"İnsan sevduği yardan
Bu kadar utanur mi?"
Diye geçer Hayde türküsünde. Dinlerken bu söz üzerine sormak istedim.
Sevdiğiniz Yâr'dan utanır mısınız?

"İnsan sevduği yardan
Bu kadar utanur mi?"
Diye geçer Hayde türküsünde. Dinlerken bu söz üzerine sormak istedim.
Sevdiğiniz Yâr'dan utanır mısınız?

Elbette herşeyin ilkinde utanır insan öpücük bile buna dahil. Seçmek ile utangaçlık arasında bir bağlantı varsa o da insanın sevdiği kişiden daha özelini paylaşacağı için daha fazla utanmasıdır hatta
Yaşamadım bilmiyorum ama mantıkla bakmak gerekirse rahatlık başka bir olay çok seviyorsan cümle kurmaya bile çekinirsin yanı kırmamak için o nedenle olabilir yani insan sevdiğinden çekinebilir. Yargılanırsa kırılacağını bildiği için sevdiğine net konuşamayabilir bunlar bir tık mümkün geliyor bana.
Sevdiğimden utanmam çekinmem. Benim sevgi üslubum bu yönde. Apaçık deli gibi severim ve karakterim gereği de utanmam. Arsız biriyim açıkçası. Bu da komik bir durum oluşturuyor aramızda.
Sevdiğim yâr ellere yâr olmuş neyleyim o yâr ' ı hahah şaka bir yana utanmam 😂🌸
😂😂🤭🤭🤭
Teşekkür ederim eig için 🌸
Cevap
13Cevap
Utanılacak şeyler yaptıysa, sevdiğim için kendimden utanırım.
Evet elimi ayağıma doluyor ortaya çıkınca
Hayır utanmam
Utanirsin ya. Sevdigin icin utanirsin zaten. Gozu gozune gelsin kalbin ucacak gibi olur. Cekinirsin bi pot kirar miyim falan diye. Kaybetmekten korkmak insanin elini ayagina dolandirir. O yuzden utanirsin hata yapar miyim eder miyim diye.
Utanılacak şey vardır utanılmayacak şey vardır. Utanmıyorum diye arsızlığı ele almaya da gerek yok bence. Ancak genel olarak insan sevdiğim dediğine karşı biraz daha rahat olabilmelidir. Bu aslında çok ince bir çizgi. Onu tutturabilmek önemli.
Utanmam ama biraz neydi ya ismi heh mağrur olabilirim
Anlatmak istediğim kelime mağrur değilmiş mağrur egolu insan demekmiş 😒
Hayır o değil jsjsj
Neyse boş ver 😂
Tamam mlsjsj
Hayır utanmam içimden geldiği gibi davranmak isterim sevdiğimin yanında saygı ve nezaket kavramları çerçevesinde tabiki
Duruma ve konuya göre utanıyorum evet.. Bence çok normal bir durum bu.. Bazen utangaç bazen de arsız olabilir insan.. Keyifli akşamlar..
Sevmişsindir tanımadan
Karaktersiz olduğunu anladığın o vakit
Hem yardan hem de sevmekten utanabilir insan
Utangaçlık masumluğun nişanesi dolayısıyla utanırdım yani.
uyanmak dünyanın en güzel duygusu tabikide utanirim
Durduk yere utanmam da utanılacak bir şey yaparsa duruma göre ayrılırım bile
İnsan sevdiğinden utanmaz. Eğer utanıyorsa sevmiyordur bana göre
Tamam kalp ferman dinlemiyor bidi bidisi varda
Bazen öyle birine denk gelirsin ki parkta çamurla oynuyor hissi yaratır ve işte o zaman kesinlikle kirlenmek güzel değildir ✌️
Daha açıklayıcı yazayım :D kendi duygundan eylemlerimden zamanından utanırsin hani kul hakkı derler ya öyle insanlara denk gelirsin ki kendi kendine kendi hakkına girdiğinden utanırsin
Utanılmaz. Utanacaksan sevmiyorsundur
Biraz arsizim
Utanir ama sonradan utangaclıgı geçer... Eger seviyorsa sevmiyorsa zaten o sana yar olmaz.
Uzun zaman gecirdiysem veya onceden tanidigim biriyse utanmam ama o benden utanabilir 😂
Seviyorsan utanmazsin
İlk başlarda evet sonra hayır
neden utanıcam 🙄
İster istemez bi çekingenlik oluyor tabii
Ayyh ben utanirimm.. sjshs
Aşık olunca utanayrum.
Hayir niye utaniyim? O utansın 😀
Karşındaki kişiye göre değişir
utaniriim
Utanirim.. bwn ama yani olabilir
Utanmam
asla