Benim üniversiteye gitmeden önce lise zamanı sosyal medyadan tanıştığım ve sosyal medyada kalan bir sevgilim olmuştu. Benimle evlilik hayali kuruyordu. Ben, üniversite okumak istiyordum. O zoraki açık öğretim okursun demişti. Üniversite okumamı istemiyordu. Ailesini de alıp beni istetme sözü yapıyordu. Çocuklarımız olunca isimlerini bile düşünmüş idik. Ben de öyle çok hazırlık yaptım ki eksiğim çok diye açık öğretim okumayı kabul etmedim. İstediğim bölümü de okudum. Üniversiteye gitmeden ayrıldık. Bana en son onu aradığımda arkadaşı telefonu açmıştı ve bana or**ospu demişti. Ben de tabii ki altta kalmadım. Ağzının payını verdim. O sırada o telefonu arkadaşının elinden aldı. Tanıdığım bir arkadaşı, yıllar sonrasında konuşurken o çocuğa çok kızdı o demişti ama ben inanmadım. Kendimi B. k gibi hissettim. Çünkü ben ne kadar çok bozsam, reddetsem, istemesem bile bana cinsel muhabbet yapmaya çalıştı ve ben en son bir şeyler hayal etmesine izin verdim. Sonradan hayali de olsa yapamıyorsun, sen düzgün birisin dedi ve uzatmadı. Sonra da arkadaşı telefonu açıp bana öyle dedi. Onun için ardımdan bunu mu anlattı diye düşündüm. Sonra iki sene sonra bana helallik istemek için geri geldi ve hakkımı helal etmedim. Alay mı ediyor arkadaşının dediği o laftan sonra diye düşündüm.
Şu an evli. Hep ardından aklıma gelince "İnşallah bir kızın olur ve birisi de ona bana yaşattığın şeyin aynını yaşatır. Canından bir parçanın canı yanınca bakalım nasıl hissedeceksin?" diye beddua etmiştim. Kızı olmuş. Galiba ahım çıkacak ondan.
Şimdi o çocuğun ne suçu vardı diyenler olabilir. Benim suçum da yoktu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer