+1 yılÖncelikle yapmis olduğun bu devinim bir hata ancak sevgilin eğer seni aldatmışsa, pişmanlık duyup ihanete uğramis hissine kapılarak Kendinib üzmemeni temenni ederim. sayet aldatmamissa ve halen yaptığından pismanlik duymuyorsan sevgilinle bu zamana kadar yaşamış anılarınızı düşünüp saygı çerçevesinde ilişkinin ileride daha fazla yaralar almaması için sevgiline karşı dürüst olabilirsin... Belki Kendisi senin ihmal ettiğini ya da en küçük bir sevgi sözcüğünü dahi kullanmadiginin farkına varıp hatani hoş görür.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için umarım hayırlısı olur
- +1 yıl
Rica ederim her şey gönlünce olsun...
En İyi Cevaplar
+1 yılValla bende aynısını yaşadım çok tuhaf psikoloji hem karşımdaki aldatırsa diye korkuyorum hem de kendim aldatıyorum ama diyorum ki o bunu haketti bana hakettiğim değeri vermedi beni sevgiye aç bıraktı ben de başkasından o ilgiyi görünce direk atladım çölde susuz kalmışımda vahs görmüşüm gibi :) ama bu olaydan sonra ona hiç ilgi göstermedim hatta engelliyim engelini bile kaldırmadım çok şaşırmış olmalı beni cepte görüyordu başka kızlara bakıyordu sürekli hatta yanımda bile bunu yapıyordu saygısızlıklarına göz yummuyorum artık onu kaybetmekten korkmuyorum tabii böyle olunca kıymete bindim :) bana nefes aldırmayan bu kız nasıl oldu da benden vazgeçti diye bana ulaşmaya çalışıyor haha iş işten geçti artık tabii ki hala ona aşığım başkasıyla yattım diye onuda unutmadım dönmekte istiyorum ama dönemem yaptığım şeyide söyleyemem hikayemiz bir hiç uğruna bitti maalesef ama bu olay olmasaydıda bitecekti çünkü ben bu cesarette olamıycaktım
20 Yorumla
+1 yılöncelikle bu duruma itildiğin şey için çok üzgünüm :( bir kadın için ilgi çok önemli ilgisizlikle baş etmek ise çok zorlayıcı. bende aynı durumu yaşıyorum sevgilim uzun bir süredir bana karşı ilgisiz kendisi bir süredir yaşadığım şehirde değil. Ama ben aldatmadım kimseyle flörtleşmedim de. bu biraz insanın kendi elinde insan iradeli olmalı sabretmeli. bazen benimde aklımı şeytan çeliyor ama kendime yapmak istemediğim şeyi başkasınada yapmıcam lafını hep kendime hatırlatıyorum ve özüme dönüyorum. Sana tavsiyem ayrıl çünkü ilerde her şey normale döndüğünden vicdan azabı çekip keşke yapmasaydım diyebilirsin ya da bilmiyorum daha kötüsüde olabilir. Ama yine yok dersen bu aldatma işini sineye çek temiz bir sayfa aç ve ilişkin üzerine yemin et bir daha aldatmıcam diye ve bu olayı unutmaya çalış. ve bu durumun karması olacağını unutma
sevgilerimle..
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşlerin için, sanada sabır diliyorum. Umarım senin ilişkin benimkisi gibi olmaz💘
- +1 yıl
teşekkür ederimm ♡ iyi dileklerin için♡ umarım senin ilişkinde toparlar her şey güzel olur ♡
Aldatmanın her türlüsü kötüdür ama ona benimle ilgilenmiyorsun dediğinde; onun cevaplarından tatmin olmadığın anda keşke ilişkiyi bitirseydin. Böylece hem seni aldattığından yüksek ihtimal şüphelendiğin kişiye dersini vermiş olurdun; hem de sonradan kendini böyle bir vicdan muhasebesinin içine sokmamış olurdun.. Neyse zaten görünen o ki ortada fiili bir ilişki kalmamış, sadece ismi kalmış. Yoluna devam et bence..
26 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmak istediğimde bırakmıyor beni
- +1 yıl
Sen ona seni aldattım dedin mi bırakır zaten
Soran+1 yılBen ona seni aldattım dersem ilişkinin tamamıyla bütün suçu üstümde olur. Çünkü o kendisi aldattığını söylemez. Neden böyle bir @ptallık yapayımki. Basit düşünüyorsunuz. Sevmiyorum diyorum sen orada kızlarla olmaya devam et ben burada kendi yolumu çizeceğim diyorum. Hayır diyor ben geleceğim toparlayacağız, devam edeceğiz vs
- +1 yıl
Yahu arkadaşım sen istemediğin hâlde bu arkadaş ilişkiyi tek başına kendi kendine mi yaşayacak? İstemiyorum diyeceksin, engelleyeceksin bitecek. Haa öyle olmaz, ben başkalarıyla da konuşuyorum ama onu da eğer gelirse istiyorum. Bitirmenin ne gereği var, yedekte beklesin diyorsan o zaman burada bu soruyu sormayacaksın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba o sana sadakat gösterdim sana sadık kaldım işin bir de bu tarafı var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gerekmez
00 Yorumla
+1 yılBu erkekler, ilgilenmeyecekse niye sevgili yapıyor? Anlamıyorum. Yani çok zor bir şey değil ilgi göstermek. O kızlara geldiğinde vakti var ama seninle ilgilenmeye vakti yok. Niye seninle sevgili olmuş ki? Harem mi kurmaya çalışıyormuş? Aldattığını net olarak bilemeyiz ama şayet düşündüğün gibi aldatmışsa vicdanının sızlamıyor olması gayet normal. Ettiğini bulmuş. Tencere kapak olmuşsunuz.
22 Yorumla
Soran+1 yılBana normal şartlarda yazmıyordu zaten pek, o kızların yanına gittiğinde hiç yokmuşum gibi yapıyordu. Beni biliyorlar mı diye soruyordum hayır ne gerek var diyordu. Aldattığına çok eminim o yüzden pişman olmuyorum. Çünkü beni buna o sürükledi ve kendiside yaptı. Ben en azından aldattığımı yüzüne yüzüne söylemedim göstermedim
- +1 yıl
Yüzüne desen de aldattığın gerçeği değişmez ve seninle sevgili olduğunu o kız kardan gizliyorsa bence de aldatıyordur.
+1 yılempatiden yoksun bencil ve kendini kandıran iradesiz bi hainden başka bişey olmadığını fark ettiğin gün suçu başkasına atmayı bırakıp aldatmanın tamamen aldatan kişinin suçu olduğunu hiç bir bahanesi veya sebebi olamayacağını ister erkek ister kadın olsun bunu yapan kişinin iradesiz, ahlaksız, sadakatsiz, vicdansız, empati yoksunu bencil ve açgözlü şımarık v*letler olduklarını anlayacaksınız sen de eğer seni aldatmışsa sevgilin olacak h*yarın da 2 nizde birbirinden ş3refsiz 2 çocuksunuz sadece ama öyle duygusal yaraları olan masum çocuklar değil kendinden başkasını düşünmekten aciz insan olarak bile çağırılmayı hak etmeyen sorumsuz ve şımarık çocuklar
38 Yorumla- +1 yıl
Of içimin yağları bir eridi bir eridi Varya ne güzel yazmışsın beehh
- +1 yıl
@mikimouse2 eyvallah elimden gelse dünya aleme kulaklarını çeke çeke yeri gelirse döve döve anlatmak vardı da elimden gelmez işte
- +1 yıl
Anlamaz bunlar boş ver kendini yorma
- +1 yıl
@mikimouse2 öyle işte insan sinirine yenilip saydırıyo böyle arada deşarj olmak için
Soran+1 yılAldatmakla çocukluk ne alaka ya? Çocukluğa çocukların yaptığı işlere denir. İnsanlara saldırmak için aklınıza gelen ilk şeyi düşünmeden hömkürüyorsunuz. Yaşın 20 24 yaşındaki insana kurduğun cümleye bak. Düzgün bir şekilde haksız olduğumu açıklayabilirsin mesela. İnsan neyi kınarsa başına gelir unutma yavrucum
- +1 yıl
1-benden 4 yaş büyüksün diye benimle bu şekilde konuşman bile içinin çocuk olduğunu gösterir
2- Bi çocuk gibi yaptığının sorumluluğunu almak yerine suçu başkasına yıkmaya çalışman daha yaptığının yanlışlığını bile kavrayamaman bencil Bi v, let gibi şikayet etmenden kusura bakma ama Bi yetişkin den hariç her şeye benziyorsun
3-ne sana ne de eğer sevgilin olacak eleman da aynı haltı yediyse ona düzgün Bi şekilde hiç bir şey açıklamam ben (anlayacağın inanmama da ayrı Bi dava ya neyse) onu yapabilmem için önce sizi insan olarak kabul etmem lazım da yılana kol bacak taksam sizden daha çok insana benzeyeceği için yapamıyorum
Soran+1 yılTamam canım çok bilgilisin mükemmel bi insansın waoww
- +1 yıl
yav he abisi he zeytinyağı gibi su üstüne çıkıcaksın ya, ben mükemmelim mi dedim? alakam bile yok ama sen ve eğer o da yapıyosa erkek arkadaşın olacak h*yar rezilsiniz hayatta tecavüz ve istismar/zorbalık hariç her haltta kendini savun seni dinlerdim belki arkanda bile dururdum ama ama bi haini, bi tecavüzcüyü, bi istismarcıyı bana savunamaz kimse dinlemem (eğer Allah korkum olmasa yaşatmazdım da ya o ayrı)
+1 yılAçıklamalara bakılırsa o kişinin zaten başkalarıyla yurt dışında bir düzeni var. Bir gün ülkeye dönerse sizi yedek tutmak istemiş. Kendine değer verip bu tür insanlarla zamanında konuşmayı bitirmelisin. Sevgi emek ister emek yoksa orada fazlalıksındır. Aslında zaten bitmiş bir ilişki. Hayatta kazıklansak dahi kimseye bilerek kötülük yapmamak adına zamanı gelince yürümüyorsa ayrılmalıyız. Özgür bir birey olduktan sonra intikam duygusu olmadan sağlıklı kararlar vermeliyiz. Geçmişi unutup bu kişiyle bağı koparıp temiz bir sayfa açın. Hayatınızda da bu tür yanlışları tekrarlamayın. Sadakatsizliğe sadakatsizlikle yanıt verilmez çünlğ sadakatsiz bunu anlayabilecek kadar erdemli değildir kendi ruhunuzu kirlettiğiniz ile kalırsınız. En iyisi değer görülmeyen yeri zamanında terk etmektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
İhanetin açıklaması da telafisi de affı da yoktur onun yapıp yapmadigindan bile emin deilken resmen iftira atiosun üstelik Kendi yaptığından gram utanmazken onu kiskandigini soyluyosun seven kiskanir ve seven aldatmaz seninki sevgi değil abi seviyo olsa başka birine karşı bisi hissetmezsin o gözle bakmazsın ztn seninki başka bişi sen bencilsin halen kendi ihanetini savunuyosun burada yazıklar olsun
20 YorumlaOraya gelmeden gönlünü alamam demiş sevgilin işte. Doğru demiş uzaktan nasıl alsın ne yapsın adam. Sevseydin zaten aldatmazdın. Pişman olmaman bencil olduğunu gösteriyor suçunu kabul etmiyorsun ama onu suçlayacak haddi kendinde bulabiliyorsun. Pişman olmam gerekirdi evet. Ayrıca elinde bir delil var mı seni aldattına emin misin? Emen olmadan nasıl bu kadar rahatsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olduğunu gizliyor, kızlarla alkollü mekanlardan fotoğraflar atıyor. Aldatmıyor dimi eminimki bana çok sadık şekilde bekliyordur orada. Aşkımdan ölmüştür ben ona bu hatayı nasıl yaptım ya? Gönlümü alması için beni gezdirsin eğlendirsin diye bi beklentim olmadı hiç. Bana iki güzel şey yazsa ilgