Aşk İlişkileri Aile grubuna yanlışlıkla sevgilinle sarılmış foto atmak mı, yoksa eski sevgiline yanlışlıkla seni seviyorum mesajı atmak mı? avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İkisinden birini yaşamak zorundasın hangisini tercih ederdin? Aile grubuna yanlışlıkla sevgilinle sarılmış foto atmak mı, yoksa eski sevgiline yanlışlıkla seni seviyorum mesajı atmak mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl ilkini tercih ederim unlu flan diye kandiririm np hahahsmsnms 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. İkisi de normal fark etmez 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Eski sevgiliye mesaj atmak daha kritik geldi 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eski sevgiliye mesajı seçerim. Akrabadan çok korkarım, akrepten çok… 1 0 Yorumla
Avukatİst Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl eski sevgiliye seni seviyorum mesajı atmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ikisini de yaparım :d 1 1 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Arkadaş double heyecan seviyor jsjsjs Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı. Aile olan 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar