Evli bir erkek neden bekarim diye yalan soyler sonrasinda kizin kendisine ilgisi olusup kiz itiraf ettikten sonra evliyim ama sadece imam nikahli kagit ustu bir sey yok bekar evinde yasiyorum sen zaten kucuksun beni yanlis anladin der? Yanlis anlama yok bu arada ve kizida kiskaniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsakin inanmayın böyle insanlara asla ve asla evli insanlarla sevgili olmayın bu erkekler zamparadir kendi eşine ihabet eden şişede ihanet eder onlar uçkur düşkünü erkeklerdir iffetli bir adam asla helalinden başkasına bakmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzak duruyorum o dengemi bozuyor ayni yerde calisiyoruz ister istemez etkiliyor hali tavri kotu anlamda
Soran+1 yıl1 bucuk sene oldu basta bu kisinin ilgisi vardi benim yoktu sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
- +1 yıl
asla inanmayın zorla evlendim diyecek ya da töre evlendirdi diye yalanlar atacaklar bakın bu erkekler doyumsuz dur hatta bosanacagini söyleyecekler sizi kandiracaklar ve böyle namus yoksunu erkekler asla dürüst değildir lütfen daha fazla size zarar vermeden selami filan kesin
Soran+1 yılZatwn uzak duruyorum ama ayni is yerindeyiz ve mudurum yani muhattapim başka iş bakiyorum aradim gittim olumsuz oldu hala ariyorum istifamida patronuma vericem bu kisiyi gormeden cikip gidicem numaramida degistiricem ama is bulamiyorum ruhum daraliyor
- +1 yıl
o iş yerinden ayrılmak doğru olacaktır çünkü namussuz insanların arasında çalışma o adam senin iffetine göz dikmiş ki utanmadan sana gelmiş ki evli bı adam senle evlenemedigine göre anca metres yapar siz siz olun asla ve asla insanları tanımadan sevmeyin artık erkeklerde iman kalmadı Allah korkusu kalmadı uçkur için herşeyi yaparlar
Soran+1 yılHaklisiniz zaten is ariyorum buldugumda o kisiyle bile gorusmeden cikicam ciktigimda numarmi degistiricem
- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yılAfganistanlı
- +1 yıl
ya ne işin var afganla ya
- +1 yıl
başka insanmi yok bu kanka şans veriyon
Soran+1 yıl25 yasindayin bu yasima kadar kimse girmedi hayatima sosyalde degilim şuanda zaten iş ev ev iş bu kiside ilgilendiginde hic orali degildim kendi halimdeydim iliski felanda dusunmuyordum hatta gicik bile oluyordum ilgisinden sonradan olustu evli oldugunu bilseydim olusmazdi
- +1 yıl
her zaman pozitif biri ol illaki gervek aşkı bulursun buna eminim
En İyi Cevaplar
+1 yılHala bunları mi düşünüyorsun 🤭🤭
Cidden kendini uzmeye devam ediyorsun. Sana ne anlatsak bos. Evrak üstünde veya imam nikahlı sonuçta evli. Ve yalanla başladı. Allah akil fikir versin01 Yorumla- +1 yıl
Hala onda sevgi arıyorsan cidden beyin nakli sart
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılbekarım diye yalan söylemedim hiç. karşımdaki kişinin "her ne b*k yiyorsak yiyelim" bilmeye hakkı var. bilsin ki ona göre hareket etsin. sonradan öğrenip daha kötü olur çünkü.
015 Yorumla
Soran+1 yılOyle oldum zaten
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz bu kisinin basta ilgisi vardi benim yoktu sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
- +1 yıl
neyse boş ver açılmasın konusu madem istemiyorsun bu şekilde.
Soran+1 yılSizce ne yapiyim uzak duruyorum yakin oluyor normal davraniyorum bir sey yapmisim gibi davranip kotu hissettiriyor
- +1 yıl
bu karışık durumdan rahatsız oluyorsanız başka iş bakın, kafanız rahat eder en azından.
Soran+1 yılBakiyorum gorusmeye bile gidiyorum olumsuz oluyor kimisi sapik cikiyor oyle diyiyorum kaşınmiyim sessiz sakin calisiyim o dengemi bozuyor bazen izliyor yakin oluyor ilgileniyor uzak duruyorum sonra normal oluyorum yuzume bakmiyor bisey yapmisim gibi davraniyor moralimi bozuyor
- +1 yıl
ya şimdi bu şekilde bir geçmiş konuşmalarınız olduğu için, şimdi her hareketini farklı yorumluyor da olabilirsin. ya cidden kafana takmayacaksın hiç bir mana çıkartmayacaksın hareketlerinden, ya da başka iş yerine gitmen şart maalesef
Soran+1 yılBakiyorum bulamiyorum bulursm ciktiktan sonrada engelliyicem bunu heryerden
Soran+1 yılBana kendimi kotu hisswttieuyor bayramini kutlamadim mesah atip aramadjm bayramda sonucta ilgimi biliyor bayramdan sonra igneleyici konustu bayramin kutlu olsun diye sitemli sekilde bayrsmdan once annemi tanimiyor etmiyor annene selam soyle felsn demisti gayet iyiydi yakindi ben uzaktim mesafeliydim birkac gun oncede iyiydi son 2 3 gun bir tuhaf davraniyor
- +1 yıl
dengesiz biri belli ki. yok yani neyse niyetin açıkça belli et di mi? tez zamanda yeni bir iş bulursun umarım.
Soran+1 yılBelli etse ne olur ki evli sonucta
- +1 yıl
en azndan kafanda napıyor bu amacı ne diye düşünmezsin
Soran+1 yılAfganistanli
- +1 yıl
abov uzak dur uzak
Soran+1 yılPatronum yoktur patronum gelsim tum herswyimi patronumdan alicam iznimi vs onunla daha az muhattap olucam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBasit yeni tatları almak için avlanıyor kısaca tam bir sırtlan üstelik emin ol araları da çok iyiydir resmi nikahları da vardır senin gibi kızları evliliğim çok kötü diyerek kandırmaya çalışıyor eh karar senin üzülmek istiyorum diyorsan devam et
11 Yorumla
Soran+1 yılAramizda bisey olmadi olmasini istediginde bekar biliyordum bekarim demisti ogrendikten sonra zatwn istifa ettim kabul etmedi patronumu bekledim 3 ay oldu gelmedi gelsedw bu kadar zamin ustune iside birakamam uzak duruyorum yakin oluyor normal davraniyorum birsey yaomisim gibi kaciyor tuhaf tavirlar icine giriyor ayni yerde calistigimiz icin beni cok etkiliyor psikoloji olarak ruh olarak her anlamda işte ariyorum bulamiyorum içim sıkılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim dese sorun olacak, böylelerini bulunca esine söyleyeceksin, affi yok, esine yazik, en azindan söyleyin nasil bir serefsizle birlikte oldugunu ögrensin.
017 Yorumla
Soran+1 yılEşi baska sehirde
Soran+1 yılUzagim zaten
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz mudurum 1 bucuk yil oldu ilk bu kisinin basta ilgisi vardi benim yoktu hatta kaciyordum sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
Cevap sahibi+1 yılAdam evli, bitti!!
Soran+1 yılBen zaten iş bakiyorum
Soran+1 yılGorusmeye bile gidiyorum olumsuz oluyor kimisi sapik cikiyor oyle diyiyorum kaşınmiyim sessiz sakin calisiyim o dengemi bozuyor bazen izliyor yakin oluyor ilgileniyor uzak duruyorum sonra normal oluyorum yuzume bakmiyor bisey yapmisim gibi davraniyor moralimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılAdam sana zaten mesafeyi koymus, anlatmis, sen kasiniyorsun, ariyorsun. Isinde calis, namusunla, evli adam, o istese sen yok diyeceksin ama gel dese gideceksin, yapma bunu
Soran+1 yılKoymadiki kpymuyor ve basta bekarim dedi beni hala patronumdan kiskaniyor personelden kiskandi personeli kovdurdu bana seni dort gozle bekliyorum diyiyordu sen yorulma diye ben yapiyorum diyiyordu ben orali olmuyordum kaciyordum uzak duruyordum sonra bana durduk yere bekarim demisti o zamnlr yavas yavas ilgim olusuyordu oda farkindaydi 1 sene sonrada acildim yari evli sayilirim soyle boyle dedi istifa ettim yok ekmeginden olmani istemuyorum bilmem ne sonra mesafe koydum rahatsiz oldu tavir aldi cok dikkat cektik normal oldum oda normal oldu bazen esksi gibi ilgili oluyor yakin oluyor izliyor bazen yusume bakmiyor uzak duruyor bisey yapmisim gibi davrniyor
Cevap sahibi+1 yılNeyin sohbetini yapiyoruz, adam evli, konu bitti, onla ilsiki senin icin bitti.
Soran+1 yılPeki akıl verin o zaman ne yapiyim uzak duruyorum is bakiyorum yapilmasi gereken her seyi yapiyorum niye boyle oluyor bende memnun degilim benide yoruyor bu durum içim sıkılıyor kac gundur
Cevap sahibi+1 yılArana mesafe koyup isini yapacaksin, orada zaten calsimak icin gidiyorsun, isyerinde ask, flört olmaz.
Soran+1 yılBende oyleydim zaten isimde gucumde kendi halimdeydim bu ustume geldi dikkatimi cekti bekarim demese belki umitlenmezdim bile sonra zaten bayramini bile kutlamadim mesaj atmadim aramadim ilgimi biliyor sonucta bayramdan sonra igneleyici konustu bayramin kutlu olsun diye sitemli sekilde bayrsmdan once annemi tanimiyor etmiyor annene selam soyle felsn demisti gayet iyiydi yakindi ben uzaktim mesafeliydim birkac gun oncede iyiydi son 2 3 gun bir tuhaf davraniyor kendimi kotu hissettiriyor kendi halimdeyim gelip dengemi bozuyor kiz arkadasim bile farkediyor kotu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBak sürekli tekrarliyoruz, ayni isyerinde calisiyorsunuz ve adam evli, ve sen bunu ögrendin. Mesafe koy derken, küs, trip yap, cevap verme, tavir yap demiyorum. Arana bir resmi bir mesafe koyacaksin, onu bundan sonra bir abi gibi göreceksin saygi cercevesinde isine devam edeceksin. Bunuda onu karsina alip iyice anlat, bundan sonra sen benim abimsin, hicbir sekilde bu degismeyevcek diye ciddiyetini ona anlatacaksin.
Soran+1 yılYaptim yani tam olarak karsima alip oyle bir sey soylemedim ama abi kelimesini kullandim eyvallah dedi kahvalti yapiyordu yarida birakip gitti bana tavir aldi iş vermeye baslamisti
Soran+1 yılSizin dediginiz gibi karsima alip guzel sekilde izah ederim ama nasil ifade edecegimi bilmiyorum hem onunda umudu varsa iyice kirilir ne o ne ben umutlaniriz ve konu kapanir bu sekilde sanki sevgili oluo ayrilmis gibiyix
Cevap sahibi+1 yılArana mesafe koy, verilen isini yap, sende zaten olsa olsa en fazla seks macerasi olur, baska bir sey olmaz ama sen bunu göremiyorsun.
Kullanilip isinden olmaktansa, kullanilmadan isine devam et.
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kafası cinsellikte olan basit bir insan, öyle birinden uzak dur.
012 Yorumla
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz
Soran+1 yılVe mudurum yani muhattapim
Soran+1 yılZaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
Soran+1 yılPatronum degil beyniniz kitmı ys ne guxel uzaktan yargilamakkkkkk degilmiii!!! O kafada olsaydim bundan onceki isimde patronum aleni sekilde evlilik teklif etmisti direkt işi biraktim orada home ofisti burasi oyle degil 6 kisiyiz her yerde kamera var ve bu kisi yoneticim onun disinds o kafada oldam yoneticime degil esas patronuma yanasirdim!
- +1 yıl
Müdürüm yazacaktımda patron yazmışım yanlışlıkla olabilir insanız yanlış yazabilirim, ben insan sarrafıyım insanların ne düşündüklerini neler yapabileceklerini hepsini bilirim.
O kişi sadece cinsel giderleri için ava yalan söyleyerek çıkan birisi, dediğim gibi sende o adamın cinsel oyuncağı olmaktan öteye gidemezsin.
Karısını bulup durumu anlat eşiniz böyle böyle bana yanaştı diye, gerekeni o yapar.
Soran+1 yılUzak duruyorum
Soran+1 yılAsil dini nikah onemli Allah katinda eşler kagit ustude hukuken onemli ama zaten beni cok yordu bu olaylar uzak duruyorum baska is bakiyorum gorusmeye gidiyorum olmuyor sessiz sakin calisiyim diyip kendi halimde oluyorum eskisi gibi ilgili oluyor sonra uzak oluyor bisey yapmisim gibi davraniyor bir gun izliyor beni sonea konusurken yuzume bile bakmiyor dengemi bozdu
Soran+1 yılUzak duruyorum is disinda konusmuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitedeki yaşım yanlış. Gerçekte 34 üm bilgin olsun. O erkek kızı elde etmek için yalan söylüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra evli oldugunu neden soyledi o zaman sizce
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz kendisi mudurum 1 bucuk yil oldu bu kisinin basta ilgisi vardi benim yoktu sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
Kızdan çok etkilenip reddedilme korkusu ile yalan söylemiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe reddedilme korkusu ya zaten evli neyin reddedilme korkusuna giriyor
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz bu kisinin en bastam ilgisi vardi benim yoktu sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
+1 yılKızdan faydalanmak istiyor belliki
03 Yorumla
Soran+1 yılFaydalansa evli oldigunu hic soylemezdiki
- +1 yıl
ilk önce söylemiş zaten. sonra söylemiş. kızın ilgisini de farkedince artık umutlanmış
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz bu kisinin en bastam ilgisi vardi benim yoktu sonradan olustu 1 yil sonra aradim benim size duygusal anlamda hislerim var dedim oda ben yari evli sayilirjm ne diyecegjmj bilmiyorum dedi zaten evli oldugunu duydugumda yarini istifa ettigimi soyledim beni cagirdi 3 ay once oldu bunlar sinirli sekilde niye cikiyorsun dedi evliymissiniz artik kalmam dogru olmaz dedim oda bilmiyordun sonucta muneccin degilsin hem kimse bilmiyor bu ofisten ozel arkadaslarim bile bilmiyor sadece sen biliyorsun sende isin icindesin diye dedim bekarim demistiniz bekar evinde yasiyorum kagit ustu bisey yok kimse bilmiyor hayatim cok zor gecti hala zor ama buda benim kaderim ne yapiyim dedi. Hem sen kucuksun ben sana abi gibi yaklastim burada herkes iyi olsun iylessin isterim dedi ben ofiste iliski yaşanmasina karsi degilim olabiliri insaniz begenebilirsin bir cok kurumsal yer karsi dedi peki dedim ciktim 3 ay konusu acilmadi bazen yakin oluyor bazen uzak oluyor bazen yuzume bakmiyor bazen beni izliyor degisik
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sevüşene kadar işte :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKucuk enc citir kizlari elde etmek icin
00 Yorumlaseni bafilemek için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum özellikle 30 yaş üstü erkeklere neden evli biri boyle yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler