Aşk İlişkileri 22 yaşımdayım hala sevgili istememem normal mi? adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İstemiyorum evlenmekte istemiyorum o yüzden hiç sevgilim olmadı normal mi Güncellemeler+1 yıl Gizli olacaktı ya of 🥹 22 yaşımdayım hala sevgili istememem normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
huzurİslamdadır Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normaldir. En azından eğlence icin birilerine Ümit vermiyorsun ya da zinadan kendini bu sekilde muhafaza ediyorsun. burada anormal bi durum yok. 0 0 Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Normal bazı insanlar 30 yaşına kadar hayatında kimseyi sokmaz illaki biri çıkıp ayaklarını yerden kesecektir aceleye gerek yok 0 0 Yorumla
Sima_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl normal tabiki daha yaşın genç evlenmek istemiyosun diye sevgili yapmaktan vazgeçmemelisin 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Bende aynı yaştayım benimde olmadı, hiçbir zaman istemedim kimseye de teklif etmedim 0 0 Yorumla
Sencer00 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Olmaması daha iyi evlenmek de saçma zaten aşk diye bişey de yok o yüzden aynen devam 😎😂 0 0 Yorumla
Nearnash Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sen bilirsin. Normal ya da anormal olduğuna kimse karar veremez. 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Normal değil heralde ya bilmiyorum 0 3 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Geçmiş olsun kdkdk Yorumla adımsevimli +1 yıl O sıra site kastı açık gitti hahah Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Arada yapıyo öyle şeyler ya kdkdks Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normal bir durum hanımefendi 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seni kimse istemiyor her şey ortada 0 1 Yorumla adımsevimli +1 yıl Yo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normaldir. En azından eğlence icin birilerine Ümit vermiyorsun ya da zinadan kendini bu sekilde muhafaza ediyorsun. burada anormal bi durum yok.
Normal bazı insanlar 30 yaşına kadar hayatında kimseyi sokmaz illaki biri çıkıp ayaklarını yerden kesecektir aceleye gerek yok
normal tabiki daha yaşın genç evlenmek istemiyosun diye sevgili yapmaktan vazgeçmemelisin
Bende aynı yaştayım benimde olmadı, hiçbir zaman istemedim kimseye de teklif etmedim
Olmaması daha iyi evlenmek de saçma zaten aşk diye bişey de yok o yüzden aynen devam 😎😂
Sen bilirsin. Normal ya da anormal olduğuna kimse karar veremez.
Normal değil heralde ya bilmiyorum
Geçmiş olsun kdkdk
O sıra site kastı açık gitti hahah
Arada yapıyo öyle şeyler ya kdkdks
Normal bir durum hanımefendi
Normal tabiki
Olabilir neden olmasın.
seni kimse istemiyor her şey ortada
Yo
Normall
Hayır normal değilsin