Doğu'daki Kürt ya da Arap kızları iyi deniyor. Kürt kadınları merhametli oluyorlar nedense. Tabi koyu bir HDP'liyse pek yanaşmam. Hiçbir siyasi görüşün fedaisi tiplerle kafam uyuşmaz zaten.
Genel olarak dizilerin içinde ihanet barındıran senaryolar kesin vardır. Bunu doğuya özel söylediğimi kim çıkardı? Genellemeden bahsediyorum. Kaldı ki her dizi içinde var. Doğu dizilerinin içinde hayli olabilir. Ayrıca sen benim dediğimi daha anlamamışsın? Gelip soru soruyorsun. Önce dediğimi anla. Doğuda dizilerdeki gibi aşiret ve zengin hayatı yaşamıyor. Senin canın çok sıkılıyor belli.
Siyasi görüş çok önemli biz batılı erkekler vatanımızı seviyoruz. Tutupta HDP seçmeni olmasın o mesela. Ve okuma yazma eğitim seviyesi de doğuda belli. En azından evleneceğim kişinin kendini geliştirmiş olması lazım
Çok aşık olmam için tanımam lazım. Yüz güzelliğine aşık olmam. İkincisi ben çok bişey okumadım ama kendimi geliştirdim. Bilmediğim konu yok. Herşeyden az az fikir sahibiyim diyebilirim. O da öyle olmalı. velev ki aşık oldum ve siyası görüşüm uymadı önce onu siyasi görüşünü değiştirmesi konusunda ikna etmeye çalışırım. Sonra ayrılırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Doğu'daki Kürt ya da Arap kızları iyi deniyor. Kürt kadınları merhametli oluyorlar nedense. Tabi koyu bir HDP'liyse pek yanaşmam. Hiçbir siyasi görüşün fedaisi tiplerle kafam uyuşmaz zaten.
Sen nerlisin ki
Orduluyum.
Peki cok asik olursan siyasi gorusun uymazsa ne edersin
Orta yolu bulmaya çalışırım.
Hayrlusi
Ben evlenirsem zaten kürtle evlenirim en azından gözüm arkada kalmaz
Neden ki
Ne konuda
Ne demek istiyosun gozum arkada kalmaz derken
Ben iyiliği kürt insanlarından gördüm Türkler hep hainlik yaptı eğer bir kürtle evlenirsem ona güvenirim
evlenirim ben niye kültür farkı olsun artık öyle bisey kalmadı
Nasl kalmadi gayette kaldi
yok eskidendi simdi bütün dünyadan herkes haber alıyo en azından bilgisi var ama yasam tarzına yansıtmak istemiyosa o onun kisisel tercihidir
Evlenirim. Aklı başında birey olduktan sonra karşımda hiçbir sorun olmaz.
Hmm ic guveyside gidermisin peki
Seviyor ve aşıksam olabilir. Boş sebepten içgüveysi olmak istemem. Aşk yoksa istemem kısaca.
Hmm nerelisin
Asiksan niye ic guveysi istersin ki o gelmesin mu
Aşıksam giderim dedim. Diğer türlü gitmem. İç güveysi tam olarak nedir?
Yani sen ona gelin gidiyosun gibi ailesine sen gidiyosun onun
Anlaşıldı. Aşk yoksa gitmem. Ailesine diğer türlü katlanamam. Kızı sürekli hamile bırakırım. Evden kaçmak için.
Niye katlanamazsin ki belki seversin ailesini?
Hamile birkirsan evden kacmis mi oluyosun? 😁
4 kez anne olma yolunda olsa ailesi katlanır mı? O kadar çocuk aynı yerde. Şu fikir şu an baya cazipte geldi 😂
4 cocuk ne ki xjfkdkdkdkdkdkf 6 en azzz
Nerelisiniz bu arada ona göre yorum yapam
Oh ne ala. 6 canıma minnet. Nereli olduğumu neden sordun? Sen doğulu musun yoksa
Merak edip sordum öyle yazinca 🤷🏻♀️
Evet ama bu soruyu kendim için sormadim meraktan sordum
Anladım 🤣
Iyi bakalim
Güneydoğu dizilerine özenme sakın. Hayatlar öyle değil orada. Gittim biliyorum 😂
Nasıl yani
Sürekli misafirlik. Herşeyine karışıyorlar. Herşeyi küçükler yapıyor.
E dizilerdeki naasil oluyo 😁 fark ne
Dizilerden örnek alırsak herkes ihanet peşinde. Delirmiş durumdayız. Güneydoğuda yaşayan kadınlara sorun evlilik nasıl diye?
Ben dizide ihanet filan gormeedim ihanetle dogu nee alaka
Genel olarak dizilerin içinde ihanet barındıran senaryolar kesin vardır. Bunu doğuya özel söylediğimi kim çıkardı? Genellemeden bahsediyorum. Kaldı ki her dizi içinde var. Doğu dizilerinin içinde hayli olabilir. Ayrıca sen benim dediğimi daha anlamamışsın? Gelip soru soruyorsun. Önce dediğimi anla. Doğuda dizilerdeki gibi aşiret ve zengin hayatı yaşamıyor. Senin canın çok sıkılıyor belli.
Sen niye bana böyle kötü davrandin? Canım sıkılmiyo. Benim öyle bir yasanti iddiam olmadi ki?
Neyse moralim bozuldu
Moralin mi bozuldu 😂 iyi hadi git 😂
Nereye gideyim burasi benim. sorum senin gitmen lazim
Evet bozdun
Hahaha tamam gidiyorum alıngan yavru 😗
Iyi bakam
😂😂
Nee
bir şey yok 😂
Gulup durun
Evet bebeğim 😛
Ben senin bebegin degilim ki;)
Yaparız merak etme bebek 😗
Hic istemez
Tamam tamam 😂
Nasip kısmet bu işler.
Nerenin doğrusu nerenin batısı
Türkiyenin nerenin
Ben Antarktika’da yaşıyorum bana göre batıda kalıyor orası
Yalan yalan yalannnn
:) si
Neyy
Evlenmem, aramızda uçurum olur
Neden
Evlilik düşünmüyorum ya
Neden ablasi
Evlenirim de... de si var işte
Dedesi mi var
evlenirim de. dedim ya sondaki de eki devamını istiyor cümlenin yani 😀
Haaaaaaaaaaaa jeton dustu
Niye de si var peki
Siyasi görüş çok önemli biz batılı erkekler vatanımızı seviyoruz. Tutupta HDP seçmeni olmasın o mesela. Ve okuma yazma eğitim seviyesi de doğuda belli. En azından evleneceğim kişinin kendini geliştirmiş olması lazım
Aaa hicte bile sende iyice gomdun herkes okuyyo bikere tamam sornadan is bulamiyo cogu ama bu onlarla alakasi yok ki atanma zor
Doğru haklısın da ülke okuyan cahillerle dolu. En azından öyle olmasın
Sen ne okudun
Peki cok asik olursan ama siyasi gorusunuz uymazsa naparsn bir kalemde silermsn
Çok aşık olmam için tanımam lazım. Yüz güzelliğine aşık olmam. İkincisi ben çok bişey okumadım ama kendimi geliştirdim. Bilmediğim konu yok. Herşeyden az az fikir sahibiyim diyebilirim. O da öyle olmalı. velev ki aşık oldum ve siyası görüşüm uymadı önce onu siyasi görüşünü değiştirmesi konusunda ikna etmeye çalışırım. Sonra ayrılırım.
Sen nerelisin kardesim peki
Nevşehir aslen selanik türküyüm. 1820 yılına kadar araştırdım öz kayi boyu
Demek öyle
Vay bizde selanik gocmeniyiz sasirdim okurken
@Kleopatara takip attım bi nabıyon beyaanı alırım 😀
Evlenirim neden evlenmim
Nerelisn
Mersin sen
Fark etmez öğretiriz
Neyi ogretirsin sen ic guveysi gitmicekmsn
Valla alırım yanıma herkes bulunduğu topluma uyum sağlıyor bir süre sonra oda uyum sağlıyacaktır
Ben sen gidersin oraya yerlesirsin diye dusundum
Öyle olmaz kabul etmezdim parası ailesi beni ilgilendirmiyor
Niye ki
Çünkü doğudaki kültür batıya göre çok sıkı yönetim ben özgür yaşamak istiyorum kimsenin bana karışmasına müsade etmem
Yok ya ne edicek ki kiz sana sanki eve kapatmaz sen yerles alisirsin bence
Sen nerelisn ki
Kız bişey edemez zaten ben izmirliyim ayrılsak namus falan diye adamı vururlar valla 😄
Hxjdhdhahhahaha ayrlma sende sevgine sahip cik o halde 😜
ya o ayrılırsa nolucak :D
O ayrilmaz muhtemeleb 🤣
Zenginse olur
Ic guveysi mi istiyon
Bilmem belki 😂
Hayat sana guzel 😂
Çok para lazım çok 😂
Banada bruh 🤣
Buluruz inşallah be kanka 😂
Ins kanka zengin ayni zamanda yakisikli ayni zamabda karakterli koca duasi
Amin