AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Ii yazılmış basar bu
Harun abi?
Cinsellik yaşamıyorsunuz dimi ama?
Sen kaşarsın içimden Geldi :D
Desene sınıfta yakında gangbang var..:)
Beni eksileyen kız gangbang in ne olduğunu biliyorsjn heralde
finfik ye findik :))
İyi yazar olur senden
cogunuz sacma sapan hayatlar yasıyorsunuz paranız yok ve ergensiniz ondan salladıgımı düşünüyorsunuz
Ahahahah para ne alaka paran çoksa git beyin falan al
inanamıyosun cünkü daha hiçbişeyin yok hiçbişey görmemişsin
Büyük laf etme sadece senin gibi gösteriş meraklısı değilim
Ha bu arada paradan falan bahsediyorsun demekki sonradan görmesin :D
hayır canım doğdugumdan beri zenginim.
Ahahaha belli canım çok görgülüsün :D
Beyin fakir sadece.
Nasıl bir dünyada yaşıyorsanız artık.
ayunen kardes
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
Merhaba liseli merhaba.
:))))
Ne sınıfmış öyle...
Hababam sınıfı
O sınıfta nasıl bir yokluk var anlamadım
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
Copy paste cevap yapmışsın herkese normal hayatta da böyleysen 10 kişinin peşinden kosması normal
Yav He He
bu ne a. mq amerikan pastası gibi
Git yat liseli :D
Buna göre X kaçtır.
sonra hepsi uşağa
Hahahahhs ay guluyom
trenmi yapıyonuz :)
Egonu tatmin etme gerçek hayattasın.
ego yaslarını coktan gectim
Yok daha geçmemişsin. Sınıfta 12 erkek var 10 kız ve 10 erkek sana aşık ve sen hocanla çıkıyorsun vay be ya yalancısın ya da taş ben 1. şıkkı seçiyorum.
l*n hepsi ufacık cocuklar. ben para kazanıyorum giyiniyorum arabam var. ilgi cekiyor. merak ediyorlar. cocuklar işte ne bekliyosunuzki
Bende 3. ünüversiteyi okuyorum yüksek lisansımı da yaptım kamuda mühendisim param var pulum var çevremdekilerde de var senin gibi olannını görmedim. l*n deme kalbimi kırma :)
bende y. lisans yaptım. mali müşavir olcam. ipek böcekçiliği okuyorum zevkine. babamdan para almadım 6 senedir. aylık 5 bn gelirim evim arabam var. bilmeden burada ne sallamıs insanlar. amacım cocuklar ama hocayla ilişkimi öğrenirlerde hocaya pislik yaparlar diye korkumdu onu sormustum. ona zarar gelsin istemiyorum
Bilmeden sallamış bana demedin herhalde?
yalancı demişsin.
Görmeden inanmayanlardanım. Taşım diyorsun yani?
Iyiymiş
R1 sin :)
Penguen dansı gibi olmuş tebrikler
ya sen saçma insanlarsınız. bu nasıl bir cümle? saçma insan kim belli :D
vay beee ne fantezi aama
bu is yatağa kadar gider :)
bu senin ne kadar gerizekalı olduğunu gösteriyor ben hiç bir zaman yapıcagım bişey için kimseden fikir almam
Nasıl baştan çıkartıyorsan milleti artık.
Bende 2 üni okudum ama senin gibisini görmedim *
Tren mi yapıyonuz o ne öyle. mk :/
Boş laf hep
cok tatlısn
Aşk okadar kolaymı?
Ne okuyorsunuz?
ipek böcekçiliği
Hmm bende hoca oldum bizim bölümde kız yok
hoca diye beraber değilim onla. bende y. lisans yaptım doktoraya basladım bu sene bir yandan mali müşavir olcam stajım bitmek üzere... sadece okuldakiler hep çocuk, o benim yaşımda diye diyalog oluştu. abisi meslektaşım onla görüşe görüşe bunla sevgili olduk. tesadüf yani.
Hmm ne güzel :))
* inanip yorum yapicaktim ki bir gulme geldi :D
Aaaa aaa mala bak. Benim yazdigimin neresinde cinsellik abazalik var :)
Bu arada soylemeden gecemiycgm iki universite ve MBI yapmis biriyim ozel okulda bile siniflar 22 kisiden cok daha fazla.
Simdi burdan hizla uzaklasyrum. Optm kib by :)
Beynim yandı.
Oha film gibi:)
Hangi dizi bu?
Verdin mi hiç...
aferim sana
Allah belanı versin l*n
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı
https://www.youtube.com/watch?v=6akANtvlM3g
...
Yok amınakoyim
bir sktr git
watpatt adresin ney
Vay vay vay
Film gibi hayatmış
şizofreni?
dizi konusu
sana yakinda tecavuz ederler bak haberin olsun
cocuk hepsi daha
Oha iyimiş :D
Vay drama bak ya
Sen dikilmeye mahkumsun malesef bacim :/
Kuyruk salamsan sana kimse bakmaz k. bakma namuslu bir kişiliğin yok demdki dikkat et kendine gitdigin yol yol değil ;)
ben kendimden eminim
niye ne özelliğin var ki
sanırım soru yanlıs anlasılmıs. diğerleri sadece kantinde oturdugum cocuklar. kimseyle ilişkim yok. ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
l*n ben ne dedim de bana bunları yazıyon gerizekalı mısın
Senle alakssi yok be oglum, bu salak, herkrse kopyala yapistir ayni seyi atiyor, yanlislari da duzeltmeden atiyor :D
Bismillah!!!
Cancan dalas mi ya;)
Tam bir gereksizsin
Irispi
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı
Sen burdamiydin ya