Eski sevgilim bana değişmisin dedi ne anlamda dedim büyümüsün dedi ne demek istiyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Buyumussun işte bedenen veya ruhen okuzun altında buzağı aramaya gerek yok sağol diyip geçin herşeyin altında bir Fidel Castro mantığını aramayın sıradan ve basit bir soru. 😏
Bunu görüntülü konuşurken dedi elini kesmiş görüntülü aramadan önce o yazdım geçmiş olsun diye sonra kendi görüntülü aradı nasıl kestin dedim evet canım ya makineye kaptırdım dedi ikinci ararkende ara seni görmek istiyorum dedi öyle konuştuk ilkinde değmiş sin dedi ne anlamda dedim büyümüsün dedi çünkü ayrıldığımızda küçüktüm yaş olarak
Bu gayet doğal bir soru ve arkadaşın herhalde hayatı dair daha farklı fikirlere akıl yormadigi için o durum içersinde soru vermiş
Tam ama eski sevgilim görüntülü konuşurken değişmisin dedi ne anlamda dedim büyümüsün dedi
Fiziken ya da ruhen ya da mantıken başka ne olabilir?
Biraz daha gelişmiş sin anlamında demiştir bakımdan olsun kilondan olsun giyim tarzından olsun vs
Yüzümü gördü tek görüntülüde
Bir süre sonra değiş gelmiş olabilir
Olabilir ayrıları 3 sene oldu ve buluşmak istiyor konuşacaklarımız çok dedi
Oda sana kalmış buluşmak ya da bulusmamak
Aynen öyle ama arkadaşlarımın hepsi barışmak istiyecek diyor
Zaten %90 onun için başka niye bulussun
İnşallah öyle olursa iyi olur özledim
E öyle görünüyor zaten canım 😊
Barışmak konuşacaklarımız çok demesi ondanmı dır ki
Aynen öyle canım
Gelmeden daha türkiyeye konuştuk görüntülü onu dedi iste sonra elini kesmişti geçmiş olsun yazdım aramadan önce aradığında nasıl kestin dedim evet canım ya makineye kaptırdım dedi sonra ikinci aramak istediğinde ara seni görmek istiyorum dedi gelmeden hazırlan işte bir şey hanım dedi adımı diyerek az kaldı gelecem konuşacaklarımız çok dedi sana bir şey sormak istiyorum dedi sor dedim ama bunu yazarak dedi hala beni seviyormusun dedi evet dedim tepkisini merak etiğim için biliyordum böyle olduğunu dedi engellemedi sonra konuşuruz dedi bunu ilk sorduğunda yine evet dedim engelledi şimdi uzun süredir tik toktan takip ediyor porfilime bile bakıyor ama çıkmıyor takipten
Yazdım
Neyi
Aciklamayi mesajda
Barışmak diyorsun
Evet canım
Küçücük bir lafta büyük anlamlar arama kardeşim laf olsun diye söylemiş adam onu
Eski sevgili amada illaha yazman gerekmez
Hangi dil la bu
Bunu görüntülü konuşurken dedi aramadan elini kesmişti onun için geçmiş olsun yazdım sonra aradan saat geçti aradı konuştuk değişmisin dedi ne anlamda dedim büyümüsün dedi ve ikikciye zaman geçince yazdı seni görmek istiyorum diye ara dedi o ilk konuştuğumuzda nasıl kestin elini dedim evet canım ya makineye kaptırdım dedi
Buyutmussun demisde olabilir
Senin gibi kafası çalışmıyor sen değil yani
Kimse ben olamaz
Onun kafa senin gibi çalışıyor sen değilsin
Her neyse beğenmiş işte. Zekan daha keskin fizik daha oturmuş güzelleşmiş ve ruhen olgunlaşmış sin demis
Tekrarmı sevgili olmak istiyecek
Muhtemelen faydalanmak isteyecek. Sevde seni elinde tutmak için herşeyi yapardı. eski sevgilindiye bir şey yoktur hakiki sevgide. Sevgi eskimez beden birbirini terketme bile
Herkes sevilmek ister. Sevilmek isteyen ise sever. Sevmeden de sevilseydi insan eğer, vermezdi aşka deger
O asla öyle biri değil faydalanmak isteyecek kadar biri değil olsa sevmezdim sen değil o kafanın içindekileri gibi biri değil iyi ki değil
Beni tanıyor musun sen
Gerekte yok yazdığın şeylerden allahtan senin dediğin gibi biri değil benim sevdiğim adam
Şifa olsan bir batman bal ile yenilmezsin. O küçük nöronlarınla bana art niyet besleyecegine eski sevgilim diye söze basladigin birine sevdiğim adam deme.
