Bende tercih edilmek istiyorum. Bir kadinla ilişki yaşamak, ona dokunmak nasıl bir his çok merak ediyorum. Ama 24 yaşına geldim tek kızla bile el ele tutusamadim bile. Asla tercih edilmedim. Neden bu kadar zor kadınlara ulaşmak. İlla 1.90 boy , geniş omuzlar mı gerekiyor? Ama napiyim elimde değil. Hiç tercih edilmicek miyim? Bu coğrafyada kızlara ulaşmak zor. Ülke dışına da çıkamıyorum. E peki Türk kızları tarafından seçilmek için ne yapmam lazım.
Boyum 177 ve kelim :(
Bir şey yapamazsın bazı şeyler doğuştan gelir
Bir şeyler yapabilirsin, başarabilirsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendin cevabinj vermişsin. Erkeklerin kriterleri varsa kadinlarinda var. Ama uzulme karsina biri cikar, bu arada yurt disinada gitsen ordada bakmazlar bunun turkle bir ilgisi yok
Erkeklerin kriterleri etkili olmuyor, erkekler secemiyor genelde , sence de öyle değil mi? Kadınlar ağırlıklı seçen taraf.
Ozaman sizde secilen olmayin.
Mesela senin gibi bir kız herkesi secebiliyor. Senin güzelliğinde kızlara teklif ettiğimde hep reddediliyorum. Ama çirkin kızlara denemistim onda da reddedilmistim. Her zaman uzun boylu yakışıklı adamlarla çıkıyorlar, bu beni mahvediyor.
Doğal değilmi? Ben kendi çapimda kendimi guzel buluyorsam ve guzelsem boyum uzunsa haliyle bende boyle birini isterim yanimda illaki. Davul bazen dengi dengine. Yapicak birsey yok
Öyle olmuyor işte. Sen güzelsin, senin güzelliğinde bir kız boyu 160, erkek dediğin 180 üstü olacak diyor ve buluyor.
Ayrıca ben çirkin değilim sadece saçlarım dökülüyor. Boyum da 177, ama en çirkin kız bile bakmıyor, herkesin gözü yukarlarda. Kimse dengi rengine gitmiyor. Senin kadar güzel birinde gozuk olmaz zaten, cirkinlere denemiştim, olmuyor. Yalnız ölicem sanırım.
Kızların sevgili bilmasi kolayken, benim gibi tonlarca erkek var. Yalnızlık zor cidden. Birde 24 yaşındayım.
Bu arada 3-4 senedri sitedeyim, denk geldiğim en güzel kadinsin. Allah sahibine bağışlasın. İyi günler.
Sagol
Tanisamayiz değil mi? Şansımı zorlamayim.
Burdan kimseyle tanişmiyorum :)
Keşke senin gibi biri tarafindan secilseydim. Ama imkansız. Neyse. Ben gidip evimde ağlamaya devam ediyim 😅
seçilen değil seçen ol. Kendini herkese boyle gosterme, Emin ol seçersin.
Erkekler secemiyor. Sen kadınsın. Peşinden tonlarca insan kosar. Bak az önce bende denedim. Hayvanlarda bile erkekler dişileri etkilemek için birbirini öldürüyor, kazanan elde edebiliyor. Dünya kuralı böyle. Erkek secemez. En yakışıklısı bile. Ki ben fiziksel olarak yetersizim. Soruyorum objektif cevap ver. Cevrende kadınlar mı daha çok seçiyor erkekler mi?
Neyse. Son kez soruyorum. Tanışalım mı? Bir daha rahatsız etmicem.
maalesef :)
Tamam o zaman. Daha fazla denemenin manası yok. Allah sahibine bağışlasın. İyi günler
Söz veriyorum bu son. Tanışmak istemez misin? Çok yalnız hissediyorum. Bu son kez sorumdu. Bir daha sormayacagim ama yalvariyorum bir kez daha düşün :(
Bu son sorumdu :( nolur bir kaz daha düşün.
Bak kirmak istemiyorum ama gercekten burada kimseyle tanismiyorum
Özür dilerim
Ben hoşlandım o yüzden yazdım. bir daha yazmam.
Önemli değil
Türk kızlarından uzak durman gerekirken onlar seni sevsin diye uğraşman olmuyor sen çok beklersin olsada olmaz zaten
iyi misin? bu kadar küçültmeyin kendinizi saygınız olsun biraz kendine
Aga nabiyim? Çok kötü hissediyorum. Çok yalnizim
Türkiyedeki kızlar 140 ile 165 boyu var s.. kimin ereksiyon hali kadarlar 177 boyun varmış neyin tribini yaşıyorsun sen? oksjinele kafan mı güzel oluyor yoksa?
abart knk 140 degil 1 metre falanlar hatta
177 sin o yüzden şu yazdığın hiç inandırıcı değil... 170 altı erkek kısadır
177 kısa değil
çoook paran olması lazım
177 kısa değil ki
173 falan da olabilirim. Bir kere başka bir boy ölçme aletinde 173 ciktim
Bir kere de 177 çıkmıştım , ben uzun olanı söylüyorum
173 de cok kisa sayilmaz
Kısa işte.
180 den aşağı sıkıntı , hatta 180 bile yetmiyor
ha sen 175 boyunda brini istiyorsan evet ona göre kısasın ama 155-160 arası kızlarla uygunsun işte
Değilim onlar 190 istiyor
155 boyundakiler de mi 190 istiyor🤣🤣🤣
Evet , uzayda mı yaşıyorsun
Benzer durumdayım paraya ihtiyacın var