1 hafta önce iliskimiz bitti, bugun tesadufen karsilastik. Kiz isten cikmis galiba ben ve amcam carsida oturuyorduk. Kiz otobuse binmek icin bizim oturdugumuz caddeden gecti. Bizi gördu, sanki kiz bize dogru yuruyordu. Soluma baktim kiz bana dogru geldi, iste merhaba felan sarildik. 1-2 dakka ayak ustu muhabbet ve kiz otobus duragina gitti.
Iliskimizi o bitirmisti ama arada hala bir özlem vardi kiz bana sarildiginda. 1-2 hafta bekleyip kiza tekrar yazayimmi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer hala seviyorsan biraz bekleyip yazabilirsin. O da seviyorsa tekrar konuşmak isteyecektir
En son dun telefonda konustuk ve birdaha konusmayacaz diye söz verdik. Peki ne kadar beklemem gerek?
1 hafta kadar bir şey yazma bence. 1 hafta sonra normal bir selam ile muhabbete başlaman daha iyi olur.
Aynen öyle, bu kizin guvenini kirdim ben. Yoksa yilbasi Nisan takacaktik
Kendini affettirmek için güzel bir zamanın var. Bence çok iyi düşünüp onun güvenini yeniden kazanabilirsin. Seviyorsa ve sana tekrar güvenirse eskisi gibi olabilirsiniz.
Bana bir tavsiyede buluna bilirmisin? Nasil yapmam gerek sence? Yani bugunden sonra ne zaman yazayim? Aklimi kemiriyor. Kiza ne diyim?
pazar akşamı normal bir selam halini hatırını sorma ile konuşmayı başlatmayı deneyebilirsin. Baktın sana cevap veriyor onun güvenini kırdığın konu hakkında açıklayıcı güzel, tatlı bir dille mesajını yaz. Hatta biri kafede yüz yüze konuşmak istediğini, sana bir şans daha vermesini, bir daha aynı şeylerin olmayacağının güvenini vermelisin. Pazar gününe kadar söylemek istediklerini bir yere not alabilirsin konuşma esnasında çok iyi olur
Cok tesekkurler, pazar gunu biraz erken degilmi? Yoksa iyi bir zamanlamami?
Rica ederim. Pazar akşamı bu saatlerde yazmanın iyi bir zamanlama olacağını düşünüyorum.
Son bir soru, vaktini hic harcamayacam, pazar gunu kizin isten cikis saatini biliyorum. O saatlerde ayni sekilde karsisina ciksam kizin ve ondan sonra o aksam yazsam daha iyi olmazmi?
Oradan geçiyormuş gibi yapıp selam verebilirsin ama asıl mevzuya akşam gir derim
Aynen, orada bende mevzuyu acmam ama bir görmek iyi gelir.
Cok tesekkurler, rabbim gönlune göre versin
Rica ederim. Allah seninde gönlüne göre versin. İnşallah güzel sonuçlanır.
Merhaba, kiza yazdim ve 2 saatir cevap vermedim merhaba nasilsin diye mesaj yolladim, ariyayimmi?
Merhaba biraz beklemelisin bence
Bekliyorum, ama gec cevap vermesi nedenki? Hani kizin mesajimi gördugune eminim.
Belki müsait değildir geri döner. Hemen araman ters tepebilir
Geri dönmedi. Bosverdim zaten yani sorun degil. Onun bilecegi is
yaz bnce
Ama biraz beklemekte fayda var degilmi? Yoksa hemen bugunmu yazayim?
o kadar sarılmısdsınız kızın içinde özlem varmıs demekki tazeyken yaz derim
Aynen, ama dun aksam konustuk kiz bana beni özledigini ama bana dönemeyecegini söyledi ve birdaha konusmamak uzere söz verdik. Oyuzden biraz vakit gecsin diyorum