Boşanınca neden herkes uzaklaştı?

Ben birkaç ay önce boşandım. O günden itibaren arkadaşım dediğim kişileri tanımaya başladım. Yaramı kanatmak pahasına kendine mazeme toplayan mı dersiniz. Çok sevindim zaten onla olmazdınız diyen mi dersiniz. Ben kimseye karşı değişmedim ama onlar bana karşı değiştiler anlamıyorum gerçekten. İnstagramdan takipten çıkan, yazdığım mesaja görüldü atan, benim hikayelerimi sona alıp artık aylardır bakmayan benle tek kelime konuşmayanlar var. Boşanma sebebimide hepsi biliyor. Öyle çirkin yakışıksız bir haraketimde olmadı anlaşamadık boşandık. Neler çektiğimi yıllardır hepsi biliyordu. Nedir bu tavırları ben boşanınca ne oldum yani? Bu korku bu çekingenlik nedir nasıl insanlar bunlar? Gözü başı oynayan bi tipte değilim neyimden kaçtılar bu kadar anlamıyorum. Desteğe oturup iki laf etmeye bu kadar ihtiyacım oldugu bi zamanda beni yanlız bıraktılar. Ben onların gezme tozmalarını izliyorum ağlayarak. Yazık gercekten nasıl eminler yarın başlarına gelmeyeceginden? Ki zaten içlerinde boşanıp 2. Evliliğini yapanda var en iyi anlaması gereken. Bu arada hiç birinden ne iş ne aş istemedim kendi kendime yetiyorum. Erkekler arasında da oluyor mu böyle saçmalık?