Amacım kesinlikle kıskandırmak değil artık bende bittiğini görmesini sağlamak çünkü öyle kibirli biri ki hâlâ ona aşık oldugumu düşündüğüne eminim aslına bakarsanız bir ay öncesine kadar öyleydim ama o hayatına kaldığı yerden devam ediyo aynı zamanda arada bir kendini bana hatırlatmaya calisiyo ayrılalı beş ay oldu ve suanki sevgilim ondan önceki sevgilimdi benden hiç vazgecmedi çok temiz sevdi hatta durumu görmesini istediğim sevgilim onun nasıl sevdiğini bildiği için her kavgamizda ona git derdi ve deli gibi kiskanirdi onun her konuda ilkim olmasını ben de bir şans daha vermeye karar verdim durumu görmesini ve bende her şeyin bittiğini anlamasını istiyorum
Eski sevgilim WhatsApp durumlarimi görüyor yeni sevgilimle ellerimizin fotoğrafini atayım mi?
Eskine bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsun sence sağlıklı bir hareket mi bu sevmeyen insan böyle bir ispata girmez. Ekli olması bile saçmalıkkeb
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Numarası kayıtlı değil ama ezberimde ve ben onda kayitliyim bugün kaydettim durumu atmak için ama yine de emin olamadım burada size sormak istedim kanıtlamaya çalıştığım bir şey yok o böyle bir durumda anında numaramı siler ölsem bana bir kapı açmaz öyle bir adam ve ben bunu bile bile atmak istiyorum çünkü bende bittiğini anlasın ve benim de ona gidecek şansım kalmasın istiyorum
Ara ara Instagram hikayelerimi açıyordu sonra mesaj attı buluşmak istediğini söyledi buluştuk ve eve döndüğümde hiç bulusmamisiz gibi davrandı resmen kendini unutturmamak için yedekte tutmak için buluştu canımı yakıp yok oldu ortadan
Beni sevdiğini düşünmüyorum çok çapkın biri hep günü birlik yaşamış bulunduğumuz ilçedeki kızların bir coguyla geçmişi var onlarla yoksa da onların arkadaşlarıyla var bizimki uzun ciddi bi iliskiydi beni seviyordu ama eski sevgilim ilkim olduğu için hazmedemedi ayrıldık daha ilk haftadan başkasıyla sevgili oldu kaç kız gördüm onun arabasında hikaye atan canım çok yandı ama 5 ay bekledim en sonunda buluşmak istediğini söyledi buluştuk ve eve döndüğümde hiç bulusmamisiz gibi davrandı canımı yeniden yakıp gitti bu yüzden artık hayatıma bakmak istiyorum ve o da baktığımı bilsin istiyorum
Beni sevdiğini düşünmüyorum çok çapkın biri hep günü birlik yaşamış bulunduğumuz ilçedeki kızların bir coguyla geçmişi var onlarla yoksa da onların arkadaşlarıyla var bizimki uzun ciddi bi iliskiydi beni seviyordu ama eski sevgilim ilkim olduğu için hazmedemedi ayrıldık daha ilk haftadan başkasıyla sevgili oldu kaç kız gördüm onun arabasında hikaye atan canım çok yandı ama 5 ay bekledim en sonunda buluşmak istediğini söyledi buluştuk ve eve döndüğümde hiç bulusmamisiz gibi davrandı canımı yeniden yakıp gitti bu yüzden artık hayatıma bakmak istiyorum ve o da baktığımı bilsin istiyorum
Attım ama çok yanlış bir zamanda attım Manisa'da yaşıyoruz ve İzmir'de yaşayan iki tane kız arkadaşı var onlarla bulusmuslar kızların hesabında gördüm içiyorlardı şu an bulutların üstündedir takmaz beni
Paylastiktan iki gün sonra dün gece üç buçukta el ele fotoğraf atmışsın istediğin oldu sanırım demiş ben de seni ilgilendiren bir şey ben sana bir adım attım sen diğerlerini seçtin dedim sordum sadece sevindim adına falan demiş Allah'a emanet kendine iyi bak yazmış görüp cevap vermedim