Bugune kadar konustugum %99 böyleydi sanirim hele bugun bi kisi bana bacım si. git. Deyip engellemiş biri daha bacım dedi
Erkeklerin geneli böyle
Böyle değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugune kadar konustugum %99 böyleydi sanirim hele bugun bi kisi bana bacım si. git. Deyip engellemiş biri daha bacım dedi
Böyleleri günde 100 kıza mesaj atarlar. Böyle olmayanlar ise gerçekte tanıştıkları kızlarsa çıkarlar. Gerçekte birini bulamazlarsa belki sanaldan yılda birkaç kızla mesajlaşırlar. Ben bu yaşıma kadar sanalda bir kızla bile flörtleşmedim. Hep gerçekte tanıdıklarımla çıktım.
Erkekler de seviye düşük arkadaşlar biraz elit olun bir pok yapacaksanız da cidden temiz ve değecek kişiyle yapın la her önünüze gelenle dikiş düşünmeyin 😂😂
Cevap
8Cevap
etrafımızda 3 5 kisi kanka diye 3 milyar erkek kanka olmuyor
hakaret etmesi yanlış ama engel atması doğal bence
iyi yapıyorlar, kadınlık yapmıcaksan ne işe yarıyorsun o zaman
Saçmalama ya burdan mesela 70 kişi yaziyor hepsiyle gidip yatiyim mi mastürbasyon mu yapiyim hepsiyle tanimam etmem ilk önce düzgün konsuyor bi konu hakkin da sonradan azitiyolar
yanlıs kisilere denk gelmişsin tabiki herkes böyle değil mesela ben :)
Siz o tiplerle konuşuyorsunuz genelde
Hayır böyleleriyle konuşmak istemiyorum ama hep boyle adiler denk geliyor her erkegin böyle olduğunu dusunmeye basladim artik
Onlar ahlak görmemiş babasından düzgün terbiye alamamış insanlar hepsi böyle değil .
Yok ya hepsi öyle değil
Tam tersi işim olmaz namussuz kızla
Bana da öyleleri denk geliyor
çevreni değiştir diyeceğim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?