Evlendim ama eşim rol mü yapıyor?

Görücü evlendim. Çok saçma şeyler var. Evlendirildiğim çocuğu tanıyordum okul zamanlarında, zengin olduğunu biliyordum ama sürekli kavga eden birilerine sataşan laf atan zorbalık yapan biriydi. Sevgili filan kız ortamları da vardı.
Görünce şok oldum zaten tanışma da. Tanışırken gayet iyiydi ama rol yaptığını düşündüm. Aileme istemiyorum bunu dememe rağmen zorladılar. Evlendik 3. Haftamız şu an. Garip olan şey zorba insan gitmiş aklı başında olgun bir insan var gibi. Garip tarafı ev işlerine yardım ediyor hatta bazen kendi yapıyor gayet iyide yapıyor. Yemek, temizlik, ütü ne varsa güzelce yapıyor. Perdeleri ellettirmiyor kayıp düşmemi istemiyor. Kendi hallediyor perdeleri. Başkası ikizi filan mı diye düşündüm ama adı soyadı aynı o eminim. Zaten zengin rahatça kızda bulabilen vaktinde buluyordu da. Kendi isteğiyle görücü istemiş onu da öğrendim. Sürpriz filan yapıyor hediye alıyor. Geçmişini bilmesem aşık olurdum ama rüya gibi sanki rol mü yapıyor bu yoksa gerçekten anormal boyutta değişti mi bu çocuk? Nedense ona karşı ön yargımı yıkamıyorum. Serseri zorbanın biriydi
Evlendim ama eşim rol mü yapıyor?