Görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun?

Benim sevdiğim biri vardi yillar once ayrildik ben evlendim boşandım bu benimle bi ara konustu ve konusmayi kesti aylar sonra tekrar istagramdan beni bulup yazdi seviyorum unutamıyorum falan bnde sevdiğim icin canım gibi inandim ve beni yine yüz üstü birakti hic bisey demeden telimi falan acmadi bağlantıyı kesti ben Şu an onun yaşadığı sehire de dglim ama bikac ay sonra gidicem ve bu sefer yaptigi beni aşırı sekilde ofkelendirdi sanki kafasinda 2 kisi var öyle konuşurken neden bi anda boyle yapti analmdim bende bundan intikam almak istiyorum bikac ay sonra gidene kadar yepyeni birine dönüşmek istiyorum vucutumu tenine guzel bakimlar lazer cilt bakimi falan yaptircam iyice kilo verip seksi bir vucuda burunmek istiyorum hic umadigi bir anda karsisina en guzel halimle cikip aklini basindan almak istiyorum ve benimke görüşmek istedigi zaman ev falan ayarlamasini söyleyip eve gidip onunla biraz kaldiktan sonra lavaboya diye kalikip sezice evden cikip gidicem size bunu yaparsam onu cildirtip yüz üstü birakmak nasil olurmus gosterir miyim onunda en heveslendigi ve mutlu oldugu anda yüz üstü birakmak istiyorum sizce bir erkek bu durumda ne hiseder

Görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun?