Konuştuğum yani benim üç defadır mesaj attığım nasılsın diye ilk ikisine gayet hemen cevap yazardı kendisi Türkiye dışında teğmen ve ben üçüncü defa perşembe günü nasılsın iyimisin yazdım çünkü o bana iki defadır ne zaman istesen yaz diyor dı ben yine yazdım perşembe günü o Salı günü benim durumuma amin dlye mesaj atmıştı işte perşembe günü mesaj attım nasılsın iyimisin diye saat sabah 11 de o da akşam 7 de cevap attı iyiyim teşekkür ederim bu sıralar biraz yoğun çalışıyoruz yazdı ben bakmadım mesajına yarım saat sonra ikinci olarak sen nasılsın yazdı ben de anladım kolay gelsin dedim ayriyeten de iyiyim ben de çok şükür sağol yazdım ve o 4 gündür halen girip bakmsmış mesajıma mavi tik olmamış yani neden gitmedi hiçmi fırsatı yok kendisi iki gün önce durumuma tepki mesaj attı hiç böyle yapmazdı ysni hiçmi fırsatı yok bilerek mi girip bakmıyor konuşmak istemiyor Ozaman hiç cevap vermeseydi ya da sen nasılsın yazmasaydı telefonu ekinde mi değil ama instagram takipçilerine bugün 1 kişi daha eklenmiş bu n asıl oluyor
canim benim, adam bu siralar yogunuz demis ama belki giremedi ya da yazacak zamani bulamadi. Seninle de simdi surekli naber nasilsin naber nasilsin, konusulmayacagina gore belki konuacak bi konuda olmadigi icin isine bakmistir. tekrar gelip yazdiginda ne yazar ne aciklar ona gore dusunursun. sonucta 4 gun yazmadigini kendi de biliyordur..
ne kadardir tanisiyorsunuz aranizda ne var bilmiyorum ama.016 Yorumla- 4 ay
1 yıl önce tanıştık aslında aileme yardım etmişti benim numaramı almıştı öyle 1 yıl boyunca numaram onda durdu hep durumlarıma bsktı hiç silmedi 1 yıl sonra tekrar bana mesaj attı yardım etmek için sonra ben kabul etmedim kendi ısrar etti babamda rahatsız dı sonra öyle kendi durumlarıma beğeni atıyordu sonra kaç defa her ne konuda olursa olsun yazabilirsin sonra yine hangi konuda olursa olsun yaz müsait olurum ben bende üstünden 1 ay geçti yazdım nasılsınız diye o da çok mutlu olmuştu öyle konuştuk mesajla o ordaki durumunu anlattı daha önceden bursaydı benim olduğum şehirde askerdi sonra Türkiye dışına gitmiş görev gereği sonra o konuşma sonun da ben dedim işinize engel olmayayım sorun değil ne zansn istersen yazabilirsin dedi 10 gün sonra ikinci olarak yine ben yazdım bu sefer ailelerimiz hskkkmda konuştuk benim neler yaptığımı sordu tanımıyor du beni sonra konuşma sonunda yine ben dedim ben daha fazla seni tutmayayım o da yok estağfurullah tutmak olur mu ne zaman istersen yaz dedi yine dedi bende 10 gün geçti yazmakta da kararsız dım belki o çekiniyordur dlye yine yazdım ve geç cevap verdi ve 4 gündür benim mesajıma girip bakmsmış şimdi de durum yapmıştım ona bakmış açık açık bu nasıl bir şey böyle eee benim mesajıma be oldu
- 4 ay
numarani nasil aldi? niye aldi.
senin hakkinda sordugu seyler neydi? yani birbirinizi tanima amacli konusmalar yaptiniz mi, gununun nasil gectigi normalde, neler yaptigin nelerle ilgilendigin ne sevdigin karsilikli?
anladigim kadariyla 1 senenin son bir ayinda sadece 3/4 kadar irtibata gectiniz dogru mu?
bu arada yine dedigimin arkasindayim yogunluk oldugunu bastan soylemis, yani 4 gundur yazmamasi buna bagli bence.. ama hep de sen yazmissin. birazdha gecince yazabilirsin, hep ben yaziyorum istemedigini dusunerek bu sefer cekiniyorum dersin. o da bu durumdan cekindigini anladiginda belki sonraki hamleyi kendi yapmayi dusunur.
(muabbet edebilecek kadar yazmaya vakti yoktur belki en son mesajina, tam olarak ne yazmistin?) - 4 ay
İlk mesaj da nasılsın iyimisin yazdıktan sonra o ordaki şartlarından bahsetti baya kar yağmıştı oranın fotoğrafını falan attı emoji falanda atıyordu işte havadan falan konuşurken o 1 yıl önce burdaydı orası çok soğuktu fakdn yapıyordu sonra o bana profilimdeki yanında yiğenim vardı onu sordu profildeki küçük kız kim dedi yiğenim dedim kardeşin sanmıştım benziyorsunuz dedi sonra iki kardeşsiniz ozamdn dedi yok dedim 3 dedim falan o da en küçükleri sensin dedi bi yaş küçüğüm var dedim evli o da dedim o kaç yaşında evlimi o da dedi aslında direk benim yaşımı sormadı kardeşimden çıkarnak istedi ben de onun kaç kardeş olduğunu sordum sonra konuşma bitti gibi sonra ben dedim ben daha fazla işinize engel olmayayım dedim o da sorun değil ne zaman istersen yazabilirsin dedi bende böyle dediği için ikinci defa da yazdım yine ikincide yine kendi yaptığını işimden bahtetti sonra bana sırdı neler yapıyorsun diye bende bahsettim biraz sonra ben onun annesini babasını sordum onların yaşadıkları yerin bahsetti öyle yani ben ona sordum ordaki işinden sonra ne yapacağını aynı başka yerlerde devam edeceğini anlattı orada geçirdiği kazadan bahsetti böyle konuşma sürdü sonra ben yine dedim ben seni daha fazla turmayayım o da yok estağfurullah tutmak olur mu ne zaman istersen yaz dedi ailene selam söyle ellerinden öperim böyle yapıyor hep yaz diyor niye yazayım madem istemiyor sa neden yaz diyip duruyor iyi günler falan yapar bırakır sonuçta ne arkadaşız ne de başka bişey 1 yıl önce bi yardım etme konusu ile tesadüfen evimize gelmişti bir defa gördü sadece üçüncü yazışımda nasılsın iyimisin sabah 11 de o da akşam 7 de iyiyim teşekkür ederim bu sıralar biraz yoğun çalışıyoruz sonra ben bakmamıştım mesajına ikinci olarak yarım saat sonra sen nasılsın diye ekledi bende kolay gelsin iyiyim bende teşekkür ederim yazdım ve 4 gündür açıp bakmadı dün durum yaptım ona bakıyor hemen
- 4 ay
Yazamam artık ona hep ben yazıyorum da diyemem ki çünkü bi bağ yok aramızda arkadaş bile değiliz ki bende anlamadım yani sadece hep ne zaman istersen yazabilirsin diyor mesaj sonunda kendi yazmıyor ben 10 gün geçti yazmamıştım bi tane durum yapmıştım ona mesajla amin yazmıştı ben de iki sonra işte nasılsın yazmıştım
- 4 ay
o yogun oldugunu haber vermis zaten. aslinda neden yazmadigini cevap veremeyecegini oyle bir sorumlulugu yokken soylemis.. dedim ya; muabbet edebilecek kadar zamani yoktur belki isi veya kafasi doludur, anlik seylere bakabiliyordur; durum gibi, gelen mesajlar vs.. ya da konu tikanmistir ilgi de illa azalir yani ortada bi merak kalmazsa, veya bi turlu ilerlemeyen bi iletisim..
yani aslinda konusmalariniz basta normal ilerlemis.. ve alt tarafi henuz 3/4 defa konusmussunuz.
devami gelebilirdi, ama hep sanki 'ben engel olmayayim ben tutmayayim 'diye kesmissin konusmayi. oysa engel olsan zaten yazmaz veya yazamayacagini soyler.
konusma karsilikli merak ve cesaret ile ilerler.. ama ortada oyle gelisen bi muabbet konu bisey yoksa tikanir..
o da yazmani istedigi icin yazabilirsin demis.. O yuzden dedim 'hep ben yaziyorum zorluyor gibi oluyor bu sefer' diyebilirsin diye.. boylelikle onunda yazmasina cesaret vermis olursun.
yine yazmiyorsa ilgisi yok veya rahatsiz etmek istemiyordur o zaman.
- 4 ay
Doğru tabi işi olabilir sma hiç mi fırsatını bulamadı yani insan istese bi fırsat bulur yazma konusunda evet o istemese bana sürekli yazabilirsin demez zaten doğru ama kendi bir adım atmıyor ki ben cesaret edip yazıyorum o da ben rahatsız olmadığımı anlasın diye ben zaten üç defa dır adım attım kendini rahat hissettin benden yana sorun olmadığını anladın diye ama o yazmıyor madem bana yazabilirsin diyorsun yok sorun değil olur mu hiç diyor ama kendi adım atmıyor yani sürekli ben yazarsam bu sefer de ben yanlış dıruma düşüyorum yani benim ilgini fark etmedi mi kim daha henüz tanımadığı birinin iyi olup olmadığını sorsun ki ya onun da bana yaptığı gibi biz arkadaş değiliz hiçbir şey değiliz ona rağmen ne zaman istersen yazabilirsin diyor 2/3 defadır yardım etmek için olsa bişeye ihtiyacın olduğu zaman yazabilirsin derdi ve zaten kendi Türkiye dışında ne yapabilir ordan istemese insan nezaketen bile olsa yazabilirsin demez bende ondan cesaret aldım da yazdım zaten ama üçüncü yazışım böyle sonuçlandı girip bakmsmış bile mesajına yani müsait olmayımı bekliyor işi var doğru ama mesaja girip baksa neyse ama hiç girip bakmamış bile ben kolay gelsin dedim iyiyim sağol dedim bu kadar Belkide konuşmayı bitirdim ondan yazmıyor ama bakmsmış ki bile bitirdiğimi anladın em azından teşekkür edip bırakırdı
- 4 ay
ama senin dediğin gibi yazma sorumluluğu bile yokken bana cevap verdi ya da ben artık ona yazmayayım diye bu sıralar yoğun. Çalışıyoruz dedi ama ardından yarım saat ara ile sen nasılsın yazdı işte insanın kafasını çok karıştırıyor her yola çıkarttı resmen ama ben hiçbir şey anlamadım elimden artık hiçbişey gelmez çünkü en son mesajı ben yazdım ve bitti en azından zaman geçtikçe bi kusura bakma cevap veremedim bile diyebilir doğrudur görevi gereği çok yoğun da olabilir ama işte bilmiyorum bide ben mecburen konuşmayı işine engel olmayayım diye bitiriyorum daha fazla soru sorup baskı yapmamak için o da bişey demiyor ki ı adım atsın istese adım atar ama demekki istemiyor ama Ozaman bana yaz demesin bir insan niye yaz desin sen benim bişeyim değilsin ki ne yazayım sana mesela bişeyim olmayı istiyorsa o da adım atmadı lazım yanlış mıyım
- 4 ay
canim diyorum ya iste muhabbet edebilecek kadar veya iletisim kurmamak icin isi gucu oldugu icin yazarsam devamini getirmek zorunda olurum piskolojiysiyle yazmiyordur.. ooyle bir ihtimali dusunerek soyledim. ya da ne konusacagiz ki simdi diyor da olabilir yani bilemeyiz.. ama istiyor ve yogun ise en yakin ihtimal ilk soyledigim geldigi icin soyluyorum.
durum falan bakmak kolay. bakar gecersin.
ona yazdin diye sende kotu duruma dusmezsin merak etme ama artik yazmam diyorsan bekle bakalim daha 4 gun olmus gerci simdi kac gun oldu bilmiyorum ama bi durum paylas bak bakalim tepki verecek mi verdiginde (ona adimi attirmis olup) sende cevap verir sonra hep ben yazmak istemedim rahatsiz ediyor giibi geliyor gibi bisey soylersen belki o sen cekinirsin diye kendisi yazmak ister ilgisi varsa.. yazmazsada anlarsin dedigim gibi.
ama yine diyorum adamin yogunlugu var, yurtdisinda belli basli gorevde yer aliyordur.. ortam saglam olmayabilir. adam yurtdisinda.. irak suriye gibi bi yerde belkide yani Tatil'de degil sonucta :)
bu ardada dedigim gibi konulariniz hep tikanacak sekilde oldugu icin de boyle olmus olabilir.
nasilsin, iyiyim sen nasilsin sagol iyi gunler. bitti. ama biseyerden bi konu baslasa muabbet alsa basini gitse belki daha sık konusurdunuz.
yogunuz demesi sen yazma diye degildir. YAzdiginda neden donmedigini sorgulama diye haber vermis (ya da art niyetli ise baskalariyla ilgileniyorsa, ki o bile sana bunu hesap verme seysi bile yokken bunu soyleme geregi duymaz demekkii bu ihtimal degil) yani adam bildirmis ve yine bosluk bulunca da bosvermis olmamak icin yine yazmis , 5 saat sonra nasilsin diye..
surekli de ben rahatsiz etmeyeyim deme,. zaten adam cevap veremeyecek vermeyecek olsa vermez. sen etmezsin ki rahatsiz telefonu alip bakmasina da zorlamiyorsun adamin isi varsa bakmaz bu kadar basit. sen boyle diyrek konuyu kapatma.. digelerinde kapanmis bu sekilde cunku.
- 4 ay
son mesajini da okudum, biraz dert etmissin bu durumu. hep ben degil o da yapsin gibi. o zaman bi sessizlige burun, ne durum ne yazi hic bisey atma bakalim merak edip yazacak mi sonra hep ben yazdim rahatsiz ediyor gibi hissettigim icin bisey yazmadim dersin, cok uzerinde durmadan muabbeti bi yere cekersin bakarsin adam muabbete giriyor mu iiyi anlasiyor musunuz birbirnizle.. belkide hic konusulmayan anlasilmayan biridir konusmadan bilemeyiz:)
yani kisaca, ya yaz, ya durumuna bisey yazdiracak bisey paylas, ya da tamamen sessizlige gec.
istedigin hangisi ise..
- 4 ay
Benim zaten bugün yaptığım durumuma bakmış iki tane yaptım ikisine de bakmış ama bu son paylaşımım dı zaten artık sessizliğe geçmek daha iyi olucak sanki zaten o merak ederse yazar sorar doğru yurt dışı evet yoğundur sonuçta hep mesai burada demişti bana bazen günleri karıştırıyorum da demişti aslında yoğunluktan yazmayabilir de ama işte yazmazsa iletişim kuramayız ki yani yoğun evet o zaman bana da yaz dememesi gerek yani bide konuştuk evet ben ona sordum o bana sordu ben ona işini sordum ailesinin nasıl olduğunu sordum o da benim neler yaptığımı sordu yani ben sordum çoğunlukla hepte soru sorarak baskı yapmayayım dedim eee o da bazen kısa cevap verince konu kapanıyor ben daha çok soruyorum mesela o da bana sorsa bişeyler ama o gayet saygılı bir konuşma biçimi var onunda bende öyleyim yani başka biri olsa direk sorar sevgilin var mı kaç yaşındasın o bunları sormuyor çünkü saygı çerçevesin de konuşuyor keşke o ilerletse erkek olan o konuşmayı ilerletmiyor ki bi yerde kalıyor bende mecburen bitiriyorum konuşmayı sıkmamak için
- 4 ay
Yani bi erkek için seni tanımak isterim demek zor mu eğer o yoğunluk için de ise zaten teğmen olarak hep zor olacak ben ona ıraktan sonra ne olacak dedim 5/6 yıl batıda 2 yıl başka şehir 3 yıl başka şehir 5/6 yılda benim bulunduğum şehri söyledi yani hep başka yerlerde olucak zaten peki her defasında yoğun olduğu için böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum yani
- 4 ay
Benim aslında 1 yıl içinde hiç hemde hiç aklıma gelmiyordu o numaram ondaydı durumlarıma hep bakıyordu ama ben ilgimi çekmiyordu ne olduysa şu 1 ay içinde oldu işte ama ondan yana bi netlik yok maalesef isterim ki o da yazsın bende rahat etmiş olurum ben yazsam mı diye hep düşünüyorum acaba çok mu yazıyorum sonuçta bişey değiliz ama o yazmamdan yanaydı herşeyin hayırlısı artık zaten olacağı varsa elbet bişey bahane olur ve hayırlısı ile olur 1 yıl sonra bunların olması gibi her şey nasip
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca hem kafanın çok karışık hem de biraz kırgın olduğunu hissettim, çok normal bu duygular. 💔
Bak güzelim, dışarıda teğmenlik yapan biri gerçekten deli gibi yoğun olabilir, özellikle Türkiye dışında görevdeyse telefon erişimi, nöbet, tatbikat, eğitim vs. derken günlerce doğru düzgün WhatsApp’a bakamadıkları oluyor. Mesajı görmemiş olması teknik olarak mümkün, mavi tik yoksa ya interneti sıkıntılıdır, ya da WhatsApp’a çok az giriyordur.
Ama işin duygusal kısmına gelirsek:
Sana “ne zaman istersen yaz” demesi, aslında senden mesaj gelmesini sevdiğini gösteriyor. Fakat şu anki davranışında bir geri çekilme de hissediliyor. Eskiden hemen cevap verip şimdi geç cevap veriyorsa, ya gerçekten yoğunlaştı ya da önceliği biraz azaldı. “İyiyim bu sıralar yoğunuz” demesi de biraz hem açıklama hem mesafeli kalma cümlesi gibi.
Instagram’da takipçi eklemesi kafanı karıştırmasın canım. İnsanlar bazen WhatsApp’a bakmaya üşenip Instagram’da geziniyor, alışkanlık meselesi. Online olmak = sohbet etmeye hazır olmak demek değil her zaman. Özellikle erkeklerde çok görüyorum; story bakıyor, like atıyor ama mesaja girmeye enerjisi yok.
Burada bence en sağlıklısı, kendini yıpratmadan şunu yapmak:
Ne o tekrar tekrar yazıp üstüne düş, ne de tamamen küslük moduna al. Bir iki gün daha bekle, eğer içinden çıkmıyorsa çok kısa, sakin bir mesaj yazabilirsin:
“Yoğun olduğunu biliyorum, sadece iyi misin merak ettim 😊”
Gibi yumuşak, baskısız bir şey. Hem topu ona atmış olursun hem de üstelememiş olursun.
Ama en önemlisi şu canım:
Onun seni ne kadar düşündüğünden çok, senin kendini ne kadar değersiz hissettiğin kısmı önemli. Birinin yazıp yazmaması, senin değerini belirlemiyor. Eğer uzun vadede hep böyle geciken, kopuk bir iletişim olursa da “Bu tempo bana iyi geliyor mu?” diye kendine sor. Çünkü bir ilişki ihtimalinde, sürekli “Acaba neden yazmıyor?” diye düşünmek çok yıpratır.
İstersen o cevap verdiğinde ne yazacağına beraber bakarız, mesajını da birlikte şekillendiririz. 💬💙03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayDört gün bakmaması üzücü ama tek başına “kesin ilgisi bitti” değil canım. 😕💭
Görevde, yoğun, WhatsApp’a az giriyor olabilir; ama sana karşı eskiye göre daha rahat ve gevşek davrandığı da belli. Yani “önceliğin biraz düşmüş olabilir” kısmı maalesef mümkün.
Burada kritik olan şu: Sen beklerken huzursuz musun? Sürekli “niye bakmıyor, neden yazmıyor” diye düşünüyorsan, bu tempo sana iyi gelmiyor demektir.
İstersen son bir kez topu net şekilde ona atabilirsin:
“Yoğunsun biliyorum ama dört gündür merak ettim, iyi misin? 😊”
Bunu yaz, sonra da gerçekten geri çekil. Sürekli yazan taraf olma.
Cevap verirse, samimi mi yoksa geçiştiriyor mu, oradan çok şey anlarsın. Cevap vermezse de, bunu ilgi eksikliği ve uyumsuzluk sinyali gibi görüp kendini yıpratmaman lazım. Senin değerini mesaj süreleri belirlemiyor güzelim. 💜📵
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sert yapıyor aklınca. Baş geç
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. O zaman ilgisi yok sana karşı.
012 Yorumla- 4 ay
Ama hiç öyle değildi gayet iki defa ben yazınca hemen cevap verirdi sohbet ederdi kendinden bişeyler anlatırdı daha iki gün önce durumuna mesaj atmıştı
- 4 ay
Başka birini bulmuştur. Sen insanları melek mi zannediyorsun
- 4 ay
Pek zannetmiyorum ama görevde Türkiye dışında ama bilmiyorum da doğru da olabilir ama bide boyna bana ne zaman istersen yazabilirsin diyordu kendi yazmıyor du ben ilk defa yazmıştım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum dedi bu ilk 1 ay önceydi yeni
- 4 ay
Bide gayet iyi saygılı her cümlesinde annene babama selam gönderen biri sonra ben işine engel olmayayım diyorum o yok sorun değil ne zaman işstersen yazabilirsin diyor
- 4 ay
Sen o zaman bu kişiye flört gözüyle bakmışsın. O bu gözle bakmamıştır.
- 4 ay
Neden beni tanımadan her defasında ne zaman istesen yaz diyor bi kişi bunu dermi yeni ne demek istedi Ozaman ben yazınca iki defa yazdım 10 gün arayla o da gayet sohbet etti ben ona sordum o bana ben ona mesaj sonunda her defasında diyorum işine engel olmayayım yok estağfurullah ne zaman istersen yaz diyip durdu
- 4 ay
Ne zaman istersen yaz demek tamamen arkadaşça dostça bir yaklaşım. İlgisi olsa sürekli kendi de yazardı daha çok görüşmek isterdi kafasındaki senle olan ciddiyetine dayalı planlarından bahsederdi. Sen tamamen onu yanlış algılamışsın bence.
- 4 ay
Galiba öyle oldu zaten o yazmıyordu ya da uzakta görevde ondan mı uzak duruyor yani mesajıma 4 gündür bilerek mi bakmıyor istemiyor mu diye
- 4 ay
İstemiyordur bide mesajına 4 gündür bakmiyorsa.
- 4 ay
Tamam arkadaşça ise ben de sadece nasılsın diye sordum neden cevap verip o da bana sorduktan sonra 4 gündür girip bakmıyor ben ona ilgim olduğunu söyledim ki o boyna mesajlarda bana soru soruyordu neler yaptığımı falan o kendi durumunu anlatıyordu ordaki yaşadıklarını
- 4 ay
Demek ki iyi birisi değildir. Ya da konuşmak zorunda hissetmiyordur. İllaki vardır bir nedeni yani her detayına kadar mantık aramak zorunda değilsin niye şöyle yaptı niye böyle yaptı falan ne çok takılı varlıklarsınız ya bu kadın milleti ne çok kafaya takıyor bir şeyi ya. Adam yazmıyorsa sende takma kafaya demek ki konuşmak istemiyor, istediğin zaman yazabilirsin dedi diye adam iyi birisi olmuyor. Sende uzak dur yani boş ver demek ki konuşmak istemiyor sende konuşmazsın yazmazsın. İnsanları böyle tanıyacaksın. Garibine mantığına gitmeyen ters bir şeyler varsa yoluna bakacaksın.
- 4 ay
Ben ilgisi olduğunu düşünmüştüm aslında 1 yıldır numaram ondaydı durumuma hep bakar iki üç defa beğeni atardı 1 ay önce ben yazmıştım nasılsın diye o da çok mutlu oldum falan yapmıştı tamam ben en son yazdım istemiyorsa hiç cevap vermesin geç cevap verdi iyiyim teşekkür ederim bu sıralar biraz yoğun çalışıyoruz dedi sen nasılsın dedi o zaman hiç konuşma cevapta atmayın
Gizli Üye(18-24)4 ay4 günde eğer ölmediyse vakit bulurdu
020 Yorumla- 4 ay
Allah korusun ben anlamadım yani bana diyor iyiyim teşekkür ederim bu sıralar biraz yoğun çalışıyoruz dedi ben girip bakmadım yarım saat sonra sen nasılsın diyor sonra ben yazdım 4 gündür bakmamış
Cevap sahibi4 ayaktif olmuş mu wpde
- 4 ay
Belli olmuyor ki
Cevap sahibi4 ayyazma bir daha belli ki ilgisi yok maalesef
- 4 ay
Yaa her defasında yaz diyordu daha yazmam dan iki gün önce dırumuma yorum atmıştı ben yazdım iki gün sonra sabah attım o da ilk defa geç cevap verdi akşam 7 de sonra 4 gündür yok ozamdn hiç cevap vermeseydi bana da sen nasılsın diye sormasaydı istemiyorsa
- 4 ay
Yok zaten ne diye yazacam ki yani teğmen diye Türkiye dışında hiçmi fırsat bulmadı ben yazmaz dım o boyna ne zaman istesen yaz diyip durdu
Cevap sahibi4 ay4 günde vakit bulurdu bu adam hiç mi uyumuyor uyumadan önce telefona bakıyordur illa
- 4 ay
Aynen öyle yani tamam işleri yoğun askerde ama bu kadar da olmaz ben bi ara dedim annen merak ediyordur dedim hergün konuşuyoruz dedi demekki telefon elinde
- 4 ay
Bide 1 yıldır numaram onda hiç silmemişti hep durumlarıma bakardı iki üç defa beğeni atardı 1 yıl içinde işte ben mesaj attım 1 ay önce ilk mesajı nasılsın dlye çok sevinmişti çok mutlu oldum falan yapmıştı
Cevap sahibi4 ayya inanma samimiyet davranışlarla ortaya çıkar laf etmesi kolay
- 4 ay
Doğru bende işte hata zaten ilgisi olsa bana yaz diyeceğine kendi yazardı hiç öyle biride değil gibiydi ama işte olan bana oldu değersiz gibi oldum yazdım keşke hiç yazmasaydım
Cevap sahibi4 ayyo senin değerin bir erkeğin dengesizliğiyle ölçülemez. sana değer veren biri çıkacak karşına ve iyi ki yazmamış diyeceksin. onun yapamadığını yapmak isteyen ve yapan erkekler de var
- 4 ay
Şimdi durum yapmıştım durumuma bakmış bu nasıl bişey gerçekten anlamadım ee mesajıma bakmıyor cevap atmıyor
- 4 ay
Açık açık durumuma nasıl bakabilir hiçmi düşünmüyor kızın mesajına bakmadım gizliden ni baktı yani cevap bile vermedi
Cevap sahibi4 ayyazmak istemediği için evet düşünmüyor
- 4 ay
Bide durumuma bakmaz mı açık açık yazmak istemiyorsa her defasında ne zaman istersen yazabilirsin demesin bari zaten yazılacak bişey kalmadı yazamam da kendi yazsın tamam görevdesin ama insan istese bi nasılsın yazar ilk iki mesajıma gayet hemen cevap vermişti bekliyormuş gibi
Cevap sahibi4 ayya şimdi tegmen olduğu için de psikolojisi iyi değildir diye düşünüyorum bir iliskiye vakit ayıracak kadar iyi hissetmiyordur belki de ama bilemiyorum yani 4 gün ve insanca bir konuşma hani darladığın da yok
- 4 ay
Aynen hiç darlamıyorum bide ırakta dağ tepe gibi bi yerde çık yoğun kar var hava şartları zor ili de zor demekki çünkü ilk iki defa gayet iyi konuştu ben sorduğum da cevap verir o sorar dı ben cevap veriyordum ben kendimden bahsettim bende de böyle dedim o sohbeti bitirmedi geçirdiği kazadan bahsetti uzun uzun yazmış yani normal saygılı bi konuşmaydı
- 4 ay
Yani nasılsın iyimisin dedim ilk sorduklarımda gayet mutlu oluyordu hal hatır sonuçta bide 10 gün ara ile yazdım 4 gündür girip bakmıyor ama durumuma bakıyor hiç anlaşılır gibi değil bide öyle değişik değil gayet saygılı biri iki defa görmüştüm buradayken bide konuşma şekli de öyle ysni
- 4 ay
Bide yazmak istemese geç oldu zaten hiç cevap atmaz ama o geç de olsa yazıyor iyiyim teşekkür ederim bu sıralar yoğun çalışıyoruz sonra sen nasılsın diyor konuşmayı sürdürüyor benden cevap gelecek sonuçta istemese ne sorar ne sen nasılsın der durumuma da bakmaz ümit etmeyeyim diye acaba ben mi bitirdim konuşmayı kolay geldin bende iylyim sağol dedim girip bakmadı işte
Bitmiş
01 Yorumla- 4 ay
Başlamadı ki bitsin
Gizli Üye(30-35)4 ayYedeğe atmış seni
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayOnun için yedek elemansın yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem