Sevgilimle 1 yildir birlikteyiz aramızda yaş sorunu var o bekar ben evlendim ayrildim ondan 8 yaş büyüğüm birbirimizi çok seviyoruz ama ailesine korkusundan söylemiyor. Ondam baska kimwem yok benim su hayatta Anne baba yasli hasta Korkusundan soylemeyide düşünmüyor elbet Allah bir yola koymuştur diyor acaba bir şekilde babasına ullassam desem ki oğlunu da senide tanıyorum bir sevdiği var ve o kızda tanıyorum gecen gordum onlari size söyleyemiyor oğlunuza veya o kızı bulup konuşun desem daha mi kötü yapmış olurum onu çok seviyorum kopamıyorum ama 2 yil sonra ailem derse çok zor atlatırım şimdi bizi bilmelerinj o savaşı şimdi vermek istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben evlenecek olsam sevgilimin benden büyük olmasını, evlenip ayrılmış olmasını ya da çocuklarının olmasını asla ailemden saklayacak kadar sorun etmezdim. Daha bu aşamada bile aşkınıza sahip çıkamayan bir adamın seni sevdiğinden emin misin? Bir daha düşün derim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle ailesinin ilişkinize onayı olmayacak o yüzden söylemiyor sizinlede vakit geçiriyor ileride de ailem istemiyor diye ayrılır buuu sizden.. Şimdi ailesine söyleyemeyen ileride onuda yapar yani. Size karşı bi bağlılık göremedim ben zaten gözü kara sevseydi sonucu iyi veya kötü göze alır ailesine çoooktannn söylerdii. Bence kendin ayrıl hiç uğraşma o tür senaryolarla çoook istiyorsa o ugraşsın ailesine soylesin anlatsın vs vs.
Sen değer verdikçe zaten bendenn kopamaz düşüncesine giriyor kendine bunu yapma.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSiz birbirinizden memnunsanız, bu yaş durumu sizi rahatsız etmiyorsa kimseye hiç bir şey söylemek durumunda deyilsiniz, bu ikinizi ilgilendiren bir durum
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı şurada siz evlenip boşandınız onun ilişkisi olmadı ise bu onun için bir sorundur büyük ihtimal. İkincisi ailesi çevresi hakkında kötü şeyler diyebilir diye düşünüyordur belki. Üçüncüsü yaş farkı olsun olmasın evlenmek istediğini gizlemek istiyordur söylemeye utanıyordur direkt olarak. Derine inmek lazım yani.
017 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam bende söyleyemem. Benim zaten pek cesaretim yok bu konularda duygularımı açamayan biriyim birde sekiz yaş gibi bir fark olursa bu daha da sıkıntı olur çünkü yaşını sorarlar. Yalan söylemek zorunda kalabilirim. Evlenmek bir de çok sıkıntılı bir iş. Belki korktuğu başka şeyler olabilir. Evlenmek kötü demiyorum bu arada ama sıkıntılı bir iş.
Soran+1 yılPeki ne yapmam lazım
Soran+1 yılKorktuğu başka ne olabilir
- +1 yıl
Açıkçası birçok şey olabilir. Mesela kendimden örnek vereyim. Kendisi genel olarak utangaç olabilir. Özgüvensiz olabilir. Cinsel olarak isteklerini yapmak istemezsiniz belki yani tüm hepsini. Düğün falan istemeyebilir. Maaşınız ondan yüksektir bu bir erkek için baya sıkıntı bir konu. Tecrübeli olduğunuz için sizi tatmin edemeyeceğini düşünebilir. Cinsellikte kendini gösteremeyeceğini düşünebilir yine tecrübeli olduğunuz için. Nasıl yaklaşacağını bilemeyebilir. Eğer boşanma gibi bir durum olursa nafaka konusu sıkıntı olabilir. Yani aklıma şu an gelenler bunlar. Ben onun yerinde olsaydım aileme söylemenizi düşünürdüm yani siz cesaretli iseniz ve söylemek isterseniz bunu bende isteyebilirdim ama yine baya utanç verici olurdu. Bence bir süre onunla konuşun sorgulayın. Sevgili olmadan önce tüm her şeyi konuştunuz mu aranızda yoksa sevgili olup tanışalım dediniz?
