Güncellemeler
+1 yıl
Ben 24 yaşındayım kız arkadaşım 30 yaşında hatta evlenirseniz bizle beraber kalacaksınız dendi onada eyvallah dedik ama yok çok ısrarlı şekilde istemiyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Niyetim uzaklaşmak evden daha sonra kalkıp tamam istiyoruz ediyoruz denildiğinde sevdiğime kötü davranılırsa çok üzer beni bilmiyorum kaç kez ayrılmaya çalıştık yapamadım zaten hergünüm stres sevdiğimin yanındayken huzurlı oluyorum hiçbşeu umrumda olmuyordu her olayı rahatlıkla çözüp atlatıyordum enerjik oluyordum hayata karşı sınavmı bu bilmiyorum mücadele ediyorum ama halimden anlayan ailem sanardım meğersem en baş karşı çıkan onlarmış
Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu cvp arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya kaçacaksınız ya da vazgeçeceksiniz.
Niyetim uzaklaşmak evden daha sonra kalkıp tamam istiyoruz ediyoruz denildiğinde sevdiğime kötü davranılırsa çok üzer beni bilmiyorum kaç kez ayrılmaya çalıştık yapamadım zaten hergünüm stres sevdiğimin yanındayken huzurlı oluyorum hiçbşeu umrumda olmuyordu her olayı rahatlıkla çözüp atlatıyordum enerjik oluyordum hayata karşı sınavmı bu bilmiyorum mücadele ediyorum ama halimden anlayan ailem sanardım meğersem en baş karşı çıkan onlarmış
Sana söylemedikleri, bildikleri bir şey olabilir.
Ya standart şeyler bu kızı araştırdık ettik şöyle böyle günah almaktan başka bişey değil başta bize dediller ilişkinizin tadın çıkarın ne isterseniz yaparız ederiz bilmem ne ertesi gün hemen yok o kız böyle hiç beğenmedik etmedik başımızdan kaynar sular aktı
Geçmişinde bir kusur buldukları için istemiyor olabilirler.
Herkesin geçmişinde bir sıkıntı kusur vardır bilip bilmeden kulaktan dolma laflarla geldiler bize doldurşa geldiler hemde arkadaşlarımdan kıskançlar oyuzden çekememzlikten dolayı ailemi doldurdular halbuki sevgilim öyle bir insan değil bana ve aileme çok sadık birisi ama istemiyorlar o kadar hakaret yemesine rağmen yinede ses etmiyor çünkü beni seviyor sayıyor
Valla bilemedim dostum. Sakin kalıp biraz herşeyden uzaklaşıp mantık çerçevesinde düşünmeni öneririm. Durumunu en iyi sen bilirsin.
Valla dostum yıllardır maddi açıdan herşeyi aileme bağışladım biraz kendimş toplayıp uzaklaşıcam çünkü kimse kimsenin kara kaş kara gözüne bakmıyor onu anladım sevgilim ben senle bir kuru ekmek soğana dahi varım diyor senın ıcın sokaklarda dahi kalırım diyor bilmiyorum bakıcam bi çaresine ama saflığımı temiz kalpliimi ailemin eline verdim yıllardır onları memnun etmek için çalışıp çabaladım değersiz oldugum bu durumda anlaşıldı ve yollarımı ayrımak istiyorum yeter bende sıkılfım bi değişiklik olsun kimse kendini değerli hissetmesin bana sunum yapıldı sıkıldıysan bizde kapı orada ben kapıyıda göstercem onlara blöf yapmadan etmeden hemde
Yaş farkı varsa olmaz.
Neden olmasın dünyanın sonumu işte
O zaman sevgilin arkasında dur
Duruyorum durdukça zorlarına gidiyor ailemin hatta son zamanda babamdan dayak yedim sözünden döndün dedi hani sözümüzü dinlicektin dedi büsürrü zırıltı işte
Annen istemiyorsa bitmiştir hocam
Bu durumda babam istemiyor anam babam ne diyorsa boyun eğiyor ömrümde hiç ağlamadım ama bu durumda ağladım ettim yalvardım yakardım konuşmadım haftalarca halen beni fikrimden ger döndürmek için büssürü yalan yanlış şeyler çıkarıyorlar kız böyle kız şöyle sana büyü yapıldı edildi bilmem ne bisürüü iftira işte kızı kötülemeler etmeler
Zamana bırak
Zaman beni eritiyor kendi iş yerimizdeyiz babam kardeşim ben akşam da eve gel hep aynı şahıslar insanlar görmek kafayı yedittiriypr bana bide sevgilimle bulşsam takip ediyorlar gece oluncs duvar bana ben duvarlara bakıyorum stres sıkıntı vücüdumu adeta sarıp sarmalıyor yoruldum 😢
Ayrıl kızdan
Neden?
Sıkıntı
Napmam gerek