Ben ilişkiyi sorgulardım ve güvenmezdim bir daha. Sonrası zaten soğukluk ve nayrılık nalan. 😀 Peki siz Gece size ‘iyi geceler’ mesajı atıp gezmeye giden sevgilinize ne tepki verirdiniz?

Ben ilişkiyi sorgulardım ve güvenmezdim bir daha. Sonrası zaten soğukluk ve nayrılık nalan. 😀 Peki siz Gece size ‘iyi geceler’ mesajı atıp gezmeye giden sevgilinize ne tepki verirdiniz?

Olabilir ben erken uyuyorum zaten adamın benden sonra gece hayatına çıkmış olması çok normal bir şey nxjxjxj Ama güzelce doyurup ondan sonra yollarım ki dışarda yemek yemeye kalkmasın😂✌️
Bana uyuyacağını belirtip iyi geceler diyorsa yani yalan söyleyip gidiyorsa çok kırıcı ama sana iyi geceler benim gecem daha yeni başlıyor gibiyse sorun yok
Cevap
9Cevap
Olabilir
Sende mi burutus? Güven hassas terazi. O rahatlığa sahip biriyse, bir hafta ortadan kaybolurum. Yaşasın aynı duyguyu, aklı başına gelirse sıkıntı yok.
Nereye gittiğini zaten öğrenirdim , çakallık yapıcaksa anında bitirirm ztn öyle kişilerle işim olmaz benm
bir gece atmadı diye adamı kurşuna mı dizelim ahaha şaka gibi
ilişkimi bundan sorguluyorsam, güvenim bundan kırılıyorsa zaten bir cacık olmaz.
Nereye gitmiş, kimle gitmiş, niye gitmiş bunlar önemli sorular
İyi geceler olayı bana yalan söylemek ise biraz kırıcı tabi
Güvendim ona tamamen sarsılırdı bayağı bir sogurdum ondan kavga bile ederdim belki ayrılığa kadar gidebilirdi yani
Yalan söylediği için iyi eğlenceler der ipini salardım
Bıraktığın yer eskisi gibi değil gittin yerde kal gelme
Kesinlikle ilişkimi bitirirdim o saatte çıkan kesin aldatır
Seviyorsam ilişki biter öylesine takılıyorsam umrumda olmaz
gezmeye derken bara gidiyorsa clube gidiyorsa kızardım
Bende ertesi gün aynı şeyi ona yapardım 🤷♀️
Bana haber verip vermemesine bağlı. Ben arkadaslarimla disarda eglenmeye gidiyorum dese ve oyle iyi geceler dese sorun çıkarmam (ki niye çıkarayım ben ona güveniyorum tabii ki arkadaşlarıyla gezebilir)
Beni nasıl kandırır? Hain kostok 😁🙄
Beni kaybetmeyi göze almalı...
Ayrılırım direkt, taviz vermem bu olaylarda.
Sen gece gittiğin yerde kal sakın gelme
Direk ilişkiyi bitirirdim
Akıyorsun yine maşallah zalımın kızı falan derim
Tepki vermem eski sevgilim olur
Ayrılırdım cevap olarak
O an biter zaten her şey
"beni niye cağırmadın namıssız" derim 😂
Ooooo trip yeme zamanı gelmiş flmeşfölt
Ayrılık sebebi olurdu benim için
Eskiden sevsiğim kadın zkkzmsmz
Geçmiş olsun.. derdim
Eski sevgilim beni bağlamaz yani