Soran+1 yılEvet utangaç ve ozguveni olmayan biri mesela dışarı çıktığımızda asla makyaj yapamam ve güzel giyinemem sana bakıyorlar rahatsız oluyorum diyor olaki giyindim biryere götürmüyor geri eve sokuyor maaş konusuna gelince onun kendi işi benden kat kata daha fazla parası var ama çocuk hala daha önce bir ilişkisi olmamış telefonda 1veya 2 gün flört etmiş sonra bana uymuyorlar diyip yazmamış ama ailesine benim soylememide istemez ben bir tanıdığımış gibi arattircam hem onu hem benj tanıyormuş gibi sence ne soylettirmem lazım babasına ya benle ya onunla konuşması icin
- +1 yıl
Siz normalde makyaj yapıyor musunuz? Buna karşı gelmesinin özgüvensizlikle alakası yok aslında. Aldatılma korkusu da olabilir bu şimdi aklıma geldi. Size başkasının bakmasından tabi ki rahatsız olabilir ama bunun özgüvenle alakası yok. Babası kendisi ve siz muhafazakar insanlar mısınız? Bu sorunun cevabına göre bir şey diyeceğim.
Soran+1 yılOzguvenle alakası olan ne yani benim ailem tutucu değil kararlarına saygı duyar ama onun ailesi sanırım tutucu bir aile onun anlatmasina bakacak olursak annesi babası abdestli namazlı kapali insanlar
- +1 yıl
Yani başkasının size bakmasından rahatsız olması özgüvenle alakalı değil bu net bir şey. Ailesine dini şekilde yaklaşmaya çalışın bence. Siz muhafazakar mısınız? Eğer kapalı biriyseniz mesela daha çok etkilenir ailesi bundan.
Soran+1 yılHayr kapalı değilim ama sevgilimde kapali olmamı istemiyor zaten normal açık olmayan bir şekilde giyinmemj istiyor
- +1 yıl
Anladım o zaman dini yönden bir şeyler deseniz daha iyi olur yine de. Büyük ihtimal onun ailesi kapalı birini istiyor ama bilemem yine de. Sizin aranızdaki iletişim iyi mi? Size her şeyini anlatabiliyor mu? Sarılabiliyor mu elinizi tutabiliyor mu dışarıda?
Soran+1 yılHayır disarda elimi tutmuyor işte en son biri görmüş bizi babasına söylemiş ondan sonra tutmadı elimi hic
- +1 yıl
Ama istese aslında yapabilir mi bunları? Yani babası falan sıkıntı olmasa rahatça yapabilir mi? Aslında fırsatı varken orada biz sevgiliyiz demeliydi bence.
Soran+1 yılEvet yapabilir yapiyorduda zaten sariliyorduk yürürken işte en son gören kişi samimi gördüm demiş ondan sonra oldu olan
- +1 yıl
İşte sevgiliyiz deseydi aslında olurdu o bir fırsatmış aslında. O zaman ailesine karşı utangaç sanırım sadece. Sizi kendisi nasıl kabul edebildi evlenip boşandınız aynı zamanda yaş farkı da var.
Soran+1 yılBiz arkadastik basta çok iyi arkadaş herseyimi biliyordu hiç yalan söylemedim ben ina o da bana sonra bana karşı bis3uler hissetmiş bende ona bir sevgili olma s3klimiz vardı ağlaya ağlaya sevgilj olduk biz nasıl olacak nasıl yapacahlgiz diye sonra Allah bir yolla koymuştur dedik başladık o ben kackere bu yüzden ayrıldık olamayacağız diye ama en fazla 3 gün kalabildik ayrı yine ağlaya ağlaya barıştık seviyoruz diye
- +1 yıl
Vay be. Kıskandım açıkçası. 😅 İnşâAllah evlenirsiniz.
