Bu konuyu daha iyi ifade edebilecek başka görsel bulamadım 😂

Bu konuyu daha iyi ifade edebilecek başka görsel bulamadım 😂
Sevgili değil de yarı çıplak havlulu halimi 700 kişilik üniversite ders grubuna yanlışlıkla attım ve üstelik komik şekilde soyunmamla elektrik kesildi tarzında bir şeyler yazmıştım, hiç fark etmemiştim ama nasıl çığlık attım fark edince sjsjs çok korkunç bir andı 😅 hemen sildim ama kesin 50 kişi görmüştür ya sjsjs
Nasıl attın ya ayıp
Bizim bölüm grubuna bir çocuk bornozlu fotosunu atmıştı sonra hemen silmiş tabi ama gördük yani baya bir dalgası dönmüştü. 😂 Aslında iyi taktik düşününce bütün alt dönemdeki kızlar gördü. 😅
karaktersizmiş herkes öyle atıyor mune insanalr var ya
Ya çok eskiden böyle eşeklik yaptım. O zamanlar WP atılan mesajlar geride alınmıyordu. Yüzyılın en büyük rezilliği falan yaşamıştım. Tabi bir süre konuşmamıştık bu olay üzerine o arkadaş ile :D
Attım, eski tuşlu telefonda birine çok "sıkılıyorum" yazmıştım, bir arkadaşımla mesajlaşıyordum askerde, o adi telefonda otomatik I' harfini İ' yapıyor kızdan daha mesaj gelmemişti
Cevap
13Cevap
Hayır atmadım hiç
Hiç öyle bir aksiyon yaşamadım. :D Aman uzak olsun.
Ben müşterime atmıştım sdfgdsg
:D :D
Müşteriyi kaybetmediysen sıkıntı yok.
Yok yok :D ben masumum. O yüzden kötü bir mesaj gitmedi dfghdf
Benim çok oldu bazı konular toparlanmıyorda zorda kaldım 😂😅
Yananı görür allah, siz karışmayın yanlışlık oldu deseydin zjsnsks
Msjı atan ben ister istemez karışıyor birde mesaj uygunsuz özrüm kabahatimden büyük nasıl derim karışma 😂
Çok sıkıntı bir durum ya. Allah düşmanımın başına vermesin :D
Amin aminnnnnnn😂😂😂😂😂
Sevgili değil ama birine nefes alırken ses kaydı atmıştım yanlışlıkla shsss
Snskdksls
Erkek arkadaşımla konuşurken aldığım SS'i tekrar ona atmıştım. Rezil bir durumdu🤦♀️
:D
Olmadı ama olsa da bılıyorsun bro , sorun olmaz bende 😂
Geçenlerde sana yazıyordum aşkım diye sdfgsdfh. Öyle bişey olursa yanlış anlama he :D
Yhaaa bebeğim yazarım hemen 😂😂
Sjsnsksnss
Sevgilim başkasına atacağı mesajı bana atmıştı sonrası olaylar olaylar hshdjsjs
Ortalık karıştı diyorsun sdfghds
Hiç sevgilim olmadi ama daha once cok yanlış mesaj attim bir kez değil çok kez yanlış gruba yanlış kişiye
Evet tatlı tatlı hareketler yapıp ona atacaktım yanlışlıkla teyze kızıma atmıştım sfshd hiç unutmam..
Sevgilime atacağım mesajı yanlışlıkla bir başkasına atmadım ama başkalarına atacağım mesajı yanlışlıkla bir başkasına atmışlığım oldu.
Birine foto atacakken kuzenime gitmisti cok gulmustu 🤣
Bi kere oldu ona atacağına teyzeme atmıştım neysek görmeden sildim
Yoook ben sadece saskinlar ordusuna bakmaya geldiydim :)
Ben bunu mesajda değilde para gönderirken yapıyorum hep.🤦♀️
Sevgilime dekolte yollayacağım derken bağnaz kapalı arkadaşıma yolladım flwfkelfjsk
Sevgilim değil de arkadaşıma atacağım mesajı başka bi arkadaşıma attım.
bir defasina sevgilim bana inanilmaz birseydi demisdi kiz arkadasina atim derken 😂yani yaptimizi anlatmis demekki kizlarda anlatiyormus orada ogrendim
hayır yanlışlıkla attım diyenler sallıyo genelde grupta oluyor bu ve hemen siliniyor aynen knk dikkatimizi çektin
Bu başıma 1 kere geldi arkadaşıma atacağım fotoğrafı yanlışlıkla hem arkadaşıma hem de okul grubuna atmıştım😅
Ayy cok yaptim dayima falan atmiştim rezil olmustum
Utançtan geberirdim ben
Evett okul grubuna atmıştım ve hocayı etiketliyerek
Bana inlemeli ses kaydi geldi sevgilisine atarkenn ama ben de yemem tabi yapistim o sesi yasattim ona 😂
evet yapmıştım 😀
Evet, öyle bir hata yaptım.
Sorma rezzilliğin dibini gördüm🤦♂️
Atmadım ama bana atılmıştı
Sevgili yapmıyorum böyle şeyler de yaşamıyorum😃
Nudemi atmıştım yanlışlıkla
Hayır çok dikkat ederimk
hayır😂
Offf besbeter
Atmadım...
evet, attım..🙄🥴
Hayır atmadım