Çevremde çapkınlık ile bilinen biriyim kadın konusunda sadakatsizliğim ile biliniyorum normal iş dostluk ve emanet anlamında oldukça güvenilirimdir ama sırf bu yüzden bütün yeni başlayacağım ilişkileri kaybediyorum düzelmeye çalışmak için çabalıyorum dürüst davranıp yaşadıklarımı anlatıyorum direk olumsuz cevaplar alıyorum haliyle çok kişi girip çıkıyor hayatıma mecbur düzeltmeye çalıştığım için yalansız bir ilişki olsun diye bunlarıda söylüyorum yine kaybediyorum fazla dürüstlükten mi oluyor yoksa geçmişim de yaptığım hatalar yüzünden mi? (Evet yaşım çok yok sadece hızlı ilerledim.)
Geçmişini silemezsin ama geleceğini düzeltebilirsin. Öncelik olarak kızlardan uzun süre uzak durup, inzivaya çekilip farklı şeylere odaklan. Bir kızla içinde duygu yoksa hiç konuşma derim. Herkes hata yapabilir.
Yapmayı denedim ama bu sefer farklı yollardan karşıma çıktı sorunlarımıda anlattım olsun çözeriz önemli şeyler değil diyen bile kafasına takıp pes etti duygu konusunda eksik biriyim en ufak bir duygusal yakinlasmada kendimi o işleyişin içinde buluyorum kaptiriyorum ve kurtulamiyorum
En azından sana bacım*pu demiyolarlardır efendi bir şekilde çıkıyorlardır hayatından. Burada soru soran kızlara altta, yollu bilmem ne saçma sapan yorumlar yapılıyor.
Merak etme yazan da olur yazmayıp da görüp kendi kendine de söyleyen olur şerefsizlik yaptıysan bedelini çekersin diye kimse birşeyleri yaparken o an kötüsünü düşünmek istemiyor mutluluğuna odaklanıp iyi bir hayat geçirmek istiyor ben ne kadını yargilarım ne adamı kendimce erkek yaparda kadın yapamaz diye bir düşüncemde yok. ben yaptım o yüzden böyle konuşuyorum diye de demiyorum ezelinden beri düşüncem buydu yine bu şekilde devam ediyorum...
Ya Allah için sadece zina yapmış, adam mı öldürmüş, birinin hakkını yemiş, yolsuzluk mu yapmış vatana ihanet mi etmiş? Istemem böyle birini de geç, ayip ayıp şeyler söyleyip, kınamak kimsenin haddine değil.