AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Şimdi buna inanmamızı mı bekliyorsun o_O
Geç bunları geç!!!
gel beraber sevgili olalım ya öğretmenden sevgilimi olur allasen.. :/ yapma etme 10 kişi aşıksa güzelsin demektir bana yakışırsın işte ;)
abisinin sana iş konusunda yardımcı olmasının bu ilişkide payı varmıdır?
yok ben smmm stajı yapıyorum mali müşavir abisi onun yanına aldım stajımı
hem etinden hem sütünden yararlanıyosun yani
yahu ne adamsınız :)))) o teklif etti bana para bile almıyorum maksat stajım dolsun. onun haricinde baska işimde var
kardeşini sevgili yaptın abisi sana staj olanağı verdi daha üstüne para isteyeceksin bide?
Pes canım ya. Onun haricinde başka ne işlerin var anlatma istersen. konu kapanmıştır.
benim stajım işliyodu zaten. kendisi dedi abimn yanına gec diye :)) benim babam yeminli bilakis ben onlara bilgi veriyorum yardım ediyorum
tamam canım ben yanlış anlamışım :)
Senaryo ya bakkkkk... Bunları kağıda dök kesin tutar :)
Her yol öğretmene çıkıyor sende çetrefilli bir durum.. Sal gitsin
Hani marjinal bizdik. Kendine dev aynasında bakmış arkadaş :) Sınıfta tek kız galiba
Ya yorumlari okudumda edebinden belli nasil biri oldugun bise diyemiycem
pamuk Prenses masalı bu kendisini kurtaran evlerinde barındıran 7 tane cüceden hiç birine yüz vermeyen kahpe prensesin hikayesi gibi ;)
Hayırlısı kanka futbol olmasada basketbol takımı kurarsın sen bu hızla?
Sınıftakilerden şüphelenir başka hocayla aldat daha iyi...
kimseyi kimseyle aldatmıyorum
Dallas gibi olmuş hikayen aldatmaya da sıra gelirse senaryoyu böyle devam ettirirsin...
Aşçı uşağı uşak hizmetçiyi hizmetçi şoförü şoför bahçıvanı sonra hepsi bahçıvanı
Yalanına sokayım. İlkokullusun sen :)) üniversite hocasına öğretmen mi diyosun. Bir de hangi üniversite bu 22 kişilik sınıfı var :))
Sınıf arkadaşları için de çocuklar tabirini kullanmış mal :))
AFJFSGKK FANTEZI YAPIYO
sen ne salak bişeysn ya hoca tabrni sevmyrm
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
Bence bu hikaye tutmaz.
Cinnah.
öğretmen öğrenciye öğrenci öğretmenin abisine 10 abaza kıza çavuş aşçıya.
Bunun devamı var mı artık bütünleme de finalde seni sker otomatikman dersleri geçersin oldumu kız utanma soyle..))
canım sen küçüksün anlamazsın ama. ben çalışıyorum mali müşavirim evim arabam var, kimsenin peşinden koşmuyorum... kendi hayatınla karıstırıyosun benim hayatımı.. ben kimseye vererek bir yere gelmedim
Kız dur şaka yaptık şakayada gelmiyon.. d
herkes iğrençleşmiş... ben bugüne kadar namusumla yaşadım öylede devam edecek.. insan namusu için yaşar. kimseye kuyruk sallamadım. çocuklar ergen daha beni farklı buluyorlar aşık oluyolar.. daha doğrusu aşık olduklarını sanıyorlar. büyüyünce zaten bu hislerin saçmalık olduğunu anlayacaklar. cocuklar umrumda değil. benim tek dderdim öğretmenin başı yanmasındı soru sorma amacımda oydu.. fakat 300 e yakın yorum geldi.. çoğuda küfür içerikli.. anlamadım hatam nerde benim? sevgilim benden 5 yaş büyük bir insan. ahlaksızlık yapmıyoruz. okulda görüşmüyoruz. bunca küfür neden?
İyide hayatım burada Abaza bol azgın bol kafana niye takıyorsun buradaki leri boşversene keyfine bak sen bir çoguda kolaya kaçıp kufur ediyorlar
sorma valla pişman oldum sorduğuma soracağıma. hayır daha önemli konularda soru soruyordum 3 5 cevap alıyordum. bunda da 300 cevap şaka gibi..
