2 ay oldu tanışalı sosyal medya üzerinden tanıştık kendisi hemşire calisiyor asgari civarı geliri var bende ucretli öğretmenlik yaptım (yaz tatili diye şu an çalışmıyorum gelirim yok) ikimizde 25 yasindayz. Sözde ciddi düşünüyor bugün bişey soylicem ama çekiniyorum dedi neyse işte 600 ₺ ye ihtiyacı olduğunu söyledi şaşırdım açıkçası (-çeyizlik biseyler aldım bende de yok dedim hiç mi çıkmaz dedi annem paramın miktarını biliyor dedim-) arabasıyla birkac defa eve bıraktı ondan mı acaba bu miktarı istedi günahını da almak istemiyorum açıkçası ama gittigmz yerlerde sürekli hesabı da ona ödetmedim bende ödedim yani ama sizce kötü bir niyet aramali miyim? Abisi babası eniştesi kuzenleri dururken benden istemesi iskillendirdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben sevgili dediğim kadından para falan istemem. Gerekirse parasız dururum ama hoş bir durum değil. Evlenince zaten senin benim yok ama sevgililik dönemi için çok yanlış hareket.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
boş ver verme. Daha yeni ilişkiniz ben 1 sene tanıdığım ilişkim olan insana hesap bile ödetmiyorum çalıştığı halde. Ödemeyeceğinden değil ama ne bileyim işte. Borç asla istemem. Evlilik yolunda olursun anca o zaman derdim. Sebebini vs sor açıklayabilsin. Benimde durumum o kadar iyi değil de geç
00 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ölüyü diriyi geçmiş, gözünü sana mı dikmiş. Hiç hoş değil, centilmence de değil. Art niyet ararım tabi, art niyeti yoksa o zaman aklı yok, o da iyi değil. Git bi yerden bul, karrtan çek, gerekirse kredi çek bu nedir ya!
00 Yorumla
+1 yılOlmaz asla olmaz. Aman uzak dur.. seven ya da hoşlanan erkek asla para istemez tam tersi elinden geldiğince kendi ödemeye çalışır. Ciddiyim diyerek para koparmaya çalışıyor. Verirsen devamı gelir. Evlilik konularını bile açar sırf güven vermek için
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
65Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmaz.
00 Yorumla Olmaz kardeşim olmaz, uzak dur.. Dediğin gibi ailesinden hiç mi kimse kalmadı ki senden istiyor? İnsanda azıcık erkeklik onuru olur. Açlıktan ölsen de kuyruğu dik tutacaksın demişler..
12 Yorumla- +1 yıl
Eniştesinden borç almış enişteside kardeşini şehir dışında hastaneye giturecekmis beyin anjiyosu için ondan dedi
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 aydir tanidigi birinden borc istiyorsa bunun kesin pis isi vardir. Hele bir erkek kadindan para istiyorsa oldukca tuhaf bir durum. Ben olsam uzaklasirim boyle birinden. Gururlu erkek borc istemez iki aydir tanidigi kadindan. Bide bir suru yalan uydurmustur.
02 Yorumla- +1 yıl
Pis iş derken
- +1 yıl
Ya kumarbazdir, ya dolandiricidir
Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. yahu daha ortada fol yok yumurta yok. bu ne yüzsüzlük. ayrıca gittiğiniz yerleri elbet o karşılayacak. ya da erkeğim diye gezmeyecek. daha bu safhada para dilenen yarın neler istemez
11 Yorumla- +1 yıl
Ben kız olduğum halde bile asla minnet etmiyorum etmem de yani bu erkekler bir tuaf cidden
+1 yıl5 kuruş verme geri gelmez o para hem hemsir nasıl asgari ücret aliyo? ki çalışan adam başkasından borç alır ama sevgilisinden istemez hicmi dostu yok ortamı yok ki sana geliyor bana pek mantıklı gelmedi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylerken utandığına göre muhtemelen kötü bir niyeti yok. ihtiyacı vardır ve ailesiyle arası iyi değildir. seninle yeterince yakın olduğunu düşünüp istemiş olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Yalandan utandım çekindim de demiş olabilir bilemedim
- +1 yıl
Olabilir tabi. ama belki de seni test etmek istemiştir. ilerde zora düşsem yardım eder mi diye. belki de yalandan da yapabilir.
- +1 yıl
Ee nasıl davranmak ne söylemek gerekir bu durumda peki
- +1 yıl
Bilmem ki çocuğun nasıl biri olduğunu bilmiyorum eğer güveniyorsan ve ciddi düşünüyorsan borç verebilirsin. ama ciddi düşünmüyorsan güvenmiyorsan verme.
- Para & Ekonomi konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 aylık ilişkide borç isteyen erkekten hayır gelmez. Hiç mi arkadaşı yok? Ailesi yok mu? Kredi kartı yok mu? Banka kredi vermiyor mu? Her şeyi geçtim erkeklik onuru denen şey yok.
10 Yorumla Diyelimki ciddi dusunuyorsun... bu insani test etmeye degmezmi...600 degilde '' ya Şu an 600 yokta sana 300 vereyim de '' ve o 300 geri gelmezse hic uzulme... hem hayatini hemde sonradan verecegin binlerce lirani kurtarmis olursun... giden 300 ede sadaka gozuyle bak
00 Yorumla
+1 yılErkek veya kadın fark etmez sevgiliden borç para istemek ne bilim pek de doğru bulduğum bi şey değil. Kaldı ki bu kadar kısa sürede. Bilmiyorum emin olamadım …
00 Yorumlavar böyleleri. işkillen tabii. paranı yemek istiyor olabilir. olmaz o erkekten ben diyim. hesabı da hep sen ödüyorsan yanlış yapıyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Hep değil arada yani 1 ödüyor 1 ben gibi bişey yani
- 6 ay
Aynen öyle ben eşim tarafından mağdur edildim kartımı kullandı 40 binr yakın borç yaptı ailem ödedi geri ödemedi onu geçtim şiddet uyguladı morattı iki gün kaldıramadım tokat attı sinirlenip küfür ediyor hareket 2 ay alyansımı bozdurdu sürekli para istiyodu telefonumdan gizlice ihtiyac kredisi çekmeye kalktı en son da evden hareket ederek evden kovdu
+1 yıl2 aylık ilişkide kesinlikle istenmez yani dediğin gibi bir sürü insandan isteyebilir sana gelene kadar.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne söylemem gerekir ya da naomam lazım
- +1 yıl
Yani şimdilik bekle, bir şeyini daha yakalarsan ayrıl derim. Hani istemesi bir yana, bende de yok dediğin halde diretmesi bir yana. Ben babamdan para isterken bile vermezse diretmeye utanırım, bu sevgilisinden istiyor. Israr ediyorsa bence de içine kurt düşsün.
- +1 yıl
Diyecem ki madem niyetin ciddi anneni ablani gönder tanışalım 😂😂😂 eveleyip güvelersede yol vereceğim
- +1 yıl
Bence de hiç zaman kaybetme
- +1 yıl
Niyeti çıkar ortaya
Sevgililer ne durumda olursa olsun birbirinden borç para isteyemez. Doğrusu budur. Etrafında kimse mi kalmamış da sıra sana gelmiş.
00 YorumlaSaçmalık yüzsüz ben fakir birisiyim ama hiç böyle bir şey talep etmedim bence bu işte bir iş var
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir iş ama
2 ayda para isteyen ilerde ne ister bilemedim ama asla verme asla bu avamlikta bir adamdan asla bir kadın fayda görmez
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 881 cevap paylaştı. Erkeklik onuru çok önemli bir şey insan karısından bile istemeye çekinirken bu?
03 Yorumla- +1 yıl
Babasından istemezler çekinirler zaten
- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSakın kimseye borc verme uzak dur bu tipler evli kdınları bile kandırıp bilezıklerini alanda duydum
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden para istemesi para avcısı olduğu veya seninle ciddi düşünmediği anlamına gelmez Bir kız erkekten para isteyince para avcısı olmuyor da bir erkek kızdan para isteyince mi para avcısı oluyor
00 Yorumla
+1 yılAilesi dururken senden istemesi hiç hoş değil ben utanırım şahsen söylemeye
02 Yorumla- +1 yıl
Bende utanirdim. Eniştesinden borç almış enişteside kardeşini şehir dışında hastaneye giturecekmis beyin anjiyosu için ondan dedi
- +1 yıl
Eniştesi bulabilir o zaman 600 TL kimden istese verirler
+1 yılEvet kötü niyet aramalısın. 2 ay bunun için çok erken bir süre
para lazımsa kredi çeker destek hesap kullanır çok bir apra değil istediği çünkü00 YorumlaVerme 600 lira nedir ki, karttan bile çekebilir
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ya
Para & Ekonomi konusunda 8,4b cevap paylaştı. Borç para istemesi çok yanlış olmuş hemde daha 2 ay olmuşken birde çalışıyorsun parana göre yaşa
04 Yorumla- +1 yıl
Eniştesine borcu varmış. Enişteside kardeşini doktora giturecekmis başka bir şehire ondan
- +1 yıl
Neden inandırıcı gelmedi ki
+1 yılbence normal ama sürekli tekrarlarsa demekki senin paranı yemeyi düşünüyor
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olarak utandım. Kötü olmuş ama fevri davranmadan para vermeden işin iç yüzünü bir öğren
00 Yorumla Bir kere sormuş ve tekrar sormaya devam etmiş. Bana garip geldi. Asla para verme
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 743 cevap paylaştı. Kendini bilen bir erkek bi defa utanır ve kendine yediremez kızdan borç parayı. Hem de daha 2 aylık
00 YorumlaYa olabilir belki en yakın sen olduğun istemiştir hemen kötü düşüncelere girmeylim
00 YorumlaDemek ki saydığın herkesten istemiş tüketmiş sıra sana gelmiş öyle bak
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz, güvenme yol ver gitsin.. ondan sana hayır gelmez...
