Kişilik & Karakter Kadınlar için Hangisi bir adım önde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Senli benli konuşan Sizli bizli konuşan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar için Hangisi bir adım önde? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Samimiyet severim ben ya sizli bizli konuşmayı sevmiyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hastaneye gittin. Bir sağlıkçı senli benli mi konuşsa rahat edersin sizli bizli mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He öyle samimiyetimin olmayacağı insanların senli benli konuşup muhabbet etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Sen diye hitap edebilir bundan memnun olurum ama gereksiz muhabbet sevmiyorum. Kuaförde de öyle Yorumla Soran 1 yıl Yahu sohbetten kasıt neden muhabbet sayılıyor. Dahiliyeye gidiyorsun sana sizin netiniz var demek yerine neyin var diye soruyorlar. Konu bu Yorumla
selambebek07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Mesafe iyidir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Abisi profilin bile fake nasıl bir samimiıet beklersin Yorumla selambebek07 1 yıl Samimiyet profille mi oluyor? Ayrıca sende gizlisin gizliyken hangi samimiyetten bahsediyorsun ndkxsidkos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Samimiyet severim ben ya sizli bizli konuşmayı sevmiyorum
Hastaneye gittin. Bir sağlıkçı senli benli mi konuşsa rahat edersin sizli bizli mi?
He öyle samimiyetimin olmayacağı insanların senli benli konuşup muhabbet etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Sen diye hitap edebilir bundan memnun olurum ama gereksiz muhabbet sevmiyorum. Kuaförde de öyle
Yahu sohbetten kasıt neden muhabbet sayılıyor. Dahiliyeye gidiyorsun sana sizin netiniz var demek yerine neyin var diye soruyorlar. Konu bu
Mesafe iyidir
Abisi profilin bile fake nasıl bir samimiıet beklersin
Samimiyet profille mi oluyor? Ayrıca sende gizlisin gizliyken hangi samimiyetten bahsediyorsun ndkxsidkos