Arkadaşlar birisi var 12 yıldır tanıyorum parça, parça görüşmeler oldu. Kendisi dul ve çocuğu var yaşı yaşıma uygun. İlgilendiğimi tabiki de biliyor fakat kendisine yazan cok insan var. konusyoruz arada sohbet ediyoruz araşıyoruz aramızda farklı bir hukuk var ama herkes olayın farkin da ona olan ilgim vs vs. . . Sohbetler de konu asla aşk veya başka konulara gelmiyor o sohbetlere girmemek için özen gösteriyor çünkü girse tamamen açılacam. Evine de gidip geliyorum yemek yapıyoruz çocuklarla birlikte yiyoruz. Ama konu oraya gelmiyor. Ve bu durum çok net canımı sıkmaya başladı ben taktik olarak değil tamamen ilgimi kesmek istiyorum. Yanındaki insanı görmek istemiyor ve böyle davranmasi açıkçası bu kızın bir çok kisiyle görüştüğünü düşündürüyor bana. Çok saçma bir hal almaya başladı tamam hayat zor vs vs fakat hersekil de güzelce yanında oluyorum. Ne yapmam lazım çok ciddi bir karar vermek üzereyim çünkü. Fikirlerinizi almak isterim KADİNLAR...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yanında seni göstermek istemiyorsa net çekindiği kişi veya kişiler vardır. Güzel aile olmuşsunuz konu niye aşka gelmiyor herkes ekmeğinde heralde 😂
Yanında beni görmek istemese beni asla aramaz tatlım, cicim birtanem iyi ki varsın demez, benden daha çok çekinir emin ol. Konu oraya gelmiyor çekiniyor fakat ne yapım sen onu söyle bana can
Bence bu tarz aşk ilişkilerinde kadınlar daha duygusal yanaştıği için erkeğe onun diretmesi lazım. Adını koyalım vs diye. Böyle uzak kadınları görünce direkt sevse seni sık boğaz ederdi diye düşünüyorum ama bilemem herkes ben değil 😂
O beni yıllarca zart diye öptü kendisi öptü çıktık ozaman 1 hafta çıkmıştık. Şimdi aynısını ben ona yapsam?
Gönlü yoksa yapma len taciz olur
O bana yıllar önce kendisi yaptı ama pat diye üstüme cullandi. Ben hapincami tacizci Olcan 1 senedir dişimi sıkıyorum 33 yaşında ben 37 bilmiyormu bal gibi biliyor. Arada kaldım yazmıyorum kendisi yaziyor tamam bitti diyorum pat diye arıyor zaafım var bakiyorim bende insanım ama.
Ne boktan bir işin içine düştüm sürekli plan yapiyoruz sevgili gibi ortada ilişki yok bu nasıl bir şey
O da seni elinde biliyorda tutuyor, Allah bilir sen ona maddi açıdan da yardım ediyorsundur
Ettim fakat farklı yollardan geçen eve gecercen çikolata alcam dondurma alcam sana dedim tamam dedi sevindi. doldurdum kutuya dondurma çikolatayı götürdüm kapıdan vrip kaçtım hayır onu sikmiyorum da o konuşmaya çalıştı. komsular görmesin diye ben kaçtım. Kızın adı çıkmasın diye. Evet ablası abisi annesi bu mhalalede ama sordum sorun ölümü dedim asla dedi kimse bir şey diyemez dedi.
