beyler ve bayanlar acil yardım sevgilime yarın akşam evlenme teklifi yapacağım kuyumcudan bu yüzüğü alacağım bugün fiyat aldım 2250lira dedi. Ama bu tektaşın taşı değersizmiş pırlanta değilmiş öyle dedi. Bozdururken çok değer kaybediyordur dedim yok dedi değer kaybetmez altınmış çünkü 14 ayar sizce nasıl? Daha önce zen pırlantadan forevermark almıştım onu evlenme teklifi etmeden verdim bununla evlenme teklifi yapacağım sizce uygun mu hem taşı daha büyük
Hayal kırıklığına uğrayabilir, çok sevdiğin birine de 120€'lük yüzüğü laik görmezsin.. bir de evlilik teklifi. Maddi durumun gerçekten kötüyse ki öyle görünüyor, o zaman yapacak bir şey yok, böyle de mutlu olur
Olur moruk Aykan kuyumculuk yaz Instagram ya baak da yüzük gör kız ericek herkesin taktıgo basit tektaş lar gibi degil düşünmüş dicek çok zarif sicek biraz araştıraydın bro zorla aglıyo gibisin awk
Teşekkür ederim zaten bi tane orijinal pırlanta aldım geçen sene ama evlilik teklifi etmedim şimdi onu geri istersem anlar. O yüzden hem biraz taşı büyük olan bir yüzük olsun diye bunu alacağım bende fiyat konusunda çok kararsız kaldım