Konu cinselliğe girmiş canım normaldir normaldir..
zaten burada ne sorsan konuyu cinselliğe çeker adamlar
Aynen..
rüyanda herseyi yapabilirsin dünya güzelisinki demekki herkes sana asık sacmalıga bak D:
Kız büyük oynuyor bu kızda gelecek var sağlam o*ospu olur bundan
benim anamda belli babamda
beni bilmeden küfrettin inşallah orospulara denk gelirsin hep bunla sınanırsın
sana denk gelmiyeyimde diğerlerinede artık bakarız
bu hangi hikaye kitabından bir bölüm kitabın adını verde devamınıda okuyak :D
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
Birincisi benim yazdığımın abazalıkla ne ilgisi var onu anlamış değilim. İkincisi ise yaw git başka yerde oyna.
Sen nasil bir hayat yasiyorsun ya. Ama bunu sen secmissin sonuclarinada katlanacaksin mecburen.
ne bu tepki anlamadım ben cidden hayretler içindeyim. ben onlardan büyüğüm veletlerin ilgisini cekiyor bu. öğretmenlede aramda yas farkı az okulda konusmuyoruz bile.. yani garip bişey yokki ortada. sadece öğretmenin basına iş acmak istemiyorum sorun bu
bir tepki degil sadece sacma bir hayat tarzi bana göre. Siniftakilerin hepsi sana aşık falan bunuda nerden biliyorsun oda ayri ama bu beni ilgilendirmez, sen ogretmenle ask yasiyorsun. O digerlerine karsi kotu davranip duzgun bir egitimci olma yolundan sapiyor falan iste.
öğrenci öğrenci gibi değil çünkü.. çantama mektup atan mı dersin evin önüne kadar takip eden mi dersin, ağlayan mı dersin. adam ister istemez sinirleniyor
Sen ortaokuldamisin. Bu ne ya cantaya mektuplar falan. Hepside o sinifta toplanmis. Cok ilginc. Neyse hayirlisi olsun ablacim. Sana kolay gelsin.
veletler 18 20 yaş arası velet.. ne beklersnki
Tamam hanim efendi. Guzelliginiz karsisinda dayanamamislar mektup yazmislar falan filan. Okadar guzelsinki cami onunden gecsen namaz böldurursun. Allah yardimcin olsun. Ayrica nefiye eksi verdinki hic yakistiramadim.
Yaprak dökümüne bağlanısşınız yarın sakin kafayla okuyacam :D
En doğru karar :D Gecenin ikisinde kafamı s*kti mk sorusu
geldim :D şimdi olay nedir tam olarak? :D
Bu nasıl bir ilişki l*n aşçı bahçıvana bahçıvan uşağa. Futbol takımı kadrosu kadar adam da kıza aşık. :D
ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı
Ben burada kimseyle yattın gibi bir imada bulundum mu :) Espriden anlamıyorsun bari kezbanlık yapma. Her önüne gelene abaza damgası yapıştırmakla kendini komik duruma düşürüyorsun sadece, al sorun senin olsun. Empati kuramayan insancıklar sizi.
Ayrıca üniversitenin hocasıyla aşk yaşamakla ne kadar ahlaklı olduğunu gözler önüne serdin, senin gibiler benden uzak olsun zaten.
aramızda 5 yas var gayet normal bişey
https:// i. hizliresim. com/OdLab3. jpg
senin skni kopartır götüne sokarm
Biri mi kalmış :P
Bahçıvan şoföre, şofor aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa
:DD
yav he he
Kalan 2 erkeği kutluyorum
Kendini beğenmiş, dünyâda senden başka kız kalmadı da 10 kişi sana aşık olsun? Bırak bu ergen muhabbetleri!!
sanırım soru yanlıs anlasılmıs. diğerleri sadece kantinde oturdugum cocuklar. kimseyle ilişkim yok. ya sen sacma insanlarsınız. benim sucum ne. sacmaladınız iyice. kimseye kuyruk sallamıyorum. dönemin basından beri 10 kişi şiirler, şarkılar, evlenme teklifleri... meslek yüksek okulundayım.2. üniversitem 6 senedir calısıyorum. sizin gibi insanların kafası basmaz tabi. kimseylede yatmadım. beyniniz bel altı calısıyor sadece abazanlığın bu kadarı.. sadece diğer kızlara göre farklı buluyorlar beni okula arrabayla geliyorum falan ilgilerini cekiyor. yasıtları değilim diye dikkat cekiyor
aşık olmayan çocuk benim arkadaşlar kimse bu kıza aşık falan değil önüne gelene veriyo ondan ilgi görüyo :D
ne salaksn ya bakireyim hiç seks yapmadm
herkese aynı şeyi söylüyo :D
Konulu film gibi hikayen var.
Sen sadece kuyruk sallamiyorsun baska bisey salliyorsun demek. K. Bakma bir kiz bisey sallamasa hic kimsenin haddine degil hemde 10 kisi buna cussss derim kizligin bile supelii kardes..
hahah sen sadecd bir ergen gerizekalısısın
Aptal olan sensin canim kuyruk sallamasan kimsenin haddine degil simdi git yol al
hahahah sen cok cocuksun hemde aptal bir cocuk. işte onlrda senn gibi
Yasak ilişki yakında brazzersta görürüm sizi :D
Okulu bırak. Senden bir b. k olmaz
Mhp'nin 40. yılı kutlu olsun!
kavurmayı fazla kaçıran kezonun dramı :D
Ahaha
hahah sen kendnle karıstırıosn
ahahahahhaha bak buna başka yerimle gülerim işteeeeee ;)
Kesin tipsizin birisin.
güzel olduğumu söylemedim.. sadece onlar çok cocuk. aşık olduklarını sanıyorlar. büyüynce bu hislerin aşk değil heves özenti olduğunu anlayacaklar... benim yaşantım ilgilerini çekiyor
Benden marjinal olamazsin.
marjinal değilim sadece onlardan farklıyım statü olarak
bir s. ktir çeksem karşıki dağlar yıkılır asdksah
sana giren siklerden cekiyosun galiba dağlar yıkıldıgına göre
ahhaha yok tatlım ben henüz görmedim ama sen her çeşidini yemişsin belli :)
:)) eğer günahımı alıyorsan Allah bin ttürlü bela versn sana :)
valla o konuda günahını mı alıyorum bilmiyorumda şu hikayede sen baya bir sallamışsın. senin gibi yalancının bedduası tutacaksa ben yorum yapmıyorum :)
:))) ben kendimden coook eminim. senn gibi ergenler sınıftaklerde burdakilerde aklınız sik taşak calısıyor sadece.. cok üzülüyorum
kendinden bu kadar emin olduğun için acıncak durumdasın olay bu :) senin gibi kart olup kendimi birine yamamaya çalışmaktansa ergen olurum kafam rahat olur. hadi şimdi yol al :)
ikinci üni dedin 10 kişi dedin erkek olarak söylüyorum 10 kişi bir kızın peşinden koşuyosa bu onun güzelliğinden değil oynaklığındandır. Var öyle tipler herkese mavi boncuk dağıtıp egosunu tatmin eden. İkinci üni. demen bile ego forever yani :) ben de ikinci üni okuyorum diğer okulun diplomasıyla yeni okulun kimliğinin capsini koyabilirmisin:) ben koyarım. Diğer bir konu da öğretmeninle çıkman senin üstün biri olduğunu değil öğretmenin aşağlık biri olduğunu gösterir. Hem kime ne senin çalıştığın yerden bence sen git bir yüzünü yıka sonra da ilk iş doktordan randevu alıp bir terapiye git hayaller güzeldir ama kendini kaptırma bukadar
bu anca 2+2 yapar oda elektrik elektronik :D
<3 @Doruk_han
<33 ona da 10 tane 3<
aşkı sen baya yanlıs anlamssın bacım. bacım yazayımda benıde kendıne asık sanma.
sen cocuksun
bütün dünyayı kendıne asık sanan sen cok olgunsun :)
cogunuz sacma sapan hayatlar yasıyorsunuz paranız yok ve ergensiniz ondan salladıgımı düşünüyorsunuz
paramla senden 10 tane alırım. buna emin olabilirsin günde harcadıgın para ne kadar onu soyle bana..
hahahah de get klavye delikanlıları. benim paramı babam vermiyor. kendim kazanıyorum mali müşavirim
asdasd şu an bana yalvaran mali müşavir sevgilim aklıma geldi. azınız kokuyor fakirlikten neyse. sen zenginsin sen bir numarasın :D yav he he.
o iş yapamıyosa ben napayım :) babam yeminli benim o emekli olurken tüm müşterilleri bana kaldı.
ee aylık kazancın kaç..
yalan üniversitesinde okuyosun heralde
ortada bir eylem var mı o önemli bak.!!
allah arttırsın bacım.
Ne içtin Allah ıma banada de
Üni diyor sınıf 22 kisi diyor
yalan değil :)
Oo uçmuşsun ttatlım sen ^^
anladık kaşarsın tamam hadi git
hahah sen * git pezeveng. kendimden 5 yas büyük biriyle sevgili olmann nesi ayıp
babağan ağzına sçarım senin orsbu
tam bir mıknatıs mübarek
Abla sen naptın bea? -.-
İyi yazar olur senden...
adriana limanin kardesini ariyordum buldum :)
Sirtin yere gelmez hocayi isi baglamissin
vay be sınıf sınıf değil bermuda şeytan üçgeni
al işte bir brezilya dizisi daga
22 kisilik universite sinifi mi olurmus
myo
Üniversitede yasak değil canım. Yalanını yesinler
way anasını kızın got ıyı gozukyo demek :D
Telefon elimden düştü afssagsd
sen nıe dusmedın mal telefon hıc dusurulurmu :D
senin g*t tüm türkiyeye yeter güzelim bana gerek bile kalmaz
saol ya :D bu arada guzelım benım gotum butun turkıyeye yetmıs olsaydı senın yerınde olurdum ;) masallah futbol takımı kurmussun cıft kale mactnda cıkmıs bu
senin gbi ergen onlar işte o yüzden hemen aşık oluyorlar. salak salak takıllıyorlar. ve akılları fikirleri bel altı. açsınız çünkü bastırılmıs duygularınız var. sivilceli 31 ci seni
ben bı kızım :D bak bı kız bıle bunu dıyebılıyosa o. r. s. plkta mastır yapmıssın demektır
master yaptım ama senin bölümünde değil
dedımya o. r. s. p. lk bolumunde mastır yapmısın hyerkezın hkkı degıl orda MASTIR YAPMAK
) say say :)) hepsi senin hanene yazılıyor günah olarak hakkımıda helal etmiyorum geberip gittiğinde nasıl ödersen artık senin sevaplarda bana geliyo :)
sımdımı dıne ımana geldın?
hep imanlıyım çok şükür.. sanada tavsiye ederim.
ımanın oldugunddann erkeklerle gonul eglendırıyonn tabı tabıı ıman power 1 senınkıı !
kim diyor gönül eğlendirdiğimi gayet ciddi düşünüyorum
hepsıyle bırdenmıı gıt Allahasen :D
diğerleriyle alakam yokki kendi kendilerine gelin güvey oluyolar
hiç kimse kendı kendıne gelın guvey olmaz umıt verıcı bısıy yapmıstırsın lbet ya da dedıgım gıbı gotun ıyıı gozukyodur hacıı baska acıklamasııı yok verıcı gozuylee bakyolar sanaa
sen cocuksun ondn öyle düşünüyorsun ben onlardan cok büyüğüm hayran hayran bakıyo saftirikler.. imreniyolar bana. 18 19 yasında olsaydım dediğinde haklıydın..
hee kardesım he bı sen dogrusunn az otede yasaa
zatensen istesende benim ortamıma giremezsin :) senden çoook ötedeyim
senın ortamna gırmk ıstemezdım zatenn uzak olmak herzaman ıydır orospuyaa ne kadar uzak oo kadar ııyıı
:)))))) sana sadece güülüyorm ruhunu tatmin ediyosn
ruhumu tatmın etmem ıyı senın gıbı bedenımı tatmın etmektense
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) çok bilmiş... bildiğin yanıldığına yetmiyor. daha kırk fırın ekmek yemen lazım
sen yemıssın ustune su ıcmeyıde unutma
kendi çabamla ekmeğimi de suyumu da kazanıyorum yiyip içiyorum umarım sende çeyreğim kadar yapabilirsin ölmeden
oo sen aileyi komple ele geçirmişin :D
Ve beyin kosarak uzaklasir
Olmayqn şey uzaklaşamaz :)
Ama sen su anda olmayan bir seyle cevap veriyosun o nasil oluyo peki? :$
Notlar elden su gölden
tren mi yapıyonuz anlamadım ki :(
Senaryoya bak gel bunu film yapalım
AT yalanı, s*keyim inananı
Yzunu gorseydik iyiydi gozumuz senlenirdi
Dallas bile bu kadar değildi