Senden başkası girse eve duyar mısın peki
Konuyu az çok anladın bir anda ilgiyi çeksem nasil olur. Kendisi dökülürmü? Çünkü biliyorki blöf yapmam ya arayacak ya arayacak onu kendisi bilir. Böyle bir huyum var ne yapım sence nasıl delirtip o olaydan sonra beni aramasını sağlarım
Hyr duymam
Bence birden kes ilgiyi o bir kaç gün sonra karşına çıkar hayırdır unuttun mu beni falan der kanma işlerim yoğun bu aralar falan de sonra bir kaç gün sonrada başka kadınla görsün seni sonra yarış başlar korkma:) kaçan kovalanır. Hele ki bir kadın istiyorsa alamayacağı bir yarış yoktur sende otur izle savaşını
Bu işin sonu yatakda biter öyle kosmasi değil bundan sonra taşlar dökülür. Bence başka görüştükleri de var. Yoksa bir kadın cinsellik olmadan yaşayamaz heleki tek yaşıyorsa. Tamam sıkıntıları var herşeyi var yanındayız fakat böyle de olmuyor. Aklıma geldikçe miydem bulanıyor baskalariyla görüşüyormu diye instgrami bile dondurmayı düşünüyorum telefonlar kayıtlı beni instgramdan arıyor ne bilim sadece oradan yazıyor. Whatsapta yazma yok. Bak konuştukça sinirleniyorum
Eee o zaman bırak ya yolunacak tavuk arıyor bence o ilerde sende. Daha büyük paralar da ister.
Soğumak istiyorsan kolu komşuya sordur eve giren çıkan illaki vardır sende öğrenince uzaklaşirsin artık
Vallahi çekiyorum elimi ayağımı bir şey diyemez. Cok istiyorsa kendisi dökülsün artık yeter bana arkadaş çok tamam flört oldu felan yeter artık hammmina köyim bu nedir ya. bir şey derse de körmüsün pervane oldum etrafın da umursamadin bu ne bencilik nasil egoistlik derimm. istemoyirsan hiç görüşme lan dimi ama? Kackerede sordum rahatsız etmiyorum dimi diye hayır kesinlikle öyle düşünme birdaha bile dedi eeeeeee biz ne yaşıyoruz ya skkkrm öyle işi iyce isnirlendim ben kusura bakma
Yok haklısın şimdiye kadar alman lazımdı bu kararı da neyse umarım uygularsin ✌️
Mecbur bu paradokstan böyle çıkmak lazım ya da hayatımdan çıkması lazım. Çok sıkıldım çünkü
Bence hayatından çıkar şimdi sana tamam derse eğer dediğin gibi çok erkek varsa çevresinde ilerde mutsuz sen olacaksın. Tabi miden kaldirirsa bilemem de
Hayır O değil ozguevnde bırakmıyor adam da. duygudan, duyguya geçiyorum. Kimle olursa olsun can. Benim gibisini yedi ceddini gezsse bulamaz. ben bu ortamların bu hayatın icinden geçtim benim duygularım gercek. Onun peşinde olanlar bir peçetelik adamlar. Dünkü çocuk değiliz. Ne hali varsa görsün artık
Öyle tabi yoluna bak bence. Bulunmaz Hint kumaşı değil yaa
Değil de gönlümüz kaydı işte. Zaten nerede istemedigin var dibinde bitiyor kimi istiyorsan o seni istemiyor ne boktan bir hayat arkadaş ya
Kesinlikle öyle bahtı ya piyadeyiz hepimiz 😂
Allah büyük ne diyelim
Öyle hayırlısı olsun hakkında
Hepimizin inşallah
Onun yaşı kaç seninki kaç
O 33 ben 27
Pardon ben 37
Yok yanlış o 33 ben 30
Sorun nedir Melo 🙂
Aşık oldum ısrar ettim diye gelmiyor şimdi bornozlu resim atcam
Abowww dişiligi kullanırsan olmaz amaaa 🙂🤣
Neden yaz geldi ya bana Güzellik geldi
Onun farkındayım 🤣 sen bu adamı bitirirsin
Attım o beni bitirdi
Melo senin gibi bir hatunum vardı. Zilli bacağından akan adet kanını bana atıyordu 🤣 banyoda katliam var diye. İşe yarıyor ama emin ol sonu iyi bitmiyor
İğrençsin
Ben değil o öyleydi bak şunu soyliyim sana sende igrencssin dediğin seyinyapiyorsun ama farkında degilsin
Ya ben adet mi dedim
Tamam da oda yapiyirdu oda değişik bir kafa yapısında hatundi sen öyle diyince o aklıma geldi