Normalde günde 1 defa bile olsa girerdi artık son görülmesi de yok hakkında bilgisi ve profili var ama asla çevrimiçi olmuyor uygulamayla da takip ediyorum günlerce girmiyor merak ettim neden girmez sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben program indirdim o çevrimiçi olduğunda hemen bildirsin diye ama hiç girmiyor hemde hiç
Güncellemeler
+1 yıl
Günlerce WhatsAppa girmiyor
Arkadaşlar günlerce WhatsAppa girmeyen erkek hakkında düşünceniz nedir?
Son gorulmeyi kapamistir veya iliskiniz karmasiksa kafa dinlemek istemistir
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son görülmeyi kapadı ben uygulama ile takibe aldım bayramın ikinci gününden beri asla girmiyor asla günlerdir girmiyor. Konusmayalım dedi bana 3 temmuzda bana kimse iyi gelmiyor falan dedi sende yorulma benim içimden konusmak gelmiyor dedi
WhatsApp areo diye wp uygulaması var. Onda çevrimiçi, son görülme, mesajı görme vs hepsini kapatabiliyorsun. Muhtemelen ondan kullanıyordur. Şayet başına bi iş gelmemişse
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bir şey kullandığını sanmıyorum çok istisnai bir durum
Son görülmeyi kapadı ben uygulama ile takibe aldım bayramın ikinci gününden beri asla girmiyor asla günlerdir girmiyor. Konusmayalım dedi bana 3 temmuzda bana kimse iyi gelmiyor falan dedi sende yorulma benim içimden konusmak gelmiyor dedi istemiyorum dedi ve WhatsAppa asla girmiyor günlerdir bayramın ikinci gününden beri normalde bir kere olsa girerdi
Yok ya normalde hep girerdi inanasım gelmiyor belkide WhatsApp uygulamasını kaldırdı aklıma gelen bu. Normalde girerdi son görülmesi kapalı bende program var ne zaman girdiğini göstersin diye kullanıyorum ama asla girmiyor günlerdir girmiyor bayramın 2. Gününden beri girmiyor
İlginç whats app olmadan diğer kızlarlada konuşamaz, mesela bende viber, telegram falanda var, ruslar, ukraynalılar daha çok viber kullanıyor, kız arkadaşım ukraynalı viberden konuşuyoruz, belki oda viber indirmiştir
Son görülmeyi kapadı ben uygulama ile takibe aldım bayramın ikinci gününden beri asla girmiyor asla günlerdir girmiyor. Konusmayalım dedi bana 3 temmuzda bana kimse iyi gelmiyor falan dedi sende yorulma benim içimden konusmak gelmiyor dedi istemiyorum dedi ve WhatsAppa asla girmiyor günlerdir bayramın ikinci gününden beri normalde bir kere olsa girerdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Son gorulmeyi kapamistir veya iliskiniz karmasiksa kafa dinlemek istemistir
Son görülmeyi kapadı ben uygulama ile takibe aldım bayramın ikinci gününden beri asla girmiyor asla günlerdir girmiyor. Konusmayalım dedi bana 3 temmuzda bana kimse iyi gelmiyor falan dedi sende yorulma benim içimden konusmak gelmiyor dedi
O sana karsi bir seylerhissetmiyor demekki seven insan boyle demez
Evet çok ağladım üzüldüm benimle bir sürü şey yaşadı ama sonra böyle dedi ağlamaktan nefesim kesildi
Ya ben sana tek bir sey sorayim sexs yasadiysan zaten o seni onun icin oyalamistir benim gozumde alacagini aldi hadi gule gule dedi sana yani dogrumu
seks yaşamadım
O zaman farkli bir sey var veya ona sexs hayir falan dedi isen ondan da yapiyo olavilir
Sekse hayır dedim
WhatsApp areo diye wp uygulaması var. Onda çevrimiçi, son görülme, mesajı görme vs hepsini kapatabiliyorsun. Muhtemelen ondan kullanıyordur. Şayet başına bi iş gelmemişse
Öyle bir şey kullandığını sanmıyorum çok istisnai bir durum
Sanmakla bi yere varamazsın, büyük ihtimalle dediğim uygulamayı kullanıyor
En son ne zama konuştunuz?
Öyle bir uygulamanın varlığından haberi olduğunu sanmıyorum
Peki 🤷🏻♂️
WhatsAppı kaldırmış hesabı silmemiş uygulamayı çöpe atmıs araştırdım baktım simdi ne alaka sence bif erkek neden yapar bunu
Gizlemiştir çevimiçinide
Çevrimiçi gizleme yok WhatsAppta
Ben o özellikte geldi diye duymuştum, bi araştır sen
O özellik yok baktım simdi
O zaman ilginç hiç whats appa girmemesi, internet paketi mi bitmiş acaba
Yok ya normalde hep girerdi inanasım gelmiyor belkide WhatsApp uygulamasını kaldırdı aklıma gelen bu. Normalde girerdi son görülmesi kapalı bende program var ne zaman girdiğini göstersin diye kullanıyorum ama asla girmiyor günlerdir girmiyor bayramın 2. Gününden beri girmiyor
Belki viber veya telegram indirdi, ordan takılıyor?
Bence WhatsApp hesabı çöpe attı kaldırdı
Yok telegramda kullanmıyor
Numara değişmiş olabilir mi
Yok numara değişme olayı yok şu an
WhatsAppı kaldırmış hesabı silmemiş uygulamayı çöpe at o araştırdım baktım simdi ne alaka sence bif erkek neden yapar bunu
İlginç whats app olmadan diğer kızlarlada konuşamaz, mesela bende viber, telegram falanda var, ruslar, ukraynalılar daha çok viber kullanıyor, kız arkadaşım ukraynalı viberden konuşuyoruz, belki oda viber indirmiştir
Hayır telegramı yok hiçbir zaman kullanamadı telegram hesabı yok. WhatsAppıda kullanmıyor uygulamayı kaldırmış ilginç
uygulamayla takip ne ya çıldırdın mı sen 😀
Evet programla takip ediyorum günlerdir girmiyor şaka gibi bi erkek
Başına iş gelmiştir adamı normalden ara
Konusmuyoruz konusmayalım dedi yorulursun ben iyi değilim falan kimse bana iyi gelmiyor falan vesaire dedi bana
Salla gitsin o zaman umursama
Aynen ama günlerdir meraklandım ilk defa hiç girmediğini farkettim hemde günlerce
Numarasını değiştirmiş olabilir
Yok değiştirme olayıda yok profil falan her şey duruyor
O zaman aramaktan başka çare yok gururunu ayaklar altına alıp arayıp merak ettim diceksin
WhatsAppı kaldırmış hesabı silmemiş uygulamayı çöpe atmıs araştırdım baktım simdi ne alaka sence bif erkek neden yapar bunu
Kimseyi çekecek kafası kalmamıştır
Merak ediyorsan sen yaz. Bize değil ona
Merak ettim ma yazamam