İmkanı var ama sadece klasik altın alyans alacak.. Buna nasıl tepki verirsin bu duruma?

İmkanı var ama sadece klasik altın alyans alacak.. Buna nasıl tepki verirsin bu duruma?

Herkes de olan şeyleri sevmem zaten.
Hele tek taş hiç sevmem.
Seviyorumun üzerine konuşacak olursak bozulmam ama imkanı varken neden almıyor sorgularım sonuçta o yüzüğü takacak olan benim içime sinmesi gerek.
Orta yolu bulmaya çalışırım...
Pırlanta almak bence mallık oluyor biraz. Çünkü ihtiyaç olunca satmaya kalksan çok zarar edersin. İşçilik değeri nedeniyle alış satış arasında da çok fazla fiyat farkı olan takılara da karşıyım. Düz alyans dışında takıya para verilmemeli bence. Pırlanta yüzük alacağı para ile gram altın alsın daha iyi. Lazım olunca bozdururuz para da değerini korur.
Aynen. Kadınların çoğu erkeklerin bu davranışını cimrilik olarak algılayıp iyice inada bindirerek aldırmaya çalışıyorlar ama zararın farkında değiller. Bir erkek bir kadını evlenmeye layık görmüşse zaten en iyi şeyleri de ona layık görüyordur ve ona göre şeyler yapmak isteyecektir. Altın alırken bu yuzden çoğu erkek rahatsız olmaz ama pırlanta zarardan başka bir şey değil. Bir adamın parasını çöpe atmak istememesi ayrı şey cimrilik yapması başka şey.
Bakış acisina bağlı. Parasını yönetmeyen dangalak bir kocaya sahip olmadığım için kendimi eksik hissetmem gerekmiyor bence.🤣
Valla pek bi pahalı açıkcası alsaydı içim acırdı paraya acımam ama çokta yüzük takan biri değilim ama bunun yerine küpesini tercih ederdim bak bu fikri sevdim:))
Herkes birbirini gazlıyor, sevmeyen bile çevresine hava atmak için istiyor.
Cevap
5Cevap
Yol bozulmam eşim bana almamıştı. Evlendikten sonra 10 tas birden aldi🤣
Neyseki hepsini birden hallettim ben 🤣🤣
Ben alırdım
Uzulurum tabi ki de ama bilemiyorum nasil acikladigina bagli ilerde alcam derse olabilir
Alındı daha önce, küçük büyük farketmez tek alyansta olur. Simge ve mutluluk o aramızda
Mümkünse tek taş almasın, sevmiyorum öyle yüzükleri. Çok güzel, çok şık vintage yüzükler var onlar daha bir bana hitap ediyor.
Her şey gereğince olmalı bence. Maddi durumu varsa alınmalı
Öyle şeylerin hesabını yapacak kadar zengin olmayan biriyle evlenmek istemem. Bana zaten aylık 100 bin liradan fazla vermeli
Ben özel yaptırcam gidip Bi kuyumcuya lavuğğk gibi öyle hazır tektaş alamam
Alyans daha iyi tek taş her yere takılıyor
Evet bozulurum ne yalan söyliyim
Çok pis bozulurum.🙂
Alan olmadı.😂
Lazım değil almasın. Adam olsun yeter ki.
Kaç tane yüzük alınıyor ki bilmiyorumm
Bozulmam yuzukle mi seviyoruz baglaniyoruz
Artık tek taş isteyen kadın yok ki
hayırrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?