslamda gıybet de haram, o zaman hiçbir müslüman dedikodu yapmıyordur senin yaklaşımına göre.
İyi de dindar olmadan önce bir şeyler yapmış veya yaşamış olabilir. Uzayda mı yaşıyorsun anlamadım?
Avrupalı müslümanlar var bir sürü belgesellerini izlemişsindir belki. Onlar o yaşamı terk edip islamı tercih ediyorlar mesela.
ya vardır tabii ki yok demiyorum da ben şundan bahsetmiyorum zina yaptı ilişkiye girdi sonra tevbe etti, ben diyorum ki zina yapacak sonra 5 vakit namaza başlayacak işte islami gereklilikleri yerine getirecek yani eksiklerden yüzde yüze ulaşmasından bahsediyorum bu çok düşük ihtimaldir ama senin dediğin müslümanlık sözde müslüman falan ben bundan bahsetmiyorum
Deneyimi olmuş derken? Cinsel anlamda mı soruyorsun
Evet xper düşük diye açıkça yazamadım
Kültürlü ve eğitimli olsun tabi çok isterim ama deneyimden kasıt nedir?
Olur kafalar uyuşuyorsa neden olmasın. Cinsellik deneyimi benimde oldu.
Kadınlar niye evet demiş buna 😅
Fake profildir normalde erkektir muhtemelen 😅
Bu arada bu dönem de pek de deneyimsiz insan yok zaten, böyle şeylere bence çok takılmamak gerekiyor :)
tabiki evet Evlenelim 😊
tek hayalim kültürlü ve eğitimli bi kadınla evlenmek
elbetteevet
Elbette
A şıkkı.
Seversem ve sevillrsem tabiki evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?