Acill Ailem sevgilimi istemiyor sevgilimde bende çok acı çekiyoruz?

Ailem kız arkadaşımı istemiyor başta bize umut verildi babamı tanıştırdım kız arkadaşımla ertesi gün kararını değiştirip kız arkadaşımı benden koparmak için argo konuştu istemediği sebeblerde aramızdaki yaş farkı arada olan insanlar yüzünden tanımıyoruz etmiyoruz diye bana seçenek sundu ya onunla ya bizimle diye benim sözde mutluluğumu istiyor napacam bilmiyorum 7 aydır psikolojim alt üst stresten kilo kaybı yaşadım aynı şekilde kız arkadaşımda biz çok seviyoruz birbirmizi napmam gerek yardımcı olun 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 24 yaşındayım kız arkadaşım 30 yaşında hatta evlenirseniz bizle beraber kalacaksınız dendi onada eyvallah dedik ama yok çok ısrarlı şekilde istemiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Niyetim uzaklaşmak evden daha sonra kalkıp tamam istiyoruz ediyoruz denildiğinde sevdiğime kötü davranılırsa çok üzer beni bilmiyorum kaç kez ayrılmaya çalıştık yapamadım zaten hergünüm stres sevdiğimin yanındayken huzurlı oluyorum hiçbşeu umrumda olmuyordu her olayı rahatlıkla çözüp atlatıyordum enerjik oluyordum hayata karşı sınavmı bu bilmiyorum mücadele ediyorum ama halimden anlayan ailem sanardım meğersem en baş karşı çıkan onlarmış
Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu cvp arkadaşlar
Acill Ailem sevgilimi istemiyor sevgilimde bende çok acı çekiyoruz?