Esim beni aradi soyledi. Bende kabul etmedigimi soyledim. Sen yanindasin diye neden sen oduyorsun dedim? Abin odesin onun evine gidecek dedim? Neden senden istiyorda ondan istemiyor dedim? Tartistik. Kaynanama yazdim, bilete bak demissin esime dedim parayi yolladilar mi? Yolladilarss odeyelim dedim. Oda yok dursun dedi... Haksizlik bu diger oglundan istemiyor benim esimden istiyor bizde esek gibi calisiyoruz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annenize bir bilet parasını çok goruyorsaniz insan olmayın.
Söz konusu bilet parasi degil. Biz neden oduyoruz? Diger oglunun yanina gidecek bizden neden istiyor? Diger oglundan istemiyor? Onun evine gidecek? Bizde cok para var saniyor galiba cok olsa amena?
Ya lafini yapma diyorum hala yapiyorsun. 200 tl de bulamiyorsan yaşama zaten
Ya söz konusu bilet parasi degil. Söz konusu surekli benim esimden birsey istiyor olmasi. 2 tane oglu daha var? Onlarda 1 gün olsun biz yapariz ya da biz oderiz demiyor. Kendisine sormuyor. Biz enayimiyiz?
Bir ailede para kavgası çıkıyorsa, artık o aile, Aile değildir.
Ben adaletli bulmuyorum. Herbirseyi benim esimden istiyor. Diger oglunun yanina gidecek esime diyor ödermisin diye? Neden biz oduyoruz? Nereye gideceksin o ogul odemesi lazim. O ogul evlat biz neyiz?
Maddi durumunuz ona göre iyiyse belki bu sebeptendir.
Bende oyle dusundugunu saniyorum. Yinede haksizlik. Eltilerim evde yan gelip yatiyor diye kaynanamin bilet parasini ben odeyemem. K bakmasin kimse Kim gormek istiyorsa annesini adam gibi ilgilensinler odesinler
Ablacım tamam sen bildiğin gibi davran. Allah eşine idare edebilme gücü versin. İnşallah her şey sizin için güzel olur.
Amin InsAllah... esimde cok yufka yurekli. Icinde 1 gram fesatlik yok.
Haksızsın ne var bilet parası verse annesi sonuçta ayıp ya
Diger oglu neden odemiyor? Onun yanina gidecek? Biz neden oduyoruz? Paramiz cok olsa amena fazla yok.
Olabilir ama sende anne Olcan böyle ufak şeyler için kırma kimseyi bence haksızsın
Ya ben anne olcam evet. Ama her evladimi 1 tutcam. Sonuc olarak herkes bir yuva kurmus. O evde ne olup bitiyor bilemezsin. Ya kendim oderim ya da gidecegim evladimin evine kendisine sorarim öde diye. Digerine yük olmam. Haksizlik yapmam.
Sen çalışıyor musun
Evet calisiyorum. Esimde bende calisiyoruz.
Anladım çok takma bence bu tür şeyler evdeki huzurunu bozar
Haklısın aslında düşünmesi lazım tek eşinden istiyorsa her zaman yanlış
Düşman başına bir gelinin...
Ne alaka? Senin abilerin dursun keyif yapsin sen annene bilet al onlarin yanina yollamak icin her severinde.
Annesi yapacak tabi ki
Ee digerleri evlat degil mi?
O onları bağlar
Benide baglar. Sonucta ortak para kazaniliyor.
Annesine bilet alacak sadece..
Bu kadar kötü olma
Kotu degilim. Adaletsizlik var. Bilet fazla para degil evet ama herzaman benim esimden istiyor. Neden hicbirzaman diger ogullarindan istemiyor 2 evladi daha var esimden ziyade? Kimse k bakmasin. Annesini gormek isteyen ilgilenir gerekirse öder parasini biletin.
Benim kocamda calisiyor bende. Yuvamiz icin cabaliyoruz. Bunu gormezden gelen bir kaynanaya lafimi esirgemem. Digerleri evlat benim esim ne?
Knk bunu kocanla çöz
Kocam annamdir diyor. Anliyorum onu. Ama eziliyor bu sekil. Diger abileri keyfine bakiyor annesi bilet parasini benim esimden istiyor. Yufka yurekli oldugu icin red edemiyor. Bende kaynanama yazdim parayi yolladilar mi diye yolladilarsa odeyelim dedim.
Bunu hep mi yapıyo
Surekli esimden ister birseyler. Getir gotur isleri felan. Diger ogullarinin yanina kalmaya gider. 1 kerede olsun duymadim bu oglum bana bunu yapti diye hep benim esim yapar. Kiziyorum bende neden sen hep kosuyorsun her ise diye oda eziliyor cok calisiyor. Tuhaf olan hep benim esimden ister onlardan hic istemez.
Knk annesi yani adam napsın
Evet dogru. Oda beni hakli buldugunu soyluyor zaten esim ama annem diyor. Bende surekli boyle oldugu icin hep sana yukleniyorlar abilerinden birsey istemiyorlar diyorum. Hayir demesini ogren dedim. Isi esime birakmadim zaten kendim yazdim yeni kaynanama parayi yolladilarmi dedim? Geldiyse para odeyelim dedim anladi oda.
Daha da bi şey istemez büyük ihtimal knk
Isteyecekse oglu icin birsey istesin. Bir baska ogul icin degil. Nezaman esim icin birsey istiyor amena.
Yalnız bu yaptığın şeyden sonra kocanın gönlünü Alman lazım biraz sert çıkmışsın😁
Ben adaletsizlige gelemiyorum. Esim bunu biliyor. Hakli oldugumuda biliyor ama annesi anliyorum. Dedigimin arkasindayim annesini gormek isteyen ilgilensin odesin gerekirse. Benim esim tek evladi degil.
Ben sana haksızsın demiyorum ki
Umarim kaynanam fazla kirilmamistir. Sozum ona degildi sozum ogluna idi. Yolladimi parayi dedim resmen. Yani... yolladiysa odeyelim dedim. Umarim yanlis anlamamistir : )
Yanlış anlamıştır diyorum işte sen bugün kocanın gönlünü al o da annesinin 😂😂😂
Bak ben boyle konustugumda kotu oluyorum iste. Insanlar gercekleri gormezden geliyor. Enayi ariyor ya... yapar o diyorlar... niye yapsin ya? Oda bir yuva kurdu...
Knk gizli sormuşsun yazıcaktım da sen biraz sakin ol 😂
Gelemiyorum bu tür seylere... Rabbim beni adaletli anne olmayi nasip etsin.
Knk o iş bitmiş işte
Nasil yani?
Yani kadın anlamış bi daha istemez
Umarim anlamistir. Nerde burada mantik ya ben oglumun yanina gidecem diger oglumdan bilet parasini istiyorum. Ogullari kendi derdine dusmus anneyi takmior bile. Biliyor benim esim oyle degil esime soruyor. K bakmasin ogullarina azar ceksinde adam olsunlar ozaman. burada kemik yok artik.
Knk gizliden bi çık sen 😂😂😂😂
Hahahahah ya bi yuru git ya 🤣🤣🤣
Yuh ne dedim sanki pes 😂😂
Ya valla ama ya onlarda para olmaz ama daireler alirlar felan kaynanami kandiriyorlar para yok felan diye. 1 tane daireyi ortak almislar zaten seneye gittigimde icinde guzelce oturcam tatilde kendi evimizi alana kadar. Yeni gelin teroru estircem onlara benim esim oyle yufka yurektirde ben ezdirmem onu
İş sen de bitiyo o zaman taktilsel destek lazım olursa her zaman yazabilirsin😂
Yani bide nediorlar ortak alinmis mali en buyuk abi sahiplendi. Bende dicem ama bizimde bi evimiz var diye yeni 1 tane alana kadar onda oturcaz her gittigimizde sonucta ortak alindi dicem
Bunun için önce kocanı hazırlaman lazım diyorummmm😂
Yooo dedim bile kocamada o ses etmiyor... kaynanam ortaligi karistiriyor... kocam cevirdigini her yine gidiorda kaynanam bise dese rotasi degisiyor 🤣🤣🤣🤣
Ne zaman ve Nası dediğine göre değişir bence o anı bilirsen bak Nası her dediğine onay veriyo😁
🤣🤣🤣 neyse bakacaz artik... insanlar varya uzak duracaksin hepsi zarar
Sen beni dinlemedin dediğimi yapsan etkiyi görürdün kanka neyse artık yapıcak bi şey yok 😁