Aşk İlişkileri Karadenizli erkekler neden zor ve soğuk kızları sever ve ısrarcı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanıştığım iki Karadeniz erkeği de zoru seviyodu, uğraşmayı seviyoduBiri yengeç burcuydu, diğeri de boğa burcuBunun bi sebebi var mı cidden anlayamadımEkşi sözlükte de şöyle bi şey yazıyodu, sizce de durum böyle mi, doğruluk payı var mı bu yazının? Güncellemeler+1 yıl ... Karadenizli erkekler neden zor ve soğuk kızları sever ve ısrarcı olur? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Ekşi Sözlük Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kendileri de soğuk ve zor oldukları için (genel) kendileri gibi kızları seviyorlar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi şey sorabilir miyim?Peki neden ısrarcı davranıyolar Yorumla sierravista +1 yıl Bilmiyorum zor olan ilgilerini çekiyor herhalde Yorumla Soran +1 yıl Yani istemiyorum, sevmiyorum dediğim hâlde. Beni sevdiğini bana aşık olduğunu söyleyen bi erkekten bahsediyorum ve baya uğraşıyoBen baştan beri soğuk mesafeli hatta kötü de davrandım ben öyleyim çünkü Yorumla Soran +1 yıl Yani Karadenizli erkekler zor kız seviyo diyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendileri de soğuk ve zor oldukları için (genel) kendileri gibi kızları seviyorlar
Bi şey sorabilir miyim?
Peki neden ısrarcı davranıyolar
Bilmiyorum zor olan ilgilerini çekiyor herhalde
Yani istemiyorum, sevmiyorum dediğim hâlde. Beni sevdiğini bana aşık olduğunu söyleyen bi erkekten bahsediyorum ve baya uğraşıyo
Ben baştan beri soğuk mesafeli hatta kötü de davrandım ben öyleyim çünkü
Yani Karadenizli erkekler zor kız seviyo diyosun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!