Bir erkek WhatsApp mesajıma 4 gündür bakmıyorsa ne düşünüyor, ilgisi mi azaldı?

Konuştuğum yani benim üç defadır mesaj attığım nasılsın diye ilk ikisine gayet hemen cevap yazardı kendisi Türkiye dışında teğmen ve ben üçüncü defa perşembe günü nasılsın iyimisin yazdım çünkü o bana iki defadır ne zaman istesen yaz diyor dı ben yine yazdım perşembe günü o Salı günü benim durumuma amin dlye mesaj atmıştı işte perşembe günü mesaj attım nasılsın iyimisin diye saat sabah 11 de o da akşam 7 de cevap attı iyiyim teşekkür ederim bu sıralar biraz yoğun çalışıyoruz yazdı ben bakmadım mesajına yarım saat sonra ikinci olarak sen nasılsın yazdı ben de anladım kolay gelsin dedim ayriyeten de iyiyim ben de çok şükür sağol yazdım ve o 4 gündür halen girip bakmsmış mesajıma mavi tik olmamış yani neden gitmedi hiçmi fırsatı yok kendisi iki gün önce durumuma tepki mesaj attı hiç böyle yapmazdı ysni hiçmi fırsatı yok bilerek mi girip bakmıyor konuşmak istemiyor Ozaman hiç cevap vermeseydi ya da sen nasılsın yazmasaydı telefonu ekinde mi değil ama instagram takipçilerine bugün 1 kişi daha eklenmiş bu n asıl oluyor

Bir erkek WhatsApp mesajıma 4 gündür bakmıyorsa ne düşünüyor, ilgisi mi azaldı?