Ona kırgınım, sebepsiz bi ayrılıktı. Affetmem diyorum dilimle lakin gönlüm dilime ihanet edeceğini de biliyorum. Bugun gelse herseyi ile kabul ederim. İnsan hic unutamıyor sadece bu acıya alışıyormuş. Ve ayrı olsakta hala ona sadığım. Konduramiyorum bi baskasi olursa ihanet etmiş gibi olacağımı düşünüyorum. Sanırım ben bu iliskiye bambaşka bi değer anlam kattığım icin bu kadar beni etkiledi; nasibim, kaderim, alın yazım dedim ve ona hep derdim eger ilerde kavuşamazsak bi başkasına nasıl derim bu kelimeleri..
Allah kimseye bu acıyı tattırmasın. Geceler haram oluyor, yatakta ciddi ciddi kıvranıyorsun.. elhamdulillah o ilk sancılı dönemi atlattım ancak dediğim gibi unutulmuyor, sadece alışıyor insan!!
Allah kimseye bu acıyı tattırmasın. Geceler haram oluyor, yatakta ciddi ciddi kıvranıyorsun.. elhamdulillah o ilk sancılı dönemi atlattım ancak dediğim gibi unutulmuyor, sadece alışıyor insan!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sebep önemli, karşılıklı bitmeyen sevgi varsa niye avutma olsun
Sözde seviyordu ama seven insan ortada ciddi bi neden yoksa neden çekip gitsin ve aslında benim de çoktan vazgeçmem gerekirdi. Bu iki oluyor..
Sevmiyordur, farklı sebepler öncelikler vardır
Bende öyle düşünüyorum. Ama cildiriyorum yanı ne olabilir ve hala da konduramiyorum
Ee açık açık sor
Bi kaç kez karşısına çıktım olalim diye.. en sonunda bi daha asla çıkmayacağıma soz verdim. Ve asla çıkmam karşısına
Sebebini sorucaksın barışalım demiceksin
Sebebini bilmem onu bana getirmeyecek ve acılarımı tazeleyecek.
Saçma
Biraz empati yap, birisi seni istemedi ama sen kaç defa çıktın karşısına olmak oldurmak icin ama yine de reddetti ve çoğunda tamam yazmam bi daha dedin ama en son büyük yeminler ettin.. ve uzun bi aradan sonra bi daha çıkıp iste sebebini merak ediyorum da bi söyle gidicem dedin, demez mi bi daha geldi iste barışalım diye..
Böyle konuşma geçtiyse böyle düşünüyorsan neden niçinlere odaklanma konuyu kapat ve hayatına bak o nasıl bakıyorsa o nasıl yaşıyorsa sende öyle yaşa
İste burada karakter devreye giriyor.. benim ilkim diyebilirim ve ben öyle eğlence olsun diye kimse ile takılayım kafasında olmadım bi onu sevdim onu da en kıymetlim bildim. Ama iste fazla sevgi ilgi bu hale getirdi. Konuyu kapattım ama unutamadım.
Evlenseydiniz o zaman
Ben ztn dünden razıydım aileme dedim herkes bildi ailemde. Hatta gelelim bi anneler kaynaşsın dedim ama ona bile yok dedi.
Niyeti yokmuş ya evlenip böyle şeyler yaşasaydı öyle düşün
Ben kadere inanıyorum ve rabbimden Her daim hayırlısını istiyordum. Ve boynum kıldan ince bu konuda cunku herseyde vardır bi hayır.. ama iste benimde imtihanım böyleymiş demek ki.
Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur
Kesinlikle, hic şüphem yok.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin