https://youtu.be/R6pskBR4NMw Birine karşı çekim hissettiğinde insanın eli ayağına karışır ya hani... Aç mısın tok musun anlayamazsın öyle bir heyecan olur üstünde. Sürekli onu görmek ya da onu duymak istersin. İşte tam bu duyguları hissettiğindeki seni, bir kelime ile tarif eder misin?
Beni; korkak olarak tanımlayabilirim Çok cesaretli, kimseden korkmayan benden eser kalmıyor. Peki sen? Karşı cinse çekim hissettiğindeki seni, bir kelime ile nasıl tanımlarsın?
Karşı cinse çekim hissettiğindeki seni, bir kelime ile nasıl tanımlarsın?
Şimdi çekimin şiddetine göre inan bana çok değişiyor bu. Fazla bile varsa ufak tefek tutukluklar olur bende. Oda kendi 1-2 bir şey sorsun öyle alır başını gider muhabbet.
Duygularım oluşmuş ise ona karşı ve tamamen duygusal bir yoğunluk yaşıyorsam da çok tutuk kalırım. Çok nadir olur bu da zaten bana zarar vereceği için tüm hayatımı etkiler. Bu bir ilişki değil, o etrafında olduğu müddetçe zindan hayatı yaşatmak oluyor kendine.. Allah kimsenin başına vermesin.
Bu ilk görüşte aşk safsataları yüzünden insanlar bu hale geliyor.. Tabi istemsizce olan bir şey olduğu için sağlıksız da oluyor aynı zamanda.. Kişiyi tanımadan etmeden aşık oluyor, duyguların oluşuyor falan filan artık o senin için MISIR TANRISI gibi oluyor. Dolayısıyla da senin öz değerin düşüyor, kendini aciz hissediyorsun. Bu eminim herkesin hayatında en az 1 kere de olsa başına gelmiştir.
Karşındaki de zaten bu durumda hareketlerinden kuşkulanarak fazla muhattap olmayacak. En azından senin ona verdiğin değeri, o sana vermeyecek. Dengesiz olduğunu düşünecek ve sana senin istediğin gibi bakmayacak.. Her türlü o iş olmayacak zaten..
Tesir altında kalırım :D tek kelime olmuyor. Gülşen tesir altında kalmadan ardından koşuyor bense tesir altında kalıyorum ama koşmuyorum kimsenin peşinden
Kelimeler yetmez anlatmaya. Kipir kipir, kafasi kopmus tavuk 😅, midemde kelebekler ucar, heyecandan ve mutluluktan ziplarak yurudugumu hissederim, ayaklarim yere basmaz sanki. Kanatlarim varmista yerden bir kac santim yuksekte gidiyormus gibi bir his olur 🙈
Kendine gel, boş ver önüne bak. Bu yaştan sonra heyecana gerek yok. Kimseyi kırmaya üzmeye gerek yok. Yaşımın ilerlediğini düşünüp kimseyle öylesine vakit geçirmeye hakkın yok. Yüksek ihtimalle iyi sonuçlanmayacak. hiç bulaşma derim :)