00 Yorumla Erkeklerin kadınlara para yedirdiğini duyuyoruz da kadının erkeğe para yedireni daha beter
00 Yorumla
+1 yıldaha kendine bakamayan biri aileye mi bakacak
00 Yorumla
+1 yılCok haklısın baskasi dururken senden istemesi kesinliklev kötü niyetlilik hesap mesap da ödeme
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))) yaw hatundan para isteyen adam icin nufus mudurunden ricaci olun nufusdan bile silsinler
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka güvenme benim iki arkadaşım öyle yaptı geri vermediler
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. Akıllı ol verme zaten delikanlı olsa senden istemez
04 Yorumla- +1 yıl
İykk yani devir böyle olmuş eskiden kızlar erkeklerden para yuruturdu şimdi erkekler
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinden borca gerek yok bankadan ek hesaptan vs çekerdi sana niye yansıtıyor uzak dur bu adamdan basın ağrır
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilesinden isteyemeyeceği bir olay yaşamış olabilir. Böyle düşünme bence.
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hemen uzaklaş. İstedigi miktarı kendi çevresinden de bulabilirdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Eniştesinden borç almış enişteside kardeşini şehir dışında hastaneye giturecekmis beyin anjiyosu için ondan dedi
- +1 yıl
Abisinden vs istemiş 600 ₺ açığı kalmış eniştesinden borç almış ne kadar almışsa enisteside kardeşini giturecekmis doktora şehir dışına beyin anjiyosu için öyle söyledi
+1 yılBaksın işine canım böyle ilişki olmaz.
00 YorumlaArkadaş bile edinilmeyecek insandır.
Olmaz tabi ki00 Yorumla
+1 yılHocam hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum sanırım :) şaka bi yana olmaz bence de. Başkası kalmadı mı kızarkadaşından istemiş?
00 YorumlaBöyle tilki erkekler var onu bulmuşsun tebrik ederim
02 Yorumla- +1 yıl
Niyeti ciddi değil ve para avcısı mi
Niye olmasin, sonucta beraberseniz boyle seylerin lafi bile olmaz.
00 YorumlaSakın kardeşim doğru bir erkek modeli değil ilerisi için umut yok emin ol yol yakınken ayrıl
00 Yorumlahemen uzakdur ne tanımıs neyını bılıyosunkı veresın ne olursa olsun olmamalı
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilidendr borç para istenmez qwqq
01 Yorumla- +1 yıl
Eniştesine vermesi gerekiyormuş eniştesinin kardeşi hastaymış şehir dışına doktora giturecekmis beyin anjiyosu yapilacakms ona da lazımmış
+1 yılSevgiliye borç para verilmez
011 Yorumla- +1 yıl
Bencede yaa
- +1 yıl
Sonra ayrılırsın borcunu geri ver dersin mekanda gidip işediğin paranın hesabını çıkarır ben ödedim der😂
- +1 yıl
Hahaha cok doğru öyle
- +1 yıl
Tabii hiç verme pra mara bende de yok telefonumun taksidi bitmedi de , geçen kuaföre gittim bıyıklarımı aldırmaya param yetmedi de , eniştem kocaya kaçtı yerini bulduk gidip alacaktım bilet param çıkışmadı diye ablam kocasız kaldı de uydur işte😂
- +1 yıl
Ahahaab çeyiz aldım birclandim dedim
- +1 yıl
O da iş görür yeterki bahane olsun😂
- +1 yıl
Ahaha bencede 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Hiiiç bulaşma sevgiliye borç verilmez sonra istemeye yüzün olmaz istesen mesele eniştesinden kim bilir kaç yıl önce almıştır borcu enişte bakmış parayı alamicak kardeşine anjiyo yaptırıyo sırf borcunu almak için😂
- +1 yıl
Belkide evet 😂
- +1 yıl
Muhtemelen öyledir borç alırken nasıl bahane bulunuyosa borç veren de parası gelmeyince bauane bulmak zorunda kalıyo
Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Müge anlı bu olaylarla dolu verme 5 kuruş
10 Yorumla
+1 yılbi bk olmaz ondan yarı yolda kalırsın
00 YorumlaOlmaz uzak dur
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana güven vermedi kuruş verme derim
00 YorumlaPara kişiyi deşifre eder
00 YorumlaSen çok uzatma bunla bence bundan olmaz.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Basligi okudum gerisini okumadim olmaz
01 YorumlaYeni tanışmışsın güvenme.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı. Yol ver gitsin cimri
00 Yorumla
+1 yılNe erkek ne kadından olur
00 Yorumla
+1 yılİstenmez. Kötü bir davranış
00 Yorumla
+1 yılHicbisey olmaz o adamdan kaldir çöpe at
00 Yorumlaİlişkiye para olayı girmemeli.
00 Yorumla
+1 yılNasil erkekmiş u
Ya00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri