ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN İLİŞKİSİ?

arkadaşlaar bizim üniversitede evli bir profosör bana yürüyor ve açık açık beni istediğini söyledi 8 aydır hep istediğini dile getirdi ve ben de evli ve çocuklu olduğu için böyle bir şey yapamayacağımı dile getirdim, fakat bu prof diğer öğrencileri tarafından da baya ilgi gören birisi olduğu için de benim de ona karşı ister istemez ilgim ve alakam oluşmaya başladı. bi akşam beni ofisine çağırdı ve gittim ( bana zarar vermeyeceğini bildiğim için gittim) oturduk ciddi ciddi konuştuk ve benim yine red etmemden dolayı her zamanki gibi artık iletişimini benimle keseceğini söyledi ve yaptı da artık benimle ne konuşuyor ne soruyor, numaramı da sildi, o gece onun yanında baya ağladım ve onu gerçekten ben de çok istiyorum fakat evli ve çocuklu olması beni durduruyor, bir kadının aldatılmasına ortak olmak istemediğimde duygularıma ve arzuma engel olmaya çalışıyorum. eğer onu kabul edersem birçok gelecek kaygım yok olacak çünkü kendisi çok güçlü bir prof ve beni baya iyi yerlere taşıyabileceğini biliyorum, bu durum da beni baya cezbediyor ama onun ailesini düşününce böyle bir şeyi kabul edemiyorum fakat o da aklımdan çıkmıyor bir türlü. kendimi çok arada ve kötü hissediyorum.
ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN İLİŞKİSİ?