Soran+1 yılİnşallah sanırım en güzeli tevekkül etmek elbet Rabbım bir yola koymuştur bizi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de insanlar birilerinin ilişkisinde niye bu kadar yorum yapmaya meraklı gerçekten çok ilginç ayrıca 8 yaş çok değil
04 Yorumla
Soran+1 yılBoz hoc yaş sorun etmedik canım ama ailesi eder kesin
Soran+1 yılBiz hoc sorun etmedik yasi canım evlenmiş ayrılmış olmamda inşallah ailesine etmez ama tutucu bir aile ederler kesin
- +1 yıl
Ailesinin sorun Edip etmemesi birazcık da adama bağlı aslında kendi kırmızı çizgilerini koyarsa bir şey diyemezler fazla
Soran+1 yılİşte canım o öyle biri değil nasıl desem ailesine düşkün banada düşkün babasi engelli ve yaşlı ne kadar karşı çıkabilir bilmiyorum ayrıca babasinada çok düşkün
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. babasını arama bence hoş olmaz. sevgilin halletmeli bunu. karşılıklı oturup konusun ben bilmeleri istiyorum, sen neden çekiniyorsun de. ortak bır yol bulun sonra. ille bilmeleri gerekiyor mu daha once evlendıgını ya da 8 yaş oldugunu. baştan soylemeyın bence ilk once tanış ailesinle sana alıştıklarında da çocuk soyler uygun bir dille. bazı şeylerı saklayabılırsenız başkalarından duymayacaklarsa soylemeyın bile.
10 YorumlaBenim sevgilimde benden 6 yaş filan büyük babam hatta halam dahil çoğu kişi biliyor. Ben o kişiyi elinden tutup koluma takıyorsam ben hiç bişeyden gocunmam, kimseden çekinmem
129 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmam lazım çok arada kaldım
Soran+1 yılAilesi yasli olduğu için söylemiyor babasi engelli 24 yasinda ve 3vin tek oğlu 3n küçüğü bir kaç kişi görmüş bizi babasına söylemiş babasi sormuş yok öyle bisey arkadaşım demiş kapatmış konuyu bunu kendi dedi bana sende ben bir şekilde dediğim gibi yapsam duyursam en azından elimi tutup tutamayacağı öğrenirim
Soran+1 yılİnşallah öyle düşünürler aklıma bundan başka birsey gelmedi onunla konuştum şimdi bilsinler istemiyorum dedi Allah bir yıla koymuştur dedi teşekkür ederim inşallah oda senin gibi sevdiğine sahip çıkabilir
Soran+1 yılBeklemelimiyim. sence oda öyle söyledi aslında hiç evlilik düşünmüyordum dedi seni görene kadar dedi evet şuanda zaten daha hazır değil evliliğe bende zaten hemen olsun demiyorum ama bilsinler ona göre mücadele verelim istiyorum.
Soran+1 yılO 24 ben 32
Soran+1 yılİnşallah oda sevgisine sahip çıkabilir sen gibi evlendiniz mi siz
Soran+1 yılEvet bende genç duruyorum
Soran+1 yılYaa deme öyle Allah verir nasibini bizimkinde de para çuvalla ama yürek yok işte napacan
Soran+1 yılHerkes birseyle sınanıyor bu hayatta ama bana sorsan zengin olmasaydı ama elimi korkmadan tutsaydı keşke
Soran+1 yılKendi işi onun kamyon lastiği satıyor kendi dükkanı var
Soran+1 yılİnşallah ama ded8gin gibi biraz daha bekleyeceğim bakalım hayat bize ne gösterecek belkide Rabbım bir vesile gönderir bize
Soran+1 yılSağol allahim sizinde yardımcınız, olsun inşallah
Çok samimi değilmiş, bunu sakın unutma bir erkek bir kadını istiyorsa ve kadın da onu işiyorsa o iş önlerinde kaf dağı engel olarak dursa kaf dağını geçerler. İstemeyen insan da böyle bahaneler üretir bukadar net
10 YorumlaBabasını araman saçma olur.
Aranızdaki yaş farkı büyük sorun. Erkek arkadaşın seninle ciddi ilişki düşünüyor olsaydı ailesine de bir şekilde söylerdi zaten.
Seninle evlilik düşündüğünü sanmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılSon kısmı tam olarak anlayamadım. Sevdiğin kişi kadın yaşında? Onun daha önceden ilişkisi olmuş mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılTok hiç ilişkisi olmamış canim.
- +1 yıl
İstersen mesaj atabilirsin yardımcı olmak isterim Detaylı dinlemek oldukça merak ettim kadın büyük erkek küçük.
- +1 yıl
İlişkisi olmamasının seni etkileyen bir yanı var mı?
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
Onun ilişkisi olmamış bu seni etkiledi mi?
Mesaj atacak mısın?
+1 yılBirbirinizin ailesine gerçek yaşlarınızı söylemeyin olsun bitsin. Ha 20-30 ise anlaşılır ama 30-40 40-50 anlaşılmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnun söylemesi lazım.. Söylemiyorsa zaten niyeti de ciddi değildir.. Keyifli günler..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu siz soru etmiyorsanız aileler de zamanla sorun etmezler
00 Yorumla 8 yaş büyük fark ailesi sıkıntı çıkarır. Neden evlenmemiş o kadar diye düşünür. Birde bir şeyler yaşamıştır diye akıllarına gelir oğullarına konduramazlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen evlendim ayrildim o bekar büyük olan benim
- +1 yıl
Radarsızz Erkek kadından 8 yaş büyük olunca normal diyorsunuz ama? ! ?
+1 yılÜzgünüm ama ne olursa olsun seviyorsa kendisi ailesine söylemeli bekliyor demek kafasında soru işaretleri var ve ilişkinizde emin değildir demek bence 😔
00 Yorumla
+1 yılYaşını söyleme onunla aynı yaşta olduğunu söyle. Soran olursa yine aynı şekilde aynı yaştayız dersin
00 Yorumla
+1 yılseni seviyorsa emin ol evlencektir
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmam lazım
- +1 yıl
ailesini ikna etmeli ki bahane arıyorsa seni metres yapmasın valla ben olsam cekinmem söylerim çünkü birini sevmisswm 10 da yaş olsa söylerdim sonuçta seven insan bunu saklamaz o kendinden utanıyor belliki ya da seni imam nikahı karısı yapmaya niyetli
Soran+1 yılO ailesine söylemekten kabul etmezler diye çekiniyor ve o savaşı vermeye hazır değil evin tek oğlu ve en küçüğü 24 yasinda şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamamış biri sizce ben dediğim gibi yapsam en azından şimdiden niyeti ve elimi tutup tutamayacağı belli olur dedim ama
- +1 yıl
sen bişey yapma bence
Soran+1 yılNe yapım peki ben 😔
- +1 yıl
ailesine açıklasın ya da ayril
+1 yılSen kaç o kaç yaşında şu an?
00 Yorumla1 tanede çocuğun var demi kız
00 Yorumla
+1 yılSöylemesinin sebebi açık ve net
00 Yorumla
+1 yılciddi olsa söylerdi bahane gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin yaşın kaç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Onun ailesi zor ikna olur. Meslekleriniz nedir?
00 Yorumla
+1 yılSen kaçsın o kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl24/32
söylemesin boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇook kritiiikk
00 Yorumla sevgilib 22 yasında mı
00 YorumlaBence hiç uğraşma boş ver işiniz zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden söyleyecek. Seninle evlenmek istemiyor ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmez
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sorun olmaz sence ne yapmam lazım
- +1 yıl
Devam et yane sorun olmas sen en azından yaşın için kandırmışsin ben daha kötüsünü yaptım korkma bir şey olmaz keyfince devam et
Soran+1 yılKandirmadim canım ben herseyi olduğu gibi biliyor sen ne yaptın
- +1 yıl
Sence regl ken ilişkiye girsem bakire olmgmi anlar mi
Soran+1 yılNeden böyle bisey yapma gereği duyuyorsun söyle direk seviyorsa zaten vazgeçemez senden
Saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olan ne
Soran+1 yılYazdığım şeyi yapmayayım mi ben bir şekilde belki öğrenirlerse şimdi anlarım ne yapacağını diye düşündüm biri birkere bizi görmüş babasına demiş oda arkadaşımdı yok öyle bisey demiş kapatmış konuyu
Soran+1 yılAnladım sağol
Adam haklı
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden 8 yaş büyüğüm diye ailesine söyleyemiyor. Bu iş nereye gidecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne