Hani bazı insanlar vardır ya birilerinin damarına basmaktan keyif alan sonra karşısına geçip alay eden ama aynı davranisin kendisine yapılmasına kesinlikle izin vermeyen. Yeter artık denmesine rağmen durmadan insanın siniri ile oynayan çamura yatan falan işte benim kocam tam da bu kişi dayanamıyorum artik
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
çek karşına adam gibi konuş, muhabbetinize çeki düzen vermesini iste, hala daha devam ediosa katlanmak zorunda değilsin boşan
Hiç bir şeyi ciddiye almıyor. Bir örnek vereyim ben hastalandim bir kaç ay önce hastaneye götürmek istemedi gotururken de anneme falan küfrederek direksiyonu yumruklayarak götürdü çocuğumuz hastalandiginda da aynı şeyi yapti
annen ne alaka, bence yanlış adam hiç uğraşma boşan, öyle bişi olsa sevdiğine endişelenir, hasta gitmek istemese bile ısrar edip alıp götürürsün.. bu vatandaş tam tersi
Evet tam tersi kendimi çok değersiz hissediyorum her sene bir kaç ay depresyonun karanlığına gomuluyorum onun yüzünden
bence kendine daha fazla acı çektirmeden gerekeni yap
çocuk boşanmana engel değil, daha doğum yaptığı 2. ayda boşanan insanlar tanıyorum
Konuyla alakasız ama adın yusuf mu?
hayır değil :) neden sordun ki o kim
Boşanmam lazım aynen bilmiyorum zor bişey evimi birakmsk istemiyorum galiba
Benzettim o zaman :)
insan insana benzer :P, ev sana kalsın o gitsin :)
Bence de öyle olsun ama cidden zekaisnda bir problem var hiç normal değil
sen ameliyat yapmak istiyorsun, şimdi sadece zekası değil neresinden tutsak elimizde kalır gibime geldi, o yüzden hiç bıçak altına yatırmayalım bence :))
Doğru söylüyorsun en iyisi boşanmak umarım cesaretim gelir de bosarim tükendim
soru başlığın çok etkileyici, bence daha fazlaa tükenmeyi bekleme
Haklısın beklemeyecegim daha fazla
dertleşmek istersen buralardayım ;) özel mesajdan yazabilirsin, bozma moralini bak evladın var onun ile gayet mutlu yaşamaya devam edebilirsin
zaten kendi başına bişi yapamıyorsa herşeyi sana yıkıyorsa hayatında çok da bişi değişmeyecektir hatta hafiflersin..
Çok doğru söylüyorsun her şeyi bana yikiyor belki de hafifleyecegim çok tesekkurler
Eskiciye ver onu artık yerine mandal leğen felan al
Hayatın cehennem oluyor maalesef, ayrıl hiç bekleme
Benim eşimde senin anlattiginin kadın versiyonu evlilikte ortak noktamız bir imza birde çocuk neden böyle neden eleştirmeye kapalı olur insan ya kaç yıllık evlisin
9 yillik ama ben cinnet geçirmenin kıyısındayim buraya yazmadıgim bir sürü şey var
Eğer anlatmak istersen ve yanlış anlamazsan dinlemek isterim aynı sorunları yaşıyoruz belki de anlatmak iyi gelirse dinlerim
Yeni gördüm yorumunu kusura bakma..
Sanırım pek müsait değilsiniz gizliden çıkıyorum yazmak isterseniz tâbi..
katlanma bence
Evli değilim ama evlilik çok zor olay
Sen de onu sil kafandan keyfine bak
Eşim yok
Sorun ne tam olarak
Annesiymisim gibi davranıyor hiç bir işi kendisi halledemez hep benim sırtıma yükler. Çocuğuma bana küfretmeyi öğretiyor. Sürekli alaycı tavrı var deli gibi davranıyor sinir krizine sokana kadar uğraşıyor hakaret ediyor sonra gelip özür diliyor yine yapıyor. Dışarıda beni başkası bakıyor diye tartakliyor. Her konuda sorun çıkarıyor sorun olmayan yerde sorun yaratmaya çalışıyor iqsu düşük gibi biraz
Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur. Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur. Sadece senin gibiler değil, senden olmayan da çok yaşasın ki, sen de yaşa. Hele bir de onun gözüyle gör şu fani dünyayı. Herkes beyaz olsa, o zaman beyazı fark edemezsin ki. Değil mi? Veyahut da siyah. Beyaz en güzel siyahta belli eder kendini. Beni ben yapan yegane şey, benden olmayandır. O yoksa, sen de yoksun. Ne anlamın kalır, ne rengin belli olur, ne de tadın…
Whatcha u talking 'bout?
Diyorum ki karşılıklı saygı sohbet düşünce empati az öz bir evlilikte değildir sizin
Karşılıklı bir şey yok bizim evlilikte hakaret var bana dogru
Kendi kendine gelişen bir şey değil mental bir yorgunluk var bir sorun
Ne gibi sorması ayıp
Kendi kendine gelişen bir şey srfsizin teki
Bana yazma şansın var mı acaba bir kaç dakika
evlenmeseydin mq
Alnında yazıyordu çünkü
Boşansaydın mq
Çocuk var biz de biliyoruz bosanmayi
Kaç yıllık evlisiniz
9 yillik
Maşallah diyeceğim ama sanırım hiçte maşallah lık bir yanı kalmamış bu üzücü durumda
Ama sizin bir psikolojik terapiye ihtiyacınız var
Ben gittim zaten ama doktor ayrilman lazım toksik ilişki dedi. Psikolog da aynısını söyledi onun görünmesi lazım dedi
Dilerseniz size yardımcı olabilirim
Yani bir dinleyici olarak fikir alışverişinde bulunabiliriz