İyi ki varsınız.
Sizleri hiç tanımadım ama zor günümde buradan bile merak edip destek oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. <3
Yaştan ziyade akıl ve duruş benim ilgimi çekiyor. Söyle örnek vereyim; mesela bir yerde birini gördün, hoşlandın ama yaşını bilmiyorsun. Sonradan öğrendim benden küçük, bu benim duygu mu değiştirmez.
Bende takıntı haline geldi ve çevremdeki herkes abartıyorsun diyor, abarttığıma inanmıyorum. 2'den büyük olmasın istiyorum. Problem yaşayacağımı düşünenlerdenim. Benden en az 1, en fazla 7 yaş küçük olmalı. 1 yaş büyük tercihim düşük de olsa kısmen var.
Erkek için değil de, kadın için problem olabilir. Çünkü kadın fazlasıyla olgun bir insan olacaktır. Erkek ise belki de kendini geliştirememiş ve yetersiz biri olacaktır.
her şey sevgi değil. Bazen çok sevsen de olduramıyorsun.
İşte gerçek aşk <3
Cevap
30Cevap
Bence sorun olmaz, ben olgun kadınları daha çok seviyorum, önemli olan aşkta ki uyum
Gördüğüm kadarıyla ilişkiler daha uzun süreli ve mutlu oluyor. Kadın biraz daha olgun yaklaşıp erkeği daha alttan alıyor çocuk gibi davranıp tripler atmiyor. erkekte yaşı ve deneyimi kendinden fazla olduğu için kendinden yaşça ufaklara göre daha çok saygı duyuyor kadına. Tabi 5 6 yaşı aşmamak kaydıyla bu dediklerim. Yoksa kafalar uymayabilir gibi. Neyse bence gayet güzel olabilir👍
Bu şekilde çiftler var cevremde ve gayet mutlular önemli olan kafaların uyması.
Bence çok uyumlu olurlar. Çünkü olgun kadın çok anlayışlı oluyor.
Kesinlikle.
Bence iki türlüsüde çok problem değil ama bu yaş 25 veya 30 civarı ise yani iki tarafta olgun ve birwz hayatı görmüş olmalı
Erkeğin isteğine göre değişir bu durum. Adam çocuk istiyor ve 50 yaş varsayıyorum, kadın artık doğurganlığı kaybetmiş. Çocuk esirgeme kapısında buluverirler kendilerini. Adam çocuk istemiyor ise, Allah güzel geçim versin.
Eğer Birbirlerini Seviyorlarsa Bu Problem Olmaz
Düşünce yapısı önemli.. Yaş ile olgunluk olsa idi...
Karaktere bağlı. Erkek büyük oluyorda kız niye olmasın ben 25 Yaşındayım 30 40 Yaşında birine Aşk olsam benim için fark etmez yeterki Aşk olıyım gerisi boş ya da Seviyim
Yoooo bence aksine mükemmel bir şey ne istediğini bilen kadınla bir ilişki yaşamak.
Ama çocuğunun olmaması lazım aksi durum da uzun vadeli sürmüyor.
Zaten yaşı ufaklarda beyin yok.. Heralde bende 30 yaş üstü biriyle olacam en azından ne istediklerini biliyorlar.. Bence sorun yok.. Olgun kadın aklı başında olan kadındır..
Ne 4 5 yasi benden 8 yas buyuk biriyle ciktim harika zamanlardi ama is ciddiye binince aileler istemedi
Yaşın Bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bilakis hayat tecrübeme dayanarak kadının büyük olduğu ilişkiler daha makbuldür derim.
Yoo Benim İçin Problem Olmaz eğer çok seversem oda beni severse neden olmasın 😊 tabi yaşlı olmamak kaydıyla sorun olmaz 😅
Kadın bakımlı ve çekici ise bir problem olmaz kendimden büyük kız arkadaşım oldu çok da güzel bir ilişkim vardı hiçbir problem yaşamadım
Erkegin olgunluk olarak kadindan daha guclu olmasi daha muhim. Iliskide yastan daha onemli detaylar var.
Evlenmeyecekse problem değil :) evlenecekse 10 yaşa kadar ufak olmalı bence :)
Kendimden küçük erkekle yapamazdım sanırım. Baskın karakterliyim. Elimde oyuncak olurdu
Türk kadını erken yaş alır Türk erkeği geç pişer daima sorun olur
Yaşı büyük olması daha çok hoşuma gidiyor
Mesela senden 5 yaş büyük ve deli gibi aşık sana. Evlenmiş çocuğu var ve sana deli gibi aşık.
Sen ne yapardın?
Zaten berabersek seviyoruz demektir. Bende onu deli gibi severdim. Kimse büyük konuşmasın öyle bir an gelir gözün hiç bir şey görmez
Teşekkür ederim. <3
Rica ederim 🙏
genelde hep erkekler büyük oluyor benim bildiğim hiç hetero ilişkim olmadığından bilmiyorum :)
Birbirlerine karşı sevgileri varsa uygundur
nasıl ki erkek kadından 4-5 yaş hatta daha fazla büyük olabiliyorsa kadın da erkekten büyük olabilir. sorun yok o yüzden.
Sohbet edip kafalar uyuşıyorsa zaman önemsiz
Benden 10 15 yaş buyuk olasada onemi yok olgun kadin istek ve hazzi artirir ne istedigini bilir
Yaşamadsn bilemeyiz bencd uyum varsa sorun olmaz derim
Aşkın yaşı yoktur bence tabi 10 dan fazla fark yoksa :D
Yok ben kabul ederim.
10-15 yaş büyük olabilir ben severim
4 5 yaş pek önemli değil
1 2 yaştan bişey olmaz
Problem olmaz, özellikle 17-30 arası.
Problem olmaz
Bence sayıysal bi değer olmamali
Tercih meselesi
Problem
Anlaştıktan sonra yaşın bir önemi yok.