- Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak 6 yıldır aklımdan çıkmayan eşim bir tane telekominikasyon firmasında iş güvenliği uzmanı olarak çalışıyordu iş gereği her ay bir gün Ankara’ya toplantıya gidiyordu. Beraberinde başka bir birimin müdürü olan Erman bey diye bir adam da gidiyordu aynı otelde kalıyorlar ertesi gün toplantıya katılıp bir sonraki gün dönüyorlardı. Bir seferinde birlikte bir bira içmişlerdi Ankara’da nişan dönemi bilirsiniz gergin geçen bir dönemdir biz alışveriş yaparken bir gün bu Erman bey eşime şöyle bir mesaj attı ‘ Cevap vermezsen evine gelirim diye tel benim elimdeydi eşime gösterdiğim gibi mesajı komple silip adamı arayıp eşim yanımda dedi adamda özür dilerim ben başkasına atacaktım yanlışlıkla size geldi dedi. Ama ben eşime bana bu durumu ispatlamak istiyorsan arama mesajı silme adam hayırıdır de zaten ne olduğu belli olur dedim yapmadı bu konu beynimi 6 yıldır yedi sizce aralarında bir şey olmuş mudur?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir kadın, bir erkek
Her ay şehirdışına gidiyorlar
Bir kadın bir erkek
Aynı otelde kalıyorlar
Bir kadın bir erkek
Beraber alkol alıyorlar
Bir kadın bir erkek
Ateşle barut, oohhh
Sadece bir kez içtiler beni aradı Erman bey bir şey içelim diyor bir bira içsek sıkıntı olur mu dedi
Eşin ve Erman kaç yaşında
Eşin güzel mi
Eşim çok güzel ilk çıktığımız zaman yaşça kendinden büyük bir adamla çıkıyordu kendinden yaşça büyük adamlardan hoşlanıyordu Erman da ayrıldığı adamla aynı yaştaydı
Eşim 27 Erman 39 du o dönem
İş gezisinden geldiğinde ya da bir gün sonra beraber olmak istediğinde yorgunum canım istemiyor gibi bahaneler üretiyor muydu
Şöyle diyeyim Çok uzun zaman oldu ama eşim zaten kafa çok yoğun olduğu İçin çok zamansız birlikte olduğumuz zaman oluyordu çoğu zaman da ortam müsait olmasına rağmen olamıyorduk o yüzden çok ordan bakamadım olaya
Olay nişanlıyken oldu diye şüpheleniyorsun
Evlendiğinde bakire değil miydi
Hayır bekaretini benle bozdu bende. Önceki adamla sadece sevişme olnuştu bekaretini ben aldım sonra bu adam girdi hayatımıza
Eşin güzel sevişir mi
Evet çok iyi
Bira içeceklerini haber verdikten sonraki 2-3 saat içinde mesajlaştınız mı ya da telefonla konuştunuz mu
Evet yazıştık konuştuk hiç boş bırakır mıyım?
Yazdıklarına anında cevap verdiyse bişey olmamıştır
Ohaaa kimle aralarında? Erman beyle kocan arasında mı? 😳
Hayır benim karımla gidiyorlardı
Ovvv bence kesi var 🙄
tgrt nin başındaki adamın neler yaptığını görünce :) şüphede haklısın.
Aynen 😂
%100 birlikte olmuslardir o mesajdan sonra anlaman gerekirdi nasil baskasina aticagi mesaji senin karina atabilir bira icmeleri vs.
Ben adama cevap yazabilirdim tel benim elimdeydi ona dedim ki al bunu temizle nasıl temizleyeyim dedi dedim ona sadece hayırıdr yaz varsa bir şey o yazar zaten o kalktı mesajı silip adamı aradı nişanlım yanımda hayırdır deyince e adam da canım değil ya yanlışlıkla size yazdım dedi
Sen çok safsın sanırım. Telefona mesaj geliyo al bunu temizle diyosun telefonu aç normal konuş deseydin benim yanimda oldugunu soyleme deseydin paniklerse vs emin olurdun ama zaten uzaydan belli o adamla bi seyler yaptigi.
Bunu ona nasıl anlattırabilirim itiraf edebilir mi
yok ya illa yaninda karini tovbe tovbe
Anlamadım?
bosvee
Yüksek ihtimal bir yakınlaşmaları olmuş..’
Bende öyle düşünüyorum düşünmeden edemiyorum
Daha sonra konuştunuz mu?
Sonra yine ayda bir ritüel devam etti mi?
Geç gelmeler vs oluyor muydu?
Yok aynı şehirde sürekli beraberdik o evinde kalıyordu ben kalabildikçe haftada 3-4 gün gece de kalıyordum işe ben bırakıp ben alıyordum
Sen eve bıraktıktan sonra gidiyordun dimi!
Evet kalmadığım geceler ben kendi evime gidiyordum ailemle yaşıyordum o yalnız yaşıyordu
Güzel ve seksi bir kadın mıydı?
Evet çok güzel ve seksi fiziği çok güzel her erkeğin isteyeceği bir kadın
Giyimi de dikkat çekici mi?
Bakınca davetkar mı görünür?
Bunları niye sorup duruyorsun
Merak ettim!
Çok güzel çok çekici ve fiziği çok dikkat çekici bir kadın evet
seksi ve davetkar 👍
Aslına bakarsan başka biri ya da birileriyle birlikte olduğuna eminsin.
Ama ölümüne inkar ediyor
Türkiye’de bunu itiraf edebileceğini düşünüyor musun 🙂
Bu 6 yıl önceymiş sonra da
Yakın zamanlarda da olmuş olabilir.
Yok o zaman olsuysa olmuş sonrası olmadı
Emin misin?
Eminim adım gibi
Peki o halde
Zor durum ama çok supheli
Bencede aynı düşüncedeyim
6 yıldır
1.5 sene felan aynı şirkette çalıştılar 7-8 kere iş dışına gidip aynı otelde kaldılar
Dertleşmek ister misin
İsterim
Tkp at