Türkiye'de toplam hekim sayısı 185 bin 840 toplam hemşire sayısı 232 bin 548 ise,
Bunlardan 100 bini erkek doktor olsa hemşirelerin de atıyorum 200 bini de kadın, şimdi o verileri ayrıntılı bulamadım..
Doktorların evli olanlarını çıkarsak bir 60 bin kalır
Alımsız olan yaşlı veya evli hemşireleri çıkarmayı düşünürsek de 80 bin de onlardan vardır,
Doktor + başka bir meslekten biriyle ilişkisi varsa çoktan kendi gibi doktor avukat mimar bişiler ama hemşire hariç onlar çıkınca da 35 bin kalıyor
Bazı hemşireler o kadar güzel ki misal acunun sevgilisi ayça zengin erkeklerin zaafından doktor kocadansa ceolarla filan takılıyorlar onları da çıkartmak bir 55 bin kalır
Bazı doktorlar evlilik düşünmüyor bekar hayatı yaşıyor hemşireleri kullanıp atıyor her kızla gecelik takılıyor ciddi düşünen bekarlardan geriye 15 bin doktor kaldı
Bu hemşire kızların da asla doktor olmaz diyenleri vardır veya başka askları asker polis sevgilileri vs onlar da çıkınca 30 bin kalsa
Bu bekar doktorların unutamadığı bir aşkı olsa hiç evlenmemeyi filan seçseler veya yabancı gelin alsalar 5 bin kişi kalır
Doktor koca bulma olasılığım 1/6 ya indi
Bu rekabetten nasıl kazançlı çıkarım? 6 kişiden biri nasıl olurum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer