AHahaha erkeklerde kadınları tanıyor. Herkes karşı cinsten müzdarip. iki cinste normal değilki. Normal birine anormal denk geliyor mutlaka. Normal normali bulsa böyle problemler olmaz :D
Artık herkes kimden ne çıkar sağlayacağını derdinde afedersin hayvandan farkları yok önüne gelenle yatiyolar kalkıyolar sonra arkdas kaliyolar tüm bunları inanılmaz normallestiriyolar ruhsuz ruhsuz her haltı yasiyolar insanliktan ciktilarki
Meraba demesiyle sevişmesi arası yarım saat olmayan kadınlar var igrenc bir çağda yaşıyoruz benimki adamına göre muamele inanırsam farklı biri olduğuna değiştiririm onyargimi değiştiren olmadı ama
Erkekler için gurur meselesine dönüştü çünkü skor kovalama peşindeler , kadınların övünülecek bir taraf nasıl bulabildiklerini çok anlamiyorm ama onu çözemedim bekaretlerini verip bununla ovunmeleri çok enteresan
Bi kaç kere oldu sevgilim de olmasına rağmen bekaretini vermek istemeleri ve buna zorlamalarını gerçekten anlayamadım da yapmadım da şu ana kadar çok şükür.
Var var ben gerçek hayatta karşılaşmadım ama bu sitede karşılaştım yaşamamış olmamı inanılmaz anormal görüp kendi yasanmisliklariyla övünen basit çok kadınla karşılaştım burada
Erkeği kadını yok bu işin. Kadın şeytandır diye boşuna dememişler bak sen gösterip elletmiyorsun şeytasın tam ayrı bir şey. Kimsenin bacım. karşımıza çıkmasın diyelim :)
Ön yargılı olmadığımı ve gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Cümlemde yanlış yazım hatası olabilir ama insanlık hali. Bu kadar celallenmene gerek yok :)
İtici olduğumu düşünüyorsan saygı duyarım. Ama insan başkası hakkında bir şey söylüyorsa önce öz eleştiri yapıp kendine de bakmalı. Ne diyelim şeytan hanım :D Ama umursamamak en güzeli çünkü malum günümüzün şartları önemsenecek insan sayısı hayli az.
Senin dini inancın hakkında fikrim yok ama muslumanim ve müslüman olduğunu bildiğin birine şeytan kelimesini kullanmak seni günaha sokar tanımadığın biri yuznden günaha girmeye devam etmeyi tercih etmezsin sanirim
Öncelikle şeytan da bir melek ayrı bir şey. Bu konuya nasıl gelip neden bu kadar alındın onu da anlamadım. Alınacağını düşünsem zaten şeytan demezdim sana. Müslümanım çok şükür ne kadar doğru yaşıyoruz. Ama demek istediğim kurnaz zeki anlamında bi şeytandı bunu 27 yaşında olan bi bireyin anlamaması garibime gitti.
Mesele ne anlamda söylediğin değil bu kelimeyi kullanman dinen uygun değil seni günaha sokar tövbe etmen gerekir diyorum , gerisi senin düşüncen kalmış bunu söylemek bana vazifeysi , alındığım bir nokta da yok
Alındığın nokta baya bi var. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Beni yargılamanda hoş değil ki ben sana bunu yapmamıştım. Madem konuyu da müslümanlığa getirdin. Benim dediğim mi sadece günah. Senin yaptığın peki gösteriyorum ama vermiyorum diyip erkeklerle alay etmen ne kadar doğru sevap mı yaptığın yani?
Yaptığımi savunmadim benim sebep olduğum şekilde günaha girmen rahatsız olduğum bir husus olduğu için belirttim aksi takdirde seni ilgilendiren bir mevzu beni bağlamaz ucu bana da dokunabilir diye belirttim bunu biliyorken sana soylememem doğru olmazdı
Ama sadece "İtici olduğumu düşünüyorsan saygı duyarım. Ama insan başkası hakkında bir şey söylüyorsa önce öz eleştiri yapıp kendine de bakmalı. Ne diyelim şeytan hanım Ama umursamamak en güzeli çünkü malum günümüzün şartları önemsenecek insan sayısı hayli az." Şu mesajını anlamadım. Başkası hakkında bir şey söylüyorsan kendine bak önce derken tanımadığın kadınları mi savunmuşsun onu tam anlamadım. Ha bir de umursancak insan sayısı az derken benden mi bahsetmişsin onu anlamadım
Seni de tanımıyorum fakat başkalarını koruma gereği değil. İtisin bile dedin sesimi çıkardım saygı duydum sadece birine laf söylerken öz eleştiri yapıyo musun kendine bakıyo musun diyorum
Buarada yazık onlar da insan tam tersini düşün demişsin ya tam tersi de oldu 😂 geçenlerde biriyle konuştuk burdan sevgilisi vardı sanirim uzun zamandir konusyorduk özel konulardan da cinsellik falan sonra etkiledi p. slik numarasını da vermedi sonra kavga ettik engelledi, daha doğrusu ben numarasını vermediği için cinsellik konuşmaya devam etmedim o da konusmayinca cinsellikten engelledi h. yvan 😂 yani eden buluyor çok şey etmeyin 😂 evrenin cezası oldu bana
Burdan mesajlasmistik evet uzun zamn konustuk 3 4 ay oyaladı hep seni doğru düzgün görmedim doğru düzgün tanımadım numara vermeyi doğru bulmuyorm şu aşamada falan dedi durdu. Sonra baktım akşam belli bir saatten sonra yazmıyor bu dedim sonra ya evli ya sevgilisi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anormal değilsinizde buna düşen erkekler
A- nor-MAL! 😂😅😅
Gittikleri söylenemez valla😂😂
😂😂😂
Ya gösterme ve elletme :D
ya da göstermişken her bokuda ye :D
Çabalarını çırpınışlarını izlemenin de keyfi var öyle deme
Orası ayrı tabi ama çok çabalayana da ver be bence :D yazık sonuçta onlarda insan :D Tam tersi olduğunu düşün birde.
Açılmayacak kapıda beklemem ki ben bukadar aptal olmasın onlar da napabilirm😂
Öyle deme öyle biri çıkarki ters köşe yapar açılmayacak kapıya açıl der açılır :D
Doğmadı henüz öyle biri bu saatten sonra doğsa bile kurtarmaz
Büyük konuşanları hep sevmişimdir ama sonrasınıda görmeyi daha çok severim :D
Erkek denen varlığı tanıdım bu saatten sonra mümkün değil 😂 sürünsünler
AHahaha erkeklerde kadınları tanıyor. Herkes karşı cinsten müzdarip. iki cinste normal değilki. Normal birine anormal denk geliyor mutlaka. Normal normali bulsa böyle problemler olmaz :D
Normal normalle sıkılabilir ondan bulmuyolardir belki
Yok be neden sıkılsın her hareketi normal olmak zorunda değil :D Araya heyecan katabilen insanlarda var onları bulacaksın :D
Asıl olay ne biliyomusun sevmeyi bileni sevmeyi bilmeyeni bulması ve tamtersi
Bu değişmez kıstas oldu artık
Umudunu kaybetmene üzüldüm. Kaç yaşındasın?
Umut kaybetmek de değil ya ben yanılmaktan yoruldum okadar beklemiyorum artık yaniltmayani , keyfime göre
27
İlişkiler kadınlar erkekler okadar berbat bir hâl almaya başladı ki artık değeri hakeden birtane insan yokken neyin önemini vericez?
Çok da olgun sayılmazsın. Önüne nice güzel insanlar çıkar.
Denemeden vazgeçme. Herşeyin farkında aklı başında olgun dürüst biri çıkar. Böyle insanların sayısı az olduğu için denk gelmemiştir olay bu sadece.
Artık herkes kimden ne çıkar sağlayacağını derdinde afedersin hayvandan farkları yok önüne gelenle yatiyolar kalkıyolar sonra arkdas kaliyolar tüm bunları inanılmaz normallestiriyolar ruhsuz ruhsuz her haltı yasiyolar insanliktan ciktilarki
Meraba demesiyle sevişmesi arası yarım saat olmayan kadınlar var igrenc bir çağda yaşıyoruz benimki adamına göre muamele inanırsam farklı biri olduğuna değiştiririm onyargimi değiştiren olmadı ama
Her boku yemelerine bir şey de demiyorum artık ama bunu piyasa ya insanlara lanse etmeleri biz yattık kalktık demeleri acayip bir şey.
Erkekler için gurur meselesine dönüştü çünkü skor kovalama peşindeler , kadınların övünülecek bir taraf nasıl bulabildiklerini çok anlamiyorm ama onu çözemedim bekaretlerini verip bununla ovunmeleri çok enteresan
Tecrübe adı altında
Ors. pu ruhluluk sanirim bunun ismi de
Bi kaç kere oldu sevgilim de olmasına rağmen bekaretini vermek istemeleri ve buna zorlamalarını gerçekten anlayamadım da yapmadım da şu ana kadar çok şükür.
bacım. dersin kaş4r mı dersin bir çok kelime var. Bunlar erkekler içinde geçerli sadece kadınlar için değil.
Var var ben gerçek hayatta karşılaşmadım ama bu sitede karşılaştım yaşamamış olmamı inanılmaz anormal görüp kendi yasanmisliklariyla övünen basit çok kadınla karşılaştım burada
Yaşayıp yaşamamak seni ilgilendirir zaten kimseyi ilgilendirmez. Kendilerini normal gördükleri için seni anormal zannediyolar :D
Erkegn orpusu çok daha beter zaten ona hiç girmeyelim
Erkeği kadını yok bu işin. Kadın şeytandır diye boşuna dememişler bak sen gösterip elletmiyorsun şeytasın tam ayrı bir şey. Kimsenin bacım. karşımıza çıkmasın diyelim :)
Kimsenin orspsu yazdım bacım diye çıkması peki :D
Sen beni mi dahil ettin şu an?
Şeytan falan
Onlara dahil etmedim. Şeytansın dedim. Ön yargı yok bende bu konuda bi anlaşalım
Aynı cümlede noktasıni koymadan benden bahsettiysen beni de dahil etmissin demektir tanımadan yorum yapma kimseyle ilgili
Ön yargılı olmadığımı ve gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Cümlemde yanlış yazım hatası olabilir ama insanlık hali. Bu kadar celallenmene gerek yok :)
Ben kimseye haketmedigi şekilde davranmam , sen de öyle yap o şeytan kelimesini hakedene söyle
Alınacak bi durum yok ki alınıyorsun. Hakedene şeytanlık yapıyorsun işte dedim bir şey demedim :D
Ben hakettigni söylersem kaldiramazsin ama yorumunu kaldırma saygısızlığini yapmak istemiyorm kaybol oyuzden
:D Gülüp geçiyorum bol şeytanlıklar alıngan arkadaş :D
Seni ilgilendirdiğini hiç zannetmiyorm ne yapıp ne yapmadgimin
Bol şans dedim bende bir şey demedim :) Allah kaza bela göstermesin. Yolun açık olsun diyorum :)
Kazayı belayı sana göstermesin seyytan görcek kadar önemseyen sensin
Birşeyi önemsediğim yok hatta kimseyi gamsız adamım. Tanımadığın için söylemen normal :D
Neden libidon mu dusuk
Yanına bile yaklaşamazsan o derece yüksek :)
Beni bağlayan bir tarafı yok sana sıkıntı olurdu
Güzel ya da kötü derim. Olursa olur olmazsa olmaz. Bu bende öyledir. Çok önemsememek en güzeli ve en doğrusu.
Sıkıntı olacaksa bekliyorum seni şeytan :D
İticisin
İtici olduğumu düşünüyorsan saygı duyarım. Ama insan başkası hakkında bir şey söylüyorsa önce öz eleştiri yapıp kendine de bakmalı. Ne diyelim şeytan hanım :D Ama umursamamak en güzeli çünkü malum günümüzün şartları önemsenecek insan sayısı hayli az.
Senin dini inancın hakkında fikrim yok ama muslumanim ve müslüman olduğunu bildiğin birine şeytan kelimesini kullanmak seni günaha sokar tanımadığın biri yuznden günaha girmeye devam etmeyi tercih etmezsin sanirim
Şeytan yakistirmadim insana kullanmak uygun değil Allah'ın huzurundan kovulmuş bir varlık sonucta
Müslüman olduğunu bildiğin birine kullanıyorsan helallik alman gerekirmis arastirdim Şu an
Öncelikle şeytan da bir melek ayrı bir şey. Bu konuya nasıl gelip neden bu kadar alındın onu da anlamadım. Alınacağını düşünsem zaten şeytan demezdim sana. Müslümanım çok şükür ne kadar doğru yaşıyoruz. Ama demek istediğim kurnaz zeki anlamında bi şeytandı bunu 27 yaşında olan bi bireyin anlamaması garibime gitti.
Mesele ne anlamda söylediğin değil bu kelimeyi kullanman dinen uygun değil seni günaha sokar tövbe etmen gerekir diyorum , gerisi senin düşüncen kalmış bunu söylemek bana vazifeysi , alındığım bir nokta da yok
Alındığın nokta baya bi var. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Beni yargılamanda hoş değil ki ben sana bunu yapmamıştım. Madem konuyu da müslümanlığa getirdin. Benim dediğim mi sadece günah. Senin yaptığın peki gösteriyorum ama vermiyorum diyip erkeklerle alay etmen ne kadar doğru sevap mı yaptığın yani?
Yaptığımi savunmadim benim sebep olduğum şekilde günaha girmen rahatsız olduğum bir husus olduğu için belirttim aksi takdirde seni ilgilendiren bir mevzu beni bağlamaz ucu bana da dokunabilir diye belirttim bunu biliyorken sana soylememem doğru olmazdı
Kasmaya gerek yok. Madem helallik istemek gerekiyor. Benim etmem gerekiyorsa ettim gitti. Sende edersen memnun kalırım. Etmezsen canın sağolsun ne diyelim
Helal olsun, bircogumuzun bilmediği bir konu bu kul hakkinin affı yok malum pek çok günahın tovbeyle affı olsa da
Kac kişi bilir ki öylesine birine şeytan kelimesini kullanırken aslında hakkına girdiğini
Senin bilmem gerekiyomus demekki
Ben neden biliyorum ya sen ilk defa mı duydun ? :) Suçu bana attın bide :D
Herneyse gereksiz uzadı iyigunler
Teşekkür ederim sohbetin için. Sana da iyi günler ve bol şanslar. Kudurtmaya devam :D
Şansa ihtiyacı olan siz erkeklersiniz
Kasap önü kedisi gibi dolanirken
Benim fazlasıyla şansım var. Şeytan tüylü biriyim öyle söyleyeyim. Özgüvenim de gayet yerinde :)
İyi , rastgele ohalde
Sahibi olduğum kasabın önünde beklemem güzelim.
Bol şans :)
Kimse kimsenin sahibi değildir
Eşya mıyız
İkizler burcu musun? Hakkında tek merak ettiğim şey bu :D
Boğa
Anlıyorum.
O değilde Sorunun senin olması iyi oldu yoksa başkasından küfür yemiştik :D
Baskaisnin sorusuna bukadar yazcak teebiyesizligi yapmam ki
Ben terbiyesizlik mi yapmış oldum yani? :D
Kendisini ilgilendirmeyen muhabbetin 3. Bir şahsı rhatsiz edebilcegindem bahsettm
Güzel açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. İsminiz neydi
Zaten bu tarz durumlarda kadınsa eğer ksikanclik oluşur ve o muhabbete illaki karışır
Neden çünkü kadın.
Çok özür diliyorum ama anlamadım desem? :)
Diyorum ki bir soruda uzayan bir muhabbette soru sahibi 3. Şahıs bir kadınsa o muhabbete sırf kıskançlığndan illaki girer diyorum
Hakkımda tek merak ettign şey burç degilmis bak
İsmimi sormussun
Pek meraktan olduğu söylenmez. Hitap etmek amacı ile idi.
Anlıyorum hitap etmeyiverin siz de ozaman
Etmeyi veririz problem yok relax ol :D
Rahatsız olduğumu nerden çıkardınki
bi gerildin kastın ondan dolayı.
Kasacağım bir duruma sebep olamazsın tanimadigim biriyken
Neden öyle tepkiler verdin o halde. Hem tanımadığın insanlara sorduğun soruya da baksana bi :D
Hala fazlasıyla kasıyorsun gerek yok bence :D
Hayır sen kendinii Kaf dağında görüyosun sadece
Özgüvenim fazlasıyla var ama egolu değilim ikisini karıştırmayalım :)
2 ay sonra tekrar okuyup güldüm şu sohbete amma saçmalamışız😂
Ama sadece "İtici olduğumu düşünüyorsan saygı duyarım. Ama insan başkası hakkında bir şey söylüyorsa önce öz eleştiri yapıp kendine de bakmalı. Ne diyelim şeytan hanım Ama umursamamak en güzeli çünkü malum günümüzün şartları önemsenecek insan sayısı hayli az." Şu mesajını anlamadım. Başkası hakkında bir şey söylüyorsan kendine bak önce derken tanımadığın kadınları mi savunmuşsun onu tam anlamadım. Ha bir de umursancak insan sayısı az derken benden mi bahsetmişsin onu anlamadım
Sohbet baya bi uzamış gerçekten okurken yoruldum. Umursama kimseyi dedim kötü bir şey demedim yani. 🤗
Anlamadığım şu, başkalarını eleştirmeden önce kendine bak diyerek tanımadığın insanları koruma gereği duyman
Seni de tanımıyorum fakat başkalarını koruma gereği değil. İtisin bile dedin sesimi çıkardım saygı duydum sadece birine laf söylerken öz eleştiri yapıyo musun kendine bakıyo musun diyorum
Durup dururken mi itici demişim
Şeytan kelimesini israrla kullanmişsin
Hala aynı yerdesin 2 ayda değişen bir şey yok çok takılıp çok kasma sal gevşe biraz
Neyse anlatamıyorum ben sana derdimi boş ver
Ben seni anlıyorum sen beni anlamıyorsun sadece. Genel olarak bazı şeyleri kafaya takıyorsun onu anladım 😂
Sana şeytanlik mi yapmişim şeytan diyosun
Başkalarına yaptığın için dedim zaten 😂
Ben kimseye haketmedigini yapmam ama hakediyorsa da çok düşünmem😂
Tamam işte hakedene şeytanlık yapıyosun bende başka bir şey demiyorum ki 😂
Onlar desin ozaman sen sana yapınca dersin😂
Sadece seytan demekle kalmiyolardir zaten 😂
Yapsana o zaman bakalım yapabiliyor musun 😂
Ana avrat sövüyolardır valla 😂
Buarada yazık onlar da insan tam tersini düşün demişsin ya tam tersi de oldu 😂 geçenlerde biriyle konuştuk burdan sevgilisi vardı sanirim uzun zamandir konusyorduk özel konulardan da cinsellik falan sonra etkiledi p. slik numarasını da vermedi sonra kavga ettik engelledi, daha doğrusu ben numarasını vermediği için cinsellik konuşmaya devam etmedim o da konusmayinca cinsellikten engelledi h. yvan 😂 yani eden buluyor çok şey etmeyin 😂 evrenin cezası oldu bana
Sevgili vardı derken numarasını vermemesini ona bağladım
Sonra ben bir sinir oldum hem etkiledi içimde bıraktı ben cinsellik yok diye engelleyip basit konuma düşürdü diye
Hem basit konuma düşürdü diye**
Yani açılmayacak kapida da bekletiyor hayat büyük konusmayacakmişsin 😂
Hahahaha baya iyimiş 😂 bu işler böyle etme bulma dünyası. Her kuşun eti yenmez 🤫
Sorma ama iyi ders oldu erkek canlısından korkuyorum artık bayağı
Her cinsten korkulur. Sadece erkek değil 😂 herkese diz çöktüren biri çıkar mutlaka
Beni bile o konuma getirebilen biri varsa
Çıkıyo valla 😂 ama sevgilisi varmış popo korkusundan yapamamıştır o ahahah
Ki hicc kimseyi takmam normalde ama engeli kaldırsin diye dört göz bekledim ama artık gelse de bitarafimda değil zira anasını aglqtirim onun😂
Böyle ol işte intikam iyidir. Buradan mı konuştunuz bide? Ahahaha
Tamam sevgilisi olabilir konuşmayı ileri de tasimayabilir buna anlam veriyorum zaten ama cinsellikten konusmuyorum diye engellemesi şerefszlikti
Ahahahahha 😂😂
Kaç yaşındasın?
Burdan mesajlasmistik evet uzun zamn konustuk 3 4 ay oyaladı hep seni doğru düzgün görmedim doğru düzgün tanımadım numara vermeyi doğru bulmuyorm şu aşamada falan dedi durdu. Sonra baktım akşam belli bir saatten sonra yazmıyor bu dedim sonra ya evli ya sevgilisi var
Hem bildiğin sohbet ediyoruz niye buradan devam ediyoruz ki 😂
Neden bukadar komik geldi ki gül diye anlatmadım
Bana komik geldi
Ortada bir serefszlik var neyine gülüyosun ki
Şerefsizliğe değil. Beni bu hale getiren anasından doğmadı demiştin. Bende büyük konuşma diye uyarmıştım ona güldüm 😂
Tam benlik bir kızsın yemin ederim laf olsun diye söylemiyorum
En sevdiğim kız tipi 😍
Annem göster ama elletme dedi 😅
sahanesin
Biliyorum 😂😂
Her kız böyle merak etme
Hoş degil
Yoo.
güzelsin 😂
Yooooo