Eski sevgilimle birlikte oldum cok pismanim?

Sevgilim var ama onunla ayrilmistik saniyordum cunku sevgilimle hep kavga ediyorduk sureklk her allahin gunu bazen 1 hafta konusmiyorduk barisiyorduk yine birsey oluyordu kavga cikiyordu. En son baya konusmadik 2 hadta gibi bana seni sevmiyorum dedi sen ve ben cok ayri dunyalarin i saniyiz sen hic birsey bilmiyorsun vs cok kirdi kalbimi hemde 5 sene birlikteydik surekli agladim ben baska kizlarla konusmasini yakaladim snapchata instagramda baska kizlara yazmis fb baska kizlarin fotosunu like yapmis ama ben surekli affetim onu hep agladim surekli ona olan guvenim tamamen gitmisti ama kopamiyordum ondan😢
1 ay once eski sevgilim bana yazdi instagramdan seni cok ozmedim cok pismanim seni kaybetigim icin va dedi ben surekli reddetim hayir dedim hatta ona sevgilim var dedim o pes etmedi ama. Sevgilimle ayrilmisim sandigim anda gittik o eski ile bulustum ve birlikte oldum onunla ama cok pismanim oyle boyle degil. Sevgilimle baristik ben yazdim ona yine dedi bana ayrilalim ben sevmiyorum seni ama ben surekli o yanimda olsun diye direniyorum ondan kopmiyorum. Eski sevgilimle birlikte olunca onun degerini cok daha iyi anladim kimse onun gibi olamaz ama ben ona ihanet ettim asla ona soyleyemem cnku gider birdaha asla arkadasina bakmaz. Cok pismanim vicdan azabindan oluyorum her gece agliyorum ne yapacam😔
Eski sevgilimle birlikte oldum cok pismanim?