En yakın arkadaşım beni seviyo ne yapmalıym?

Selam en yakın arkadaşım beni seviyor. Lise 2den beri en yakın erkek arkadaşlarımdan biri ve lise 2den beri beni seviyor. Tanışmadan önce seviyormuş ama o zaman kendini beğenmediği için bana yazmamış. Şans eseri okullarımız da aynı oldu. Okul başlayınca tanıştık önceden merhaba merhabaydık sanaldan. Okul başlayınca da yazın flört ettiğim çocukla sevgili oldum 1 yıldır da beraberdim. 1 ay önce ayrılmak zorunda kaldık. Beni çocuk hala seviyor. Ben ona sevgilimden çok bahsettim beni sevdiğini bile bile ve çok üzgünüm şu an. 2 hafta önce mezuniyetimiz oldu İstanbul'da. Benim eşim oydu ve bana heyecandan kalbim nasıl atıyor baksana dedi baya da çok atıyordu. Niye diye sorduğumda bilmem senin eşin olduğum için olabilir dedi. Sarp ile çok eğleniyorum en yakın arkadaşlarımdan biri de kardeşim duygusal. Sevgilimleyken sarp çok yıprandı bana asla belli ettirmedi bende hissetmedim arkadaşım dedi. Zaten sarp bana hala açılmadı hepsini bana arkadaşım anlattı. Bazen aramızda ufak çaplı çekim oluyor ama ben sarpla bilmiyorum yapamam gibime geliyor. Çoxuğu da reddetmek istemiyorum çok iyi arkadaşım hem de bu zamana kadar her sevdiği kızdan red yemiş onun için bu da ağır olur gibi ne yapacağım delirecem

En yakın arkadaşım beni seviyo ne yapmalıym?