Seviyorum çünkü onu
Eski sevgilim diyorsun, sevdiğim diyorsun. Kayseri'de yaşıyorum. Çok iyi tanırım kayserilileri , menfaat yok ise her sevgili eski sevgili adayidir
Menfat bendede yok ondada sadece hala çok seviyorum kimse onun gibi olmadı oda kimseyi benim yerime koyamamış türkiyeden sevgili yaptığı kız bunu oynatmış kız bana bütün esesleri atı yazıştıkları sevdiğim çocuk bana laf söyletmemiş var mı lan ötesi laf söyletirmiyorum ona demiş
Kes ucube. Onu yapmış bunu yapmış. Ne bilim ben ne ok yapmış. Lan babandir uyuz. Yazismayi görmesen böyle name yapmazdın. Hem bu üç yılda kaç kişi ile konuştun belki. Geçmişsin karşıma lüzumsuz bir romantizm yazıyorsun. Beni ilgilendirmez. Bana hakaretlerin için özür dile
Niye diliyim senden özür 3 sene oldu ayrıları tamam ama okadar çok kişiyle çıkmadım kimseyi yerine koyamadım hemde sen kimsinde özür diliyecem ya bi gut
Büyümüşsün demek istiyor?
Ayrıldığımızda yaş olarak küçüktüm ayrıları 3 sene oldu 5 yıll çıktık
yani büyümüşsün işte sjsjdjdnmfmf
Biliyorum biz ayrıları 3 yıll oldu ayrıldığımızda yaşım küçüktü değişmisin dedi görüntülü konuşurken ne gibi dedim büyümüsün dedi
ya ablam bunu gerçekten kafaya takıp soru soracak kadar ne yaşadın ya büyümüşsün oo değişmişsin yani olgunlaşmışsın diyor işte hani birini 3 sene sonra görünce oo değişmişsin oo büyümüşsün derler ya hani cjdjdj
Fiziğin büyümüş olabilir mi
Fizigine bakıp mi diyo bunu anlamadım ki
Yüzümü gördü tek görüntülü konuştuk
Yaşlar kaç
Yok görüntülü konuştuk sadece yüzümü gördü bizim ayrıldığımızda yaşım küçüktü ayrıları 3 yıll oldu ve oraya gelince konuşacaklarımız çook dedi ne konuşacaz dedim şimdiye kadar olan şeylerle ilgili konuşacaz dedi sonra sana bir şey soracam dedi sor dedim beni hala seviyormusun dedi tepkisini merak etiğim için evet dedim engellemedi normalde bunu ilk sorduğunda aynı cevapı aldı engelledi şimdi sonra konuşuruz dedi biliyordum böyle olduğunu
O şu an 20 ben 18 gelince konuşacaklarımız çok dedi
şu an boşta sanırım.
ya da farklı bir düşüncesi var seninle ilgili tepkilerine dikkat et bakalım ne cikicak
Farklı bir düşünce derken
Ele avuca gelirsin artık demek istemiştir
Ne gibi
Vücudunu kastetmiştir fiziğini
Yüzümü gördü tek görüntülüde sonra ikinci arayacağı zaman ara seni görmek istiyorum dedi
Kanka a. mk salagami yatiyonuz anlamadimki neyse takma sen boş ver
Kendisine sorsan