Ben utanmıyorum ama eşimin yanakları al al oluyor. Çok utangaç.
EVET.
HAYIR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır utanmıyorum çünkü bu durum da utanılacak bir neden yok sonuçta ihtiyacımız olan bir ürünü alıyoruz mecbur alıcaz almadan olmaz hem artık herşeyi herkes biliyor öğrenmiş bu durumda buna dahil utanmıyorum sonuçta ayıp bu durum ayıp bir durum değil
Edep diye birsey var ve buyuzden gostere gostere asla alinmaz. Ben kucuklugumden belli utanirim ama bu terbiye sayensinde. Lazim oldukca aliyorum tabikide
utanmıyorum ancak göstere göstere de almıyorum. lan kime ne bizim ne aldığımızdan kimin umurunda olsun. he başka işleri güçleri yoktu. lan şu kadın ped alıyor gördün mü olsunlar
Niye utanayım ya diş fırçası alırken utanıyor muyum?
Utanacak ne var.
Hangi devirde yaşıyoruz sorduğunuz soru çok gülünç
Niye? Kendi mi kullanacak sanki
Hayır utanmıyorum bunu ayıp bir durummuş gibi gösterenler utansın asıl
evet cok kızarıyorum hata
@senkimsinköpek31 senın anandır kopek terbıyelı konus senı oruya gomerım or cocugu
Hayır neden utanayım
Asla utanmam
Evet
Utanılacak bir şey mi ki kızlar sorarım size utanalım mı utanmalımıyız almaya veya utanmalımısınız alırken?
Biyoloji kontrol edebildiğimiz bir süreç değil. Bu sebeple utanmam.
Satanlar utanmıyor alan niye utansın. Sonuçta gereksinim kadınlar için 😎👍
Eşim utanır alamazdı ben sürekli ona alırdım utanılcak bı durum söz konusu değil. Kadınlarımız sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar yeterki daima
Ped almak gayet normal bir şey, doğanın bir parçası, bu yüzden utanmaya hiç gerek yok, hatta gazeteye sarmaları bile saçma.
Gerekirse alırım utanmam
Bunda utanılcak bir durum görmüyorum.
Neden utanıyor ki
HAYIR
Utanıyorum evet
sen ERKEK DEGILMISIN YAPRAGIM HANGI GOTUNR ALIYON PEDI MAL
@senkimsinköpek31 Caps look tuşu gtüne girmiş galiba çıkar onu öyle yaz ke*waşe
Utanırım
YA MALMISIN YA
sus üfrüklekezbankaçıran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?