Aşk İlişkileri Adam karşi kedi gibimiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşa atdiğmda öyle bishey demisti.Sizce? Sizin fikriniz ne? Adam karşi kedi gibimiyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bu kadar şeyi okumaya üşendim, öylesin diyeyim de yorumun kalkmasın 😏 0 0 Yorumla
DiaryOfJane Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok güzel bir ayrılık olmuş tatlı tatlı aferin terbiyesizlik falan da yok 2 medeni insan 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bitmişmidir? Yorumla DiaryOfJane +1 yıl Yani bitmiş evet ama tekrardan toparlanabilecek şekilde bitmiş yani rahat ol terbiyesizlik yapmadığın surece sıkıntı yok. Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. Yani yine anlaşma ihtimali vardir değilmi? 2 ay yazismamistik ama onu çok merrak ediyorum. O ama hiç etmiyo Yorumla DiaryOfJane +1 yıl Tabiki yani muhabbet acabilmek lazım Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. Sağool Yorumla DiaryOfJane +1 yıl Ne demek Yorumla
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Senden bir halt olmaz erkekler sevmez böyle kızları cadı olmalısın 0 3 Yorumla MAI-pen-rai +1 yıl Şimdi okudum yazıyı sen zaten cadıymışsın beddua etmissin bide kedi miyim diyon ne ayaksın kızım Yorumla Soran +1 yıl Iyi olduğum yüzünden mi? Kiymetimi bilen olmaz mi ya. Değismem mi gerekiyo Yorumla Soran +1 yıl AhahahahaHhahs Ben demedim ki. Arkadas diyo Ona karşi kedi gibisin ahhaH Yorumla
Patience_dare Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. O kadar dikkatli okudum ki valla ne kadar sürerse sürsün okurdum 😆 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahaha. Düşüncen ne peki Yorumla Patience_dare +1 yıl Çok tatlısın 😂 Yorumla Patience_dare +1 yıl İki ay sonra yazması da seni merak etmiş olmalı Yorumla Soran +1 yıl Sağolll. Uykudan yeni kalkmistim ahaha. Bana yazcağni hiç düşünmemistim Yorumla Patience_dare +1 yıl Bence daha iyisine layıksın enerjini emecek bu seninDeğerini bilenle ol 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. Energjimi emdi zaten 😂. Ama nerden anladin? Yorumla Patience_dare +1 yıl Onun gel git kafası var sana kendini gösterip geri çekiyo Aklınca egosunu tatmin ediyo Yorumla Soran +1 yıl Bunuda tahmin etmiştim. Cidden mesajlardan onu çabuk çözdün. Tek ilgi istiyor değilmi ve sence onun egosunu tahmin etdim mi Şu an ? Benim ne yapmam gerekiyo? Kafami kariştirdi ya Yorumla Patience_dare +1 yıl Onu önemsemediğini göster ama abartma Yorumla Soran +1 yıl Tamammm öyle yapcam. Sanada çokkk sağoll ❤ Yorumla Patience_dare +1 yıl Bana yazabilirsin 😉 Yorumla Soran +1 yıl Olurr Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl en iyisi kaplan istesek hindistana gideriz kedi ol en iyisi sevenin çok olur valla bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bence onunla allakasi yok. Benim huyum bu ahahahaa Yorumla KartalKuzeyli +1 yıl huyunda sıkıntı yok cazgır seven düşünsün Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yemin ediyorum 2. Ss konuşmasında sıkılıp okumayı bıraktım sjsj sizden uzun ömürlü bi ilişki çıkmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle diyon ki ahahaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kadar şey okunurmu nk. Zaten soru da anlaşılmıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden uzun olmus Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl türkçe aw şaka mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaah gurbetci türkcesi. Çok mu kötü ya Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Evet baya yumusak davranmissin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu iyi mi ya da kötü mü yapmişim Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bishey yapmamış arkadaş ikinizde suçlusunuz bence. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasil suçlu? Yorumla Blessedblue +1 yıl İkinizin de söylemediği şeyler var birbirinize dürüst olun konuşun gitsin zaten bitmiş bir şeyler. Yorumla Soran +1 yıl Haklisin. Onun bilmediği çok şeyler var. Sence ondadi mi? Bunlari nasil anladin ve bishey yapmadi diyorsun. Ne demek istedin? Yorumla Soran +1 yıl ? 😁 Yorumla Blessedblue +1 yıl Seninde bilmediğin çok şey olabilir… bishey yapmadı dememin sebebi o öyle yazdığı içindi ama sanırım saygınızı kaybetmişsiniz birbirinize biraz? Yorumla Soran +1 yıl Ben ağir konusmustum ama o hiç küfür etmemisti. Ama oda ayip seyler yapmisti yani Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Turkce katliami yasanmis diye yorumladim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek? Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl boş ver mevzuya gelim adam ustte cikmis sende pohpohlamissin daha cok uste cikmis Yorumla Soran +1 yıl Yapma ya. Bende ağir davrandiğmi zannetmistim. Nasil Cevap vercekdim ki Yorumla
pembeeeunicorrn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet haklı arkadaşın biraz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaa qhhahaa. Nasil Cevap vermem gerekiyordu Yorumla
dr_kadikoy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl bu ne ya parşomen gibi açtık ana sayfayı kilitledi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhaa haklisin Yorumla
Bodrum_kat Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Sen haklısın kankaaaggg😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kim hakli ahahaa Yorumla Soran +1 yıl Ya bence soğuk durmadim mi ya Yorumla Bodrum_kat +1 yıl Beddu eden haklı ise hele birde kalbi kırık ise tutarsa alleme olsa kurtaramaz 😂 Yorumla Bodrum_kat +1 yıl Allah'ın sen esirge koru yarabbimm Yorumla Soran +1 yıl Kalbim kirikdi evet. Ama iyi davrandiğna emin Yorumla Bodrum_kat +1 yıl Konu sulh ile kapanmış tebrikler Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet kibar olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kibar mi? Uykudan yeni kalkmiştim. Yanliş mi yazdim Yorumla
damlamy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl evet öylesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O bunun farkinda mi? Çok mu belli oluyo ya ahhahaa Yorumla damlamy +1 yıl farkında çok açık Yorumla Soran +1 yıl Yapma ya. Bende ağir davrandiğmi zannetmistim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu kadar şeyi okumaya üşendim, öylesin diyeyim de yorumun kalkmasın 😏
Cok güzel bir ayrılık olmuş tatlı tatlı aferin terbiyesizlik falan da yok 2 medeni insan
Bitmişmidir?
Yani bitmiş evet ama tekrardan toparlanabilecek şekilde bitmiş yani rahat ol terbiyesizlik yapmadığın surece sıkıntı yok.
Haklisin. Yani yine anlaşma ihtimali vardir değilmi? 2 ay yazismamistik ama onu çok merrak ediyorum. O ama hiç etmiyo
Tabiki yani muhabbet acabilmek lazım
Haklisin. Sağool
Ne demek
Senden bir halt olmaz erkekler sevmez böyle kızları cadı olmalısın
Şimdi okudum yazıyı sen zaten cadıymışsın beddua etmissin bide kedi miyim diyon ne ayaksın kızım
Iyi olduğum yüzünden mi? Kiymetimi bilen olmaz mi ya. Değismem mi gerekiyo
AhahahahaHhahs Ben demedim ki. Arkadas diyo Ona karşi kedi gibisin ahhaH
O kadar dikkatli okudum ki valla ne kadar sürerse sürsün okurdum 😆
Ahahahahaha. Düşüncen ne peki
Çok tatlısın 😂
İki ay sonra yazması da seni merak etmiş olmalı
Sağolll. Uykudan yeni kalkmistim ahaha. Bana yazcağni hiç düşünmemistim
Bence daha iyisine layıksın enerjini emecek bu senin
Değerini bilenle ol 🤗
Haklisin. Energjimi emdi zaten 😂. Ama nerden anladin?
Onun gel git kafası var sana kendini gösterip geri çekiyo
Aklınca egosunu tatmin ediyo
Bunuda tahmin etmiştim. Cidden mesajlardan onu çabuk çözdün. Tek ilgi istiyor değilmi ve sence onun egosunu tahmin etdim mi Şu an ? Benim ne yapmam gerekiyo? Kafami kariştirdi ya
Onu önemsemediğini göster ama abartma
Tamammm öyle yapcam. Sanada çokkk sağoll ❤
Bana yazabilirsin 😉
Olurr
en iyisi kaplan istesek hindistana gideriz kedi ol en iyisi sevenin çok olur valla bak
Bence onunla allakasi yok. Benim huyum bu ahahahaa
huyunda sıkıntı yok cazgır seven düşünsün
Haklisin
Yemin ediyorum 2. Ss konuşmasında sıkılıp okumayı bıraktım sjsj sizden uzun ömürlü bi ilişki çıkmaz
Niye öyle diyon ki ahahaha
Bu kadar şey okunurmu nk. Zaten soru da anlaşılmıyor.
Cidden uzun olmus
Bu nasıl türkçe aw şaka mı
Ahahahaah gurbetci türkcesi. Çok mu kötü ya
Evet baya yumusak davranmissin
Bunu iyi mi ya da kötü mü yapmişim
Bishey yapmamış arkadaş ikinizde suçlusunuz bence.
Nasil suçlu?
İkinizin de söylemediği şeyler var birbirinize dürüst olun konuşun gitsin zaten bitmiş bir şeyler.
Haklisin. Onun bilmediği çok şeyler var. Sence ondadi mi? Bunlari nasil anladin ve bishey yapmadi diyorsun. Ne demek istedin?
? 😁
Seninde bilmediğin çok şey olabilir… bishey yapmadı dememin sebebi o öyle yazdığı içindi ama sanırım saygınızı kaybetmişsiniz birbirinize biraz?
Ben ağir konusmustum ama o hiç küfür etmemisti. Ama oda ayip seyler yapmisti yani
Turkce katliami yasanmis diye yorumladim
O ne demek?
boş ver mevzuya gelim adam ustte cikmis sende pohpohlamissin daha cok uste cikmis
Yapma ya. Bende ağir davrandiğmi zannetmistim. Nasil Cevap vercekdim ki
Bigbangden başlasaydın atmaya :)
Evet haklı arkadaşın biraz
Yapmaa qhhahaa. Nasil Cevap vermem gerekiyordu
bu ne ya parşomen gibi açtık ana sayfayı kilitledi
Ahahahhaa haklisin
Sen haklısın kankaaaggg😂
Kim hakli ahahaa
Ya bence soğuk durmadim mi ya
Beddu eden haklı ise hele birde kalbi kırık ise tutarsa alleme olsa kurtaramaz 😂
Allah'ın sen esirge koru yarabbimm
Kalbim kirikdi evet. Ama iyi davrandiğna emin
Konu sulh ile kapanmış tebrikler
Evet
Gayet kibar olmuş
Kibar mi? Uykudan yeni kalkmiştim. Yanliş mi yazdim
evet öylesin
O bunun farkinda mi? Çok mu belli oluyo ya ahhahaa
farkında çok açık
Yapma ya. Bende ağir davrandiğmi zannetmistim
Anlamadım
Çok uzun