Güncellemeler
+1 yıl
Bana Şu an evlilik hakkında hiç düşünmüyorum. Öncrliğim ilk basta kendimi daha sonra seni kurtarmak yazdi bana.
Karsilikli sevgi ve saygi gösteren dürüst bir yol izliyor ne demek? Yani evlilik mi bu dusunuyor mu? Bu cümle ne demek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Guzel gidiyor aramızdaki ilişki demek
Evlilik hakkında bisey düşünmüyorum ilk inceliği kendimi daha sonrada seni kurtarmak dedi bana
Benimle evlilik düsünuyor mu?
Valla evlilik değil bu sadece kurtuluş
Kurtuluş olma ihtimali de var. Biz cinsel ilişki de yaşadık.8 aydır beraberiz.
Evlilik düşünmüyor demiş ozamn kurtuluş cinsellik ten öteye gitmez
Bana dedi ki maddi imkanlarım yok dedi. Yani ilerde de evlilik yok öyle mi?
Maddi durum kötü ise evlilik unut sen
Calisiyor ama yiyor hiç biriktirmiyor. bugun kafede otururken birisi görür ailemden az köşede oturalkm dedim. O da bana annenin haberi varsa babanin da vardır dedi. Ben bu çocuğu anlamaya cok zorluk çekiyorum.
İlerde iş kuracağım fakat nereden başlayacağımı biliyorum dedi bana
Nereden başlayacağımı bilmiyorum dedj
Benimle evlenmemesinin sebebi ne? Oz annesi ölmüş. diger babasının karisi da terk etmiş babasıni. anlatti bana. Maddi mi? Güven mi? Baska bisey mi ne? Şu an en mantikli konuşmayı siz yapıyorsunuz diye size yazıyorum.
Teşekkürler böyle düşündüğün için. Güven problemi ağır basıyor aileden kaynaklı, maddi problem üstüne tuz biber olmuş
Hadi hayırlı olsun evleniyon knk
Emin misin kanka bak heveslenmeyeyim
Evlilik görüyorum ben
Ben dedim ki evlilik hakkında dusuncelerin neler dedim. O da bana bana biseyler katabilecek bir kişiyle bir evlilik düşünürüm. Aksi takdir de hem onu hemde kendime zorluk cektiremem dedi bana
Şu an evlilik hakkında hicbisey dusunmuyorum. Once kendimi kurtarmak sonra da evleneceğim insan olarak senj kurtarmak dedi bana
La tamam işte da evleniyon knk
Ama şu an evlilik hakkında hicbosey düşünmüyorum dedi bana
E adam kendini kurtarsın da evlilik ne kadar maliyetli biliyon mu sen 😂
Yani maddi bir refaha ulaştığında kesin benimle mi evlenecek?
Sana artık gerçeği söylemenin vakti geldi bizim ilişkimiz vardı aslında beni alcak
La adam demiş ya sana önce kendimi sonra evleneceğim seni kurtarcam diye seni alcak tabi 😂
Hayir kanka anlamadin sen şunu yazdı bana ;Şu an evlilik hakkında hic düşünmüyorum askim. Önceliğim kendimi kurtarmak sonra da evleneceğim insan olarak seni kurtarmak... yazdi ya yalansa?
Ama şöyle düşün seni almayacak olsa şu an önceliğimi kendime vericem daha sonrasına bakarız diyebilirdi seni hiç katmadan
Çok güzel demiş evlilik demekten daha iyi
Bence evlilik demek ney ve kesin bir cevap olurdu.
Net ve kesin bir cevap.
Biz ne bilelim çocuğa sorsana