Ben koç erkek arkadaş Başak çok kavga ettik ara verdi bitti dedi sonra kendisi geldi barıştık dedi ama Bi sıcak Bi soğuk davranıyorsun 2 gün iyise 3 gün umursamaz davranıyordu oladar çöl. zoruma gidiyorki küfür beddua ediyordum çok pis kavga ettik busnefer bitti şans mans yok dedi oladar. cok uzuluyom agliyorumki bidaha barisma ihtimali var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcu genelde dengesizdir başak burcu da tam Ona sahip olamadıysan O da dengesizdir anlayışsızdır ama başak burcunu tam böyle yakalarsan o senden ayrılamaz belirli noktaya kadar zaten koç burcu pek Üzülmez takmaz şeyler olduğu vurdumduymaz olduğu için ve onu yansıtırsak Başak burcuna bacak Burcu der ki he beni bu takmıyor O zaman benimle aşkı bitireyim der kanki
0162 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum ben çok sevdiğim halde okadar şeyler soledimki ofkeme hakim olamıyorum sinirim tepeme çıkarıyordu öncesinde bitti dedi kendisi geldi yine bitti dedi bu sefer affetmicem falan dedi ağlıyorsan agla napayim dedi erkek arkadaş Başak bunları o soyledi
Soran+1 yılNasıl barışırız tekrar ya çok pis kavga ettik vala
Cevap sahibi+1 yılBak bu başak burcu bu yaklaşımı yaptıysa hala sana bir duygusu var bu duyguyu tam Yitirmeden onunla ilişkimi sağlam tutman lazım dikkatli davranman lazım Bazı şeylerde yükselmemen lazım yani bir şekilde anlaşmanız lazım Bak başak burcu ta son çizgisine varmamış Demek ki hala bir şeyi var Normalde başak burcu böyle şeylere gelemez gelse sonra son sınıra gelirse istersen dünyaları Yak Gel seninle konuşmaz
Soran+1 yılNasıl yani ama dediğim affetmiycem sana Bi daha şans vermicem bitti artik heryerrden engelledi beni bunları dedi
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra geri açtı mı Yoksa hala engelli mi
Soran+1 yılBugün sinirlendim oladar Bi ton laf söyledi bilmiyom bugün bana dedi sana sinirim gecenekadar engelden kaldirmicam hiç uerdende ağzını tutamadığım içinde gözümden düştün dedi bana
Soran+1 yılArtik seni sevmiyom kalbinde hayalinde yokum diyince delirtti Bi ton laf söyledim ona
Soran+1 yılUmurumda kökten kesildi
Cevap sahibi+1 yılNormalde Başak burçları kararlarında kesindir yani Hayat onlar için kendi kriterilerinde oluşturur onların çizgisini çıkarsan bağını koparır bir şekilde irtibata geçmez önce kendini düşünürler biraz öyle yapmış ama tam bağını koparamamış Demek ki mesafe koymak istiyor biraz zaman kazanmak istiyor ha bundan sonra geri gelir mi bilemem o an aklına kayarsa gider ellerinden ha gerçekten çok servise gelir
Cevap sahibi+1 yılKanka bu yola gelirse o arkadaşım yani fazla zorlamaya da gerek yok ama senin bileceğin iş eskisi gibi sana değer vermez senin bir şey yapman lazım senin onun fikrini değiştirmek için böyle fazla çaba göstermen lazım bunu haricinde bunun düşüncelerini değiştiremezsin
Soran+1 yılBen ona dedim nankorsun bencilsin kendinden başka kimseyi düşünemezsin hepsini söyledi mesela öncekinden böyle konuşmuştum kendisi geri geldi sonrada bitti dedinaffetmiycem bitti gözümden düştü sana sinirim gecene kadar engelden kaldirmicam etmicem şey demişti bide bidaha küfür edersen beni bulamazsın dediydi son küfür etti bunları söyledi işte sonra bana küfür etmeye başladı bende bunları soyledim
Soran+1 yılOfkemden soledim birbirimizi küfür ettik yedik dahada gelmicem etmicem dedi bidaha küfür edersen bidaha beni bulamazsın dedi o küfür ettim sabahakdar kavga ettik bende bitti dedi artık sana sana mans yok gözümden düştün dedi bana
Soran+1 yılÇöl. caba gösterince kendini bisey sanıyor ama bilmiyorum nasıl olur edilir
Soran+1 yılNumaramı ailemin numarasını sil diyorum abimin telefonundan bakıyorum silmemeis nuamrayi
Cevap sahibi+1 yılKanka artık Bu burçları geçmiş içsel savaş çıkmış siz kavga etmeden duramıyorsunuz ama sizi böyle devam ederseniz sizi karşınızda Duygu Aşk kalmaz yani evlenseniz dahi bir mutlu olamazsınız istisnai durumlar haricinde
Soran+1 yılYani onu diyorum bende bilmiyorum işte çok üzülüyorum çok ağlıyorum gelirmi gelmezmiş umudumda kesildi valla
Soran+1 yılGelse bile sıcak soğuk bidahada geri dönmem dedi
Cevap sahibi+1 yılYa o laflara bakmayacaksın o kadar laf etmesene rağmen hala konuşabiliyorsa o rol yapıyor şu an kanka eğer uzak mesafe değilseniz düzgün bir konuşma yapıp diyeceksin ki seninle görüşmek istiyorum Bu konu hakkında oturacaksınız diyeceksiniz ki canım aşkım artık her neyse bu sorunumuza bir çözüm bulmamız lazım ayrılacaksak ayrılalım devam edeceksek edelim Böyle yaparak Ne sen mutlu olursun neden mutlu olurum ancak kendimizi üzeriz oturacaksınız her şeyi masaya atacaksınız böyleyken böyle şöyleyken şöyle sen böyle yaptın ben böyle yaptım Ne yapabiliriz bizden bir şey olur mu yani telefonla olacak iş değil bunlar
Soran+1 yılAma o bitti dedi bana bidaha yazma dedi okadar laf söyledimki oda aradi söylemek laflarını söyledi sana karşı gözümden düştü artık sana karşı bisye hissetmiyorum mesela o aramadan sonra arka arkaya mesaj attim cevap bile vermedi
Soran+1 yılBizim ilişki uzak mesafe o manisada ben bursada ben manisaya gitmek istesem aile baskicidir hayatta izin vermez oda gelmedi
Soran+1 yılYani kafam. karman corban üzülüyorum agliyorum
Cevap sahibi+1 yılYa zaten sizin aranızda bir görüşme olmamış görüşme olmadan bir ilişki yürütmek zordur Lakin bir de sizin bu çalışmalarınız kapışmalarınız bir etki etme Sadece öyle çocuk oyuncağı gibidir o Ona laf sokar bundan laf sokar affeder Önemli olan gözlerine bakıp ben seni seviyorum seni ömrüm boyunca istiyorum ya da tam tersi Senden elektrik alamadım seninle konuşmak istemiyorum bitti uzun mesafe ilişkilerinde bir de şöyle bir şey vardır tatmin etme duygusu zaman geçsin tartışayım ama illaki bir konuştum biri olsun böyle de bir şey var Yani aslında
Soran+1 yılYok yav sevgiliyken kaç kez gelmisti yanıma
Soran+1 yılAma bilmiyorumki
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası Anladığım kadarıyla şu an sizin yaptığınız aynı zaman geçirmek gibi gözüküyor yani iş olmaz bitirin biriniz Hatta de ki dediklerinde haklısın bu iş bitti Bunu dedikten sonra arkandan koşuyorsa yoluna bak biraz oyala koşsun peşinden ha olmuyorsa zaten yolunuza bakarsınız
Soran+1 yılNasıl yapayım. nasil davraniyom. mesala. sabah onu diyim
Soran+1 yılTamam aynen onu diyim ya kinim. sana hiç Bi zaman gecmicek dedi bana ama
Cevap sahibi+1 yılBak sana şu taktiği vereyim erkek ve kadın fark etmez biri Onun için can atıyorsa sen yok dedin halde der ki Demek ki beni Bırakamıyor biraz süründüreyim o moda girer yani vazgeçilmez olman lazım zor olman lazım bir dene taviz verme belki Tamam olmuyor Eyvallah çek hiçbir yerde onu takip etme yani fotoğrafını falan bakma görmesin story'sini mutlu olduğunu paylaşacak müzikler atma Yemezler onu sanki mutluymuş gibi böyle yaşamaya çalışır o onun tanısına varırsa gerçekten seviyorsa diyecek ki ana ben kaybettim bu kız zormuş benim bunun geri güvenini kazanmam lazım deyip sana illaki triplik bir hareket yapacak ya da direkt yazacak böyle tepki olarak sen de yazdın diyeceksin ki sen bunu hak ettin bunu yaşıyorsun Ne oldu şimdi yazıyorsun derdin ne taviz verme demek istedim Anladın mı
Cevap sahibi+1 yılZaten çabalamıyorsa bitmiştir onun için Ya da başka yelkenlere açılmıştır ya da hiç Sevmemiştir seni oynuyordur
Soran+1 yılHe hiç biyerden takip. etmiyim mutlu. mutlu şeyler paylaşayım edeyim anladim
Cevap sahibi+1 yılDur
Soran+1 yılYani bilmiyorum Bi iki kere görüntülü konuşmuştuk gözlerinde özlediğini gördüm sende özledin diyorum söylemiyorsa özlediğini inkarla etmiyor aman nebilim kafam çok karışık valla senin başını agrittim ama
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAnladim çok sagolun valla sizinde basinizi agrittim ama kusura bakmayın dinlediniz için teşekkür ederim 🙂🙂🙂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılValla normalde bu kadar ugrasmazdım hatta yatacaktım, ama başladım işi bitireyim dedim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim mutluluk dilerim esenle kalınız
Soran+1 yılLutfen sesiniz kaldırmayın yanlış anlamayın sakın en sondaki söyle böyle tavır severler dedniz ya onu şey etmek amacıyla anladınız siz
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey anlamadım desem :)
Soran+1 yılEğer o geri doner se ederse anlamak için
Soran+1 yılTakiplerinizi uygulamak için 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılŞey mi diyorsunuz yorumları silmeyin mi
Soran+1 yılAynen yorumları silmeyin bide sesi mesaj attınız onu kaldırmayın geri dönerse amacıyla tattiklerinizi uygularım diye yanlış anlamayın sakın 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah yanlış anlayacak bir şey yok demek istediğinizi anladım :)
Soran+1 yılSizede sagulun teşekkür ederim çok cok🙂
Soran+1 yılIyigeceler
Cevap sahibi+1 yılNe demek önemli degil takıldığınız bir konu olursa yazarsınız yardımcı olmaya çalışırız🖐️
Soran+1 yılSizce geri donermi ya çok üzülüyorum. cok. agliyom 😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılGüçlü olmaya çalış giderse de gider ben dedim gibi başak burcu böyle, giderse zor gelir ama anlattıklarınız neticesiyle gelme ihtimali var. Bence şu ararlar darlama arkasından koşma kaçan kovalanır. Sen kovalarsan istedigini tam alamazsın dedim gibi mutlu görün konuşmak isterse silmediyse yazacaktır.
Cevap sahibi+1 yılAglamaya kendini Boşa üzmeye hiç gerek yok sen kadar oda haksız degil mi?
Kendini Boşa üzme benim tavsiyem, olur ya da olmaz degmez dersin geçer gidersin.
Soran+1 yılTamamm İnş döner😔😔
Cevap sahibi+1 yılBen anlatıyorum ama diger kulağından çıkıyor gibime geliyor. Gene ağlayacaksın bunda hemfikiriz :) bari az agla :)
Soran+1 yılAynen haklisiniz
Cevap sahibi+1 yılNaptınız döndü mü?
Soran+1 yılYok hayır dönmedi bilmiyorum
Soran+1 yılDedimya sinirim gecnekadar engelden kaldirmicam diye
Soran+1 yılDaha gecmedi
Cevap sahibi+1 yılHe engeli sen attın iyi böyle devam az koşşun arkandan
Soran+1 yılYok engeli ben degil o atti bide içmeye başladım annesi ilişkiye karıştı sövdü dedimya size annesi karışıyor bellimi kıyamıyor içmeye baslamis
Cevap sahibi+1 yılAnladım klavye hatası oldu heralde sende nasip bakalım yazar beyefendi içmeye başladıysa annesi etkilemez ise
Cevap sahibi+1 yılSen sosyal medyada mutlu gibi foto paylaştın mı
Soran+1 yılEvet paylasiyirum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah paylaştığın fotoğrafların altına uzun yazı yazmıyorsundur Ayriyetten fazla sahte görünmesin fotoğrafları altına yazacaksan tek kelime ya da Emoji yazacaksın Bunlar hep önemli
Soran+1 yılYok öyle laf sökücü duygusal müzikler duygusal. sozler falan paylaşmıyorum
Cevap sahibi+1 yılFotoğraflarda arkadaşlarımla veya kendim böyle mutluymuş gibi imasız böyle güzel fotoğraf Tamam sen bu işi kapmışsın bea 😂😉
Cevap sahibi+1 yılMutlu gibiymiş gibi değil mutlu ol boş ver Sana erkek mi yok hahaha
Soran+1 yılAynn
Soran+1 yılşu an bana yazanlar var ama. Ben istemiyorum olursa barisirsak
Cevap sahibi+1 yılE tabii canım yazma be şakasına diyorum bir ilişkin tam bitmeden yazma doğru değil
Cevap sahibi+1 yılYani bir erkek için erkek kadını fark etmez Ağlama ya zırlama hiç gerek yok En mantıklısı sen hak etseydi konuşurdu mantıyla ilerle üstüne Eğer yazın erkeklere de hemen cevap verme belki seni işletiyor olabilir
Soran+1 yılDalga geçer gibi konusyom zaten
Soran+1 yılYani bilmiyorum İnş doner ama donersede yine aynisindavranirsa napim
Cevap sahibi+1 yılBaktın o yanaşıyor ne cok eskisi gibi samimi ol nede uzak ol taviz verme niye böyle falan derse niye mi engelledin öyle gittin kim bilir ne yaptın gibisinden laf sok kendinden emin gibi konuş
Cevap sahibi+1 yılFazlada abartmadan geri vites yapma (yani ağırbaşlı takıl)
Soran+1 yılTaviz derken nasıl yani anlamadım o kısmını ben böyle şeylerden pek anlamam ya
Cevap sahibi+1 yılYani kendinden ödün verme yani karşı tarafa konuşman için kendi haklı oldugun konuda vazgeçmen diyeyim
Soran+1 yılAnladim sagulun teşekkür ederim😊😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😉
Soran+1 yıl1 buçuk ay sonra doğum günü mesaj atayım kutlu olsun diyerek
Cevap sahibi+1 yılDaha uzun zaman var bekle Şu an seni düşünmüyor o moodda degil ki sen hala onu ve ileri düşünüyorsun dur hele bakalım
Cevap sahibi+1 yılAltın kuralımız neydir: *Önce ben sonra o ve onlar.
*kimseye fazla güvenmek vermek demek olacak kücük tepkide yıkılmak demek
Soran+1 yılAnladim o iletişime gecene kadar ben gecmim kutlamayayim
Cevap sahibi+1 yılÖyle demedim suanlık kendini topla onu düşünme daha 1.5 ay var seni hala izliyorsa bi şekilde diyecektir aboo benim dogum günüm var oralı degil düşünsün son gün atacaksan ögleden ikindi gibi klasik normal birine kutlar gibi kutlarsın ismiyle
Soran+1 yılYok hani eskisi gibi düşünmüyorum üzülüp ağlamıyorum artık nasipse gelir bulur diyorum artık napim yani
Cevap sahibi+1 yılBen öyle enerji almadım ama hadi öyle olsun :)
Soran+1 yılIstagramini kapatmış heralde cikmiyor
Soran+1 yılNedemek bu
Cevap sahibi+1 yılSeni engellemiştir
Cevap sahibi+1 yılAdını değiştirmiştir vs
Soran+1 yılYok hyr kapatmis
Soran+1 yılFeykhesaplardan baktım yok
Cevap sahibi+1 yılSenşn açtın fakelerde gözükmez belki bu kullanıcısının açacağı hesaplarıda engelle diye bir secenek vardı bide bi ara bende bi dolandırıcıyı kovalıyorum sürekli nick degişiyordu
Soran+1 yılYani bilmiyorum ama okadar çok şey yaşattığını olmaz artik bizden ve konuştuğum birisi var şu an değiliz ama yeni belki ona takarsan unuturum falan diyorum çevremdeki insanlar ondan hayır gelmez sana diyolar
Soran+1 yılSevseydi böyle şeyler yapmazdı barışırız ederdi dediler sıcak soğuk yaptıysa konuştuğu biri var dediler bana
Cevap sahibi+1 yılYa hayır gelemz diye düşünüyorsan tabii dediklerin şüphelerin dogru
Soran+1 yılHayır gelmez ondan sana diyolsr konuştuğum yeni birisi 2 gün oldu ona takarsan unuturum tanırım ederim diyorum ama nekadar doğru yanlış bilmiyorum tabi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılAma fakat sen Şu an yeni bir ilişkiye yeltenme benim tavsiyem çünki sen bu bebeye çok baglanmışsın onu unutmak için yeni konustun kişiye çabuk baglanırsın belki kmtü birisidir dahada üzülürsün ya da tam tersi sende ona karşı tepkin olur
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi çıktı desene başak bu bezince hiç takmaz hataya gelmeyen tiptir bitti diyince bitiren kişiler
Cevap sahibi+1 yılHem bu ne hız nasıl öyle şipşak buluyorsunuz ben onu anlamış degilim 😂😂
Soran+1 yılİnternet sitesinde degilya arkadaşım tavisiyesinden
Soran+1 yılAma okadar şey yaşattı napim yani onu bekleyim gelmicek etmicek gelse yine aynı şey olcak üzülen ağlayan ben olcam yine napim yani
Soran+1 yılBelki tanırım hoşuma gitcek onu unuturum neden olmasinki
Soran+1 yılHemen cikmicam ki hemen sevgili olmicam
Soran+1 yılBitti diyor sonra geri geliyor ne bu uav oyuncak olduğum ha anlattım size işte nebilim kafam karisik sadece olmaz yani bizden umudum yok kurban bayramında gelcem dedi kavga etsek bile insan gelir dimi gelmedi ama
Cevap sahibi+1 yılBilemedim o gelemzse gelmesin de sen bilirsin benim tavsiyem bu yönde çünkü insan ayrılınca o kişiden dolayı hataya sürüklenir kafası toplamadan yapılan yeni ilişkilerde
Cevap sahibi+1 yılNe güzel arkadaş böyle bir tavsiye mi verilir ya benim değilim tavsiye bir şey alırsın abi beğendim sen de al öyle olur ya bu aşkın riskinde tavsiye ile gitmez o yüzden
Cevap sahibi+1 yılHa şimdi kişiden kişiye değişir Hani çıkmanın yeni bir ilişkiye girmenin sebebi o da önemli yani
Soran+1 yılBilmiyorum kafam karidik napmam lazim ya
Cevap sahibi+1 yılBilmem artık sana kalmış aradıgın ilişkiye göre degişir simdi oda var
Soran+1 yılGelirmi sence bidaha mesela Bi erkek s8cak soğuk yaptıysa başka birisini mutlu ediyordur ama geri gelirmimi olur mu bidaha eskisi gibi bilmiyom kafam içi hem dolu hemde rahat hem karisik pişman urmuyum edermiyim bilmiyorjm
Cevap sahibi+1 yılSeni görmesin diye engellemiş ya da silmiş kendin bıiirsin
Soran+1 yılAma facede engellememis
Soran+1 yılSizinde başınızı agrittim kusura bakmayim
Cevap sahibi+1 yılYoo benlik sıkıntı yok ben zevk alıyorum önemli degil
Soran+1 yılGeri gelirmi sizce
Cevap sahibi+1 yılKendin ile çelişiyorsun, Az önce Ne diyordun bana göre değilmiş istese yazardı yani unuttum ondan başkasına da yazıyorum kafam dağılsın beni kendine zarar vermekten başka bir şey değil unuttuysan unuttum de unutmadıysan unutmadım de
Cevap sahibi+1 yılÖnce bu konuda kendini kendine ispatla
Soran+1 yılBisey dicem geri geldi istagramdan mesaj atmis
Soran+1 yılCevap vermedim
Cevap sahibi+1 yılNe demiş
Cevap sahibi+1 yılTaviz verme sıra sende cektirdi o kadar
Soran+1 yılSelam ne oldu yazmışsın ta 1 hafta yazdığım şeyi soluyo
Soran+1 yılSoruyo ne yazdın hiç bir şekilde cevap vermicem
Soran+1 yılDiğeriyle pazar gün buluşma yapcam artık umursamıyorum bana iyi gelen insanla olcam
Cevap sahibi+1 yılNasıl isterse kalbin ve gönlün öyle hareket et
Soran+1 yılAynen yalanmış haksizmiyom sence
Cevap sahibi+1 yılHala umursamaz davranıyor sall o çeksin çekecekse artık
Soran+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yılBir şey yazmadın inşallah
Soran+1 yılYok yazmadim değmezsin yazdim simdi
Cevap sahibi+1 yılTamam daha fazla polimik e girme yazma bile
Soran+1 yılDeğmezsin dedimyq sen akıllanmamaissin hala daha yok arkadaşız seninle yok gülücükler atiyor bende güzel sözler bekleme diyor
Soran+1 yılYok sen bana çok şey demedik küfür ettin demediğini bırakmadı etmedin
Soran+1 yılBende ben senden bir beklenti bekliyorum artık istagramda kisitladim onu
Soran+1 yılArtikneskigibi bisey hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeklenti bekliyorum ne ya beklenti beklemiyorum demen lazımdı yoksa yanlış mı yazdın oda denmez aslında senden bir şey beklemiyorum mümkünse yazma demen lazımdı senin ooo
Soran+1 yılEvet ya öyle yazdım bende senden benlenti beklemiyorum yazdim mümkünse yazma dedim
Cevap sahibi+1 yılArd arda öyle yazarsan dur yaz dur yaz tek ya da max 2 mesaj olarak yazacaktın neyse bakalım
Soran+1 yılcanım nedir yav donmicem çok beklersin canım . cicim hem ilk mesaji atan o beyinsizmidir nedir yaa
Soran+1 yılHala daha intikam alma pesinde
Cevap sahibi+1 yılSen hala yazarsan sende ısıgı almış sen kaşındın lafı sokup daha yazmayacaktın
Soran+1 yılOda bana laf soktu durdu zaten istemiyom bundan sonrada yazmam
Soran+1 yılEngelledik
Soran+1 yılEngelledim onu
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAYNEN YA onunla uğraşmam bu şeyle hala şey peşinde ilişkiyi toparlamak yerine kendini umursuyo canım canım konuşuyor heryerden engelledim uğraşamam kendinden soğuttu hala daha ben seni mutlu edemem diyerek kendinden soğutmaya çalışıyor hadi ordan canım engelli yedi daha olmaz zaten
Soran+1 yılDahada cikarmam
Cevap sahibi+1 yılSende bu sefer o ısıgı gördüm senin onun gerçek yüzünü görüp engellemen olsun su anki 2 arada 1 derede konuşmaman olması demek sana yaptıgım yolu yani gerçegi gör yolu başarılı olmuş 👍
Soran+1 yılO beyinsizle uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılAferim kız :) şimdi yeni ilişkinde dikkatlş ol tecrübeli ol ne uzak ol ne cok taviz ver nede cok baglan tamam
Soran+1 yılKonuştuğum çocukta başarmış huylari aynı ama daha temkinli davrancam
Soran+1 yılBaşak burcu
Cevap sahibi+1 yılSal kızım sen başak burçları yaa 😂😂
Soran+1 yılValla ya hiç sorma istemedim a o bırakmıyor
Soran+1 yılTanıyalım birbirimizi edelim dedi hemen sevgili olmicazya diyor
Cevap sahibi+1 yılKendi kendini yönetemiyon mu o bırakamıyor o ipleri salmışsın gene, daha kaç gün olduda bırakıyormuş 🤔
Sen adama ben başak ile anlaşamıyorum ama gibisinden dediysen öyle demiştir.
Soran+1 yılÖyle dedim bizden olmaz dedim eski ilişkiler anlayamadım senede anlaşamam dedim kavga ur tartış ma yaşarız dedim aman banane o biraz da karakterle ilgili bence Bi çok şeyde ben öyle biliyorum ama bunda daha temkinli olcam
Cevap sahibi+1 yılZaman kaybı gibi görüyorum sen biriyle konuşmadan duramıyorsun sanırım öyle anladım ki bundada iş cıkmaz neyse hayırlısı olsun
Soran+1 yılNapim ya bilmiyorum buluşunca komuscaz yeni kişiyle böyle falan işte
Soran+1 yılOlursa olur olmazsa olmaz Allahını işi ama dediğim gibi daha temkinli davrancam Allah hangisine kısmet ettiyse o olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılBir sıcak bir soğuk olmaz öyle musluğu bile sürekli sıcak soğuk çevirirsen bozulur bir yerden sonra yol yakınken bitirir.
İlişkide bir netlik yok.00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası