Hoşlandığım kişi neden böyle yapıyor?

İş yerinde birinden hoşlanıyorum baya hoşlanıyorum heyeceandan yanında saçma hareketler yapıyorum, heyecanlanıp kaçıyorum, kendini beğendiğim farkında, farkında olmaması imkansız hatta işyerindeki başka kişilerde farkında, benimle gözgöze gelmekten kaçınıyor, ama işle ilgili mesaj attım mı net uzun sayılabilecek cevap veriyor ve ismimi mutlaka... hanım diye yazıyor mesajda, geçen şeker bayramında kutlama mesajı atmadım, oda atmadı ama bu kurban bayramında bayramın 1. günü toplu mesaj attım sabah 9 buçuk da oda 10 nu çeyrek geçe görmüş ama cevap vermedi bayramın 2. günü öğlen 12 yi çeyrek geçe 2 cümlelik klasik mesaj atmış (herkese atılabilecek toplu mesaj gibi bir mesaj), geçen yılki dini bayramlardada böyle yaptı ben ilk gün sabah atarım o görür ama bi sonraki gün öğlen veya öğleden sonra cevap verir, ben kutlamazsam oda kutlamaz, bazıları toplu mesajlara cevap yazmaz kimin attığını bile hatırlamaz ama onun dikkatini çekti belkide, ne düşünmeliyim neden böyle yapıyor beni istemediği için mi?

Güncellemeler
+1 yıl