Geçmiş sırlarınızı sevgilinize anlatmanız bence doğru değil sonuçta hiçbir ilişkinin garantiligi yoktur, ilerde ayrılık gibi olumsuzluklar yaşandığı zaman bu gibi sırları size karşı kullanıyorlar bunun birçok örneğini burada bununla ilgili paylaşım açan kızların pişmanlığı ve çaresizliğinden görüyoruz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu durumu bana karşı kullansa ne olur kullanmasa ne olur
bende eski sevgilime daha önce cinsel birliktelik yaşadığımı ama pişman olduğumu söylemiştim başta her şey mükemmel gitti 1.5 yıl sonra beni aldattı ve başka kıza gitti ve bunu yaparken de geçmişimi yüzüme vurdu sende başkalarının yatağına gidersin artık demişti yani şunu demek istiyorum tepkisi iyi güzel hoş ama aynı tepkileri bende gördüm inşallah sonun benim gibi olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ben tepkisinde herhangi bir şey görmedim, gayet güzel bir yaklaşım sergilemiş sana üslubu olsun konuşması olsun gayet düzgün lakin gezmeye gidicem ben deyip ve bunu ikinci kez tekrarlayışın pek doğru olmamış da alttan alıp anlayışla karşılamış en azından
sevgiline neden geçmişteki taciz travmalarını anlatıyosun iyi misin sen git duvara anlat çiçeğe böceğe anlat ama bi insana niye anlatıyosun hele ki sevgilin? bi insanla paylaşmayı çok istiyosan git psikoloğa anlat
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sürekli güzelim demesi çok itici bu bir. Konuya senin kadar hassas yaklaşmamış bu iki. Seninle yakinslatigi zaman sorun olmaması laf etmemen adına ayak yapıyor bu üç. Seni sevdiğine ınanmiyroum bu dort. Senin duygunu acını üzüntünü yaşamamış bile bu da beş.
Onu gözlemle. Seninle özel bir şey yaparken en basiti saçına dokunurken yanağını öperken elini tutarken vs tavrına bak bir değişiklik var mi hassasiyet gösterecek mi en basiti şu mesajlardan sonra izin alsa bile olur müsadenle elini tutabilir miyim gibi çünkü burada bir travmatik olay soz konusu. Baktın olmuyor fırsatçılık yapıyor ve bir şey olmamış gibi davranır ise anla ki seni kullanıyor. Ayrılmayı dene.
Keşke bir şeyler yaşamasaydın sen bu çocuktan emin değilsin bu bunu farkında olarak resmen baskı kurmuş sana ben bu çocuğu inan hiç masum ve samimi bulmadım 6. Hislerim oldukça iyidir güvenilir birisi değil yoluna bak kendine saygını kaybetme.
Böyle bir muhabbet aç sonra gezcem de ben bu mesajlaş madam temiz bakan bir çocuğun duygularının yavaş yavsş nasıl sömürü düğünü görüyorum yazıklam birde teselli vermek istiyor değmez bu ka. Şşşara bilmiyor ki hepsi hikayeden öte.
Canim, bana hic guvenilir biri gibi gelmedi yazdiklarindan.. seni kullanmaya calisiyor. O noktaya getirmiski sen de bu tramvani anlatmak zorunda kalmissin. ama onun akli fikri hala baska seylerde ve Simdi yapacagi, o tramvayi bahane edip dokunmanin normal oldugunu iknaya calisacak, seni sorunlu gosterecek, kullanabilirse kullanacak, khllanamazsa seni suclayip gidecek... bence uzak dur boylesinden
Kötü bir şey dememiş se sevgilinle yaşadıgın her neyse sınrasında tacize ugradım gibi hissettm demişsin sanırım asıl tavır yapması gereken oyken gayette düzgün yaklaşmış ama sen hala bir cocuksun maalesef
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne anlamda çocuk hava almak istedim zaten yazarken de kaç dk çevrimiçi kaldım yazamadım
Daha çok aranızda bir şeyler olup olmadığını ve acaba "İkinci el misin" muamelesi göstermiş gibi geldi. Sadece ilk resimdekileri okudum, gerisini okumaya üşendim.
ya bişey diyimmi bu konuşmayı tatlı falan bulan varsa hayatında sağlıklı iletişim kurmamıştır toksik ya ayrıca olaylarda farklı uyandırayım 1 ay sonra başına kakar bu tipler
Ben de her erkegin beni kullanacagini dusunuyordum. Baslarda sevgilimde de ayni his oluyodu. Kotu hissediyordum. Sonra bu meseleyi anlattim ona ve daha cok guvendim bana olan tavrindan dolayi. Seninkisi de gayet guzel karsilamis bence ona guvenmelisin
Okuduğunu anlayamayan, yanlış tabuları olan, dinlemesini bilmeyen, empati kurmayan, kadın erkek eşitliğinden anlayamayan, sevgiliyi taşıyamayacak birisin.
Yani sana soru sormuş hep o zamanlar cocukmussun takma demiş sanki televizyonda taciz eden adama laf atar gibi tepki vermiş sen niye bu konuyu açtın ki? Eskide kalan bir şeyse sacma bulmuştur
O çocuğu da seviyormuşsun bunu da. Sana biz birbirimizi seviyoruz diyor da sen o çocuğu seviyor sanıyordum diyorsun kendin. Yaş almış olabilirsin ama hala dokunulmak İçin sınırların varsa nikah vs gibi hiçbir şeyi değiştirmez seni rahatsız eden bir şey var ise ortada. Aslında sevgilini haklı bulamadım
Anlattım ama daha detaylı anlatayım bu benim fikrim elbet doğru olacak diye bir kesinlik yok. Benim sana yaklaştığımda öyle hissetmen kötü hissettirdi demiş. Ve diğer olayla şimdiki ve geçmiş zamanda kendinin farkına vardığının ve bilinçli gibi olduğundan dolayı şimdi sana fiziksel olarak yaklaşımının senin açından farklı olması gerektiği kanısında sanki ama ben hala daha istemiyorsan ki istemeyebilirsin dini sebeb olur başka bir sebeb istemiyorsan çok yakınlaşmayı en azından şimdilik ve senin bu çocuğu sevmen bir şeyi değiştirmiyor diyorum. Bunu benimle çok temas kuruyor dediğin için söylüyorum