Selammmsss ✌️
Ex aşkınızla ne olursa yeniden birleşirsiniz?

#sosyetic
Selammmsss ✌️
Ex aşkınızla ne olursa yeniden birleşirsiniz?

#sosyetic
#selamgençlik 🍀🍀
Hiç bir şekilde olmaz. Benden bir kere giden ebediyen gider. Dönüşü olmaz. Benden uzak yeni flörtleriyle dipdibe olsunlar.. 🍀🍀😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Wuuu çok sert hjsjaj
Merkür Aslan daymış ben de Aslan' ım çok sertim djjjsdjkkd 😃😃
😂😂
Ex ölü demek değil mi? Ölüler canlanamaz ama hasta olsaydı iyileşebilirdi. Ben şu zamana kadar bir kişiden af diledim ve barışmayı istedim. Hatalıydım da. Başka zamanlarda hatalı oldum ama umursamamıştım. Ama nasip ne ise onu yaşar insan.
Küçük bir not bırakmak istiyorum; Gözler önünde bir ilişkiniz oldu gördüğüm kadarı ile de karşılıklı atışmalarınız oluyor benim sevmediğim durumlar başında. Eğer ki barışırsanız o dönemdeki sözler akılda hep kalır. Şahsen ben bile laf sokabilirim :D
Sen kimi kastediyorsun novel önce onu bi öğreneyim.
Şaşırttın novel. Sen kimsin, ne haddine benim biten ilişkim hakkında yorum yapıyorsun? Çocuk mu var senin karşında? Barışma gibi bir durum yok ama olsaydı bile çevremdeki herkese b*k yemek düşerdi. “Şahsen ben bile laf sokabilirim” ne demek ya. Herkes kendi kapısının önünü süpürsün! İlişkilerimi gizleme gereği hiç bir zaman duymadım. İstersem yedi düvele duyururum. Biz milletin ne pisliklerini duyduk, kimseye gidip sataşmadık! Laf sokarsan karşılığını alırsın, kendine başka ergen bul evlenebileceğin. İyi günler
eğlenebileceğin* şimdi o lafıda çevirir önüme sunarsınız, işsizsiniz çünkü
Anlayışsızlığına madalya takayım.
İki cihan bir araya gelse ex aşkımla falan bir daha birleşmem..
Rica ederim ✌️
Dünya tersine dönerse 🙄
Dünyaaa tersine dönse affetmem (ayh vazgeçmem değil miydi o) 😅
Yani çıkmıyor 😂
Rica ederim 🌺
Cevap
59Cevap
Seviyorsam barışırım yoksam yok djjsjs
Bana aşırı aşıksa
Ya nekadar boş yorumlar var ex dediğin kişi başkası ile Yatıp yuvarlanmiyorsa neden olmasın arkadaş, hata olur ayrılırız kavga etmişsisdir belki yani gereksiz bir kıskançlık vardır yani ne diyeyim ben sebeblere bakarım, ex dediğim kişiyi öncesinden seviyordum cunki
giden gitmiştir giden birisiyle barışmam ben
Bana o kararlığını gösterirse..
Telafisi mümkün her şeyi yapabilirse.. Kendini ispat ederse..
Eski sevgilimle yeniden birlesebilirm
Bun da ne var
Alt tarafı sevgili olmuşuz düşman olmamısz sonucta
Herkes kendine göre hatalar yapms olabilir
Aşk varsa af da vardr
Kimseye 2. şans verilmez inancı negatif bir bilincaltı kodudur
Kızlar Bir Adım Bir şey olmasına gerek yok. Zaten bahane arıyorum ama işte bir ışık görmem gerek.
Arkadan bir kişi beni onunla yapıştırirsa sonra bende o arkadakine yapıştırcam mutlu son
shsjshssj düşünemedim :D
Aşkı biri ile bir kez yaşarım. Dibine kadar yaşar yaşatırım. Ama aşk bittimi bir daha tekrar aynı kişiye aşık oldugum hiç görülmedi.
O yüzden ex aşkımla özleşmişsek ve bi şeyler yaşamak istersek birleşip yaşarız ama daha ötesi olmaz.
çarka çıktık işler kesat diyelim , yenısını bul zaman sonra kendını ıfade et para harca yerıne daha once kendısını tenını bıldıgımız kısı ıle kesat zamanlarda bırlesmek maddı manevı acıdan mantıklı.
İnsan huzur bulduğunu sever, sevdiğinin yanında olmazları oldurur. Bir aradayken olduramamışız, o vakit ne birleşmeye ne de şans vermeye sebep kalmıştır...🖤 Birleşmenin anlamı kalmamıştır...
Nüfus dağılımına göre bir erkeğe dört kadının düşeceği bir ülkede ex lerle uğraşmakta garip geliyor insana.
Birinden uzaklasıp bişeyleri bitirmem için çok büyük olumsuzluklar kötü şeyler olmalı ve böyle durumlar yasanmışsa geriye dönmem ben...
O ışığı görsem yeter. Bence sevgi kaybolmadıysa tekrar bir araya gelinebilir diye düşünenlerdenim.
Zor be, yani sel gider kum kalır. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki. Kırılan bir şeyi istediğin kadar yapıştır, iş görse de bilirsin kırık o.
İmkansız tekrardan olması. Affedilmeyecek hatalar var. Yoksa bir kıvılcım yeterli geri dönmemize. 😒
Aleyküm selam benim için biten bitmiştir. Ben bitirmediysem eğer demekki bir umut ışığı vardır demek😀
Exim yok ki🤣🤣
Ne güzel bu dertlerin upuzaaak :D
Evet😀
Ex aşkta, kalp ex oluyor ve hasta ölüyor. Sonra yeniden doğup, yeni aşka doğru yol alıyoruz.
O iğrenç arkadaş çevresini değiştirirse. Olgunlaşırsa ve bana gerçekten ilgi gösterirse
Birleşmem, birleşip tekrar ayrılanlar daha kötü oluyor
Benimle bir ömür kebap yeme sözü verirse olur 😂🥴
Bi sebep olmasına gerek yok istiyorsam tekrardan birleşirim
Dünya tersine döner, kıyamet koparsa belki ufak bir ihtimal...
Benim sartlatim olur ve sartsiz kabul edecek yoksa olmaz
Pişman olduğunu gerçekten hissettirir ve aşkından deli divane olursa aldattı xnku
O defter kapandı artık. Geri açılmaz çünkü küllerini rüzgar uçuruyor.
Iki dünya bir araya gelse yine onla bir araya gelmem.!
Biraz önce vazgeçtim ondan. kırmızı kar yağdırsa bile artık biz olamayız
Seviyorsam barışırım yoksama yüzüne bile bakmam kdkfkdkgkdg
Anca ölümcül hastadir son 1 qyini benle geçirmek istiyordur onda bile belki barışmam yani
Kıyametin kopması buna bağlı olsa yine barışmam, dünyanın sonu gelebilir umrumda değil.
Boşansa bile görüşmem artık 😃
Karakterini gördüm çünkü 😃
Ex askim bana neler etti bir omru bana zehir etti
Boşanıp türkiye ye tekrar gelmesi lazım ya da benim ingiltereye gitmem lazım 😂😂😂
Cehenneme kar yağsa bile ihtimal dışı 🤣🤣🤣
Sevmeme bağlı, bide ağır bir şey yapmamışsa barışırım.
Hayatında kimse yoksa, evlilik düşünmüyorsa olabilir.
Benden aldığı etekleri geri verirse birleşirim.. sen sevdiğim deri eteklerimi aldı yav
Exten sevgili olmaz, fbudy olur. İş tamamen cinselliğe döner, heves geçince de komple biter.
Annesinden dolayı ayrıldık şu an flört ediyoz hayırlısı
Sizce tekrar olma ihtimalimiz var mı
Olursunuz inşallah, ne diyelim
olduk inşallah sonu ayrılık olmaz
Sevindim sizin adınıza
teşekkür ettim bir soru paylaşmıştım onu okurmusun :)
Yenüden birleşiriz hiçbir ayrıldığımla kanlı değilim. Ama duygusal bişey olma şansı yok
Ex mex bilmiyorum ben ya 😃
Ex olmuş bitmiş yeniden olmaz
Hiçbir şey o derece yani
Çok pişman olucak hatalarını anlıycak geri dönücek beraber olucaz aynı şeyleri ben ona yaşatıcam sonra ayrılıcaz karmaa :)
Kıyamet de kopsa yine birleşemeyiz
Hiç işim olmaz biten ve gidenlerle sisyotik
Kırmızı kar yağarsa? 😃
Oda bizim burada yağmaz 🤣🤣
😅 aaa buraya yağıyor shsjsjs
Fan fin fon için barışırım
🙄🙄
Tiryaki ile barışmak için bahane mi arıyorsun?
Akaryakıtta indirim var de git kapısına 🤪🤪
Al sana miss gibi muhabbet..
Hıı evet tek derdim Tiryaki benim :D soruları niye şahsileştiriyorsunuz ki
İki cihan bir araya gelse ex aşkımla falan bir daha birleşmem
Define falan bulması lazım yoksa miksen kılımı kıpırdatmam
eximle evliyim :D
Mutluluklar 😃
Aynı geceyi tekrar yaşarsak.
Gökten peygamber gelmesi lazım
Exten next olmayacağı için geri dönmem
Birleşmem yeni bir aşk istiyorum
Gel dese koşa koşa giderdim sanırım