Eski sevgilim barişmak istiyor? Roaccutane adlı ilacın zararlari dogru mu?

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce ayrildigim sevgilim barışmak istiyor. Ayrilma sebebimiz; Cok guzel giden bir iliskimiz varken Roaccutane denen bir ilaci kullanmaya başladi. Bu ilaçtan sonra sinir krizleri gecirdi. Normalde de kiskanc bir yapiya sahipti ama asla beni kisitlamazdi, kufur etmezdi. Bu ilactan sonra kiyafetlerime karismaya cok basladi ufacik birseyde kufurler ediyordu. Dudakları hep kuru ve kanıyordu. Yemek yemiyordu. Hicbirseye tahammulu yoktu. Yanımda babasina sinirlenip duvarlara kafasını vurup yumruklayip kendine zarar veriyordu. En sonunda dayanamadim ayrildim. 2 senedir sürekli uğraşıyor barismak icin. Ama ben affedemiyorum. Ettigi kufurler kiskanclik krizleri aklima geliyor kendime yediremiyorum. Annesiyle, babasiyla konustuk Roaccutane adlı kullandigi ilactan dolayi öyle oldu dediler. Psikolojiyi bozan bir ilaçmış. Bu dogru mu? 2 senedir pişman gerekirse beraber psikologa gidin öyle affetmeye calis kizim dediler. Ben ondan sonra kimseyi sevemedim. Onu hala seviyorum ama onu istemiyorum onu sevmeyi gururuma yediremiyorum affedemiyorum. Gercekten o ilaç kötü bir ilaç mı? İlacı bahane ediyor olabilirler mi?

Eski sevgilim barişmak istiyor? Roaccutane adlı ilacın zararlari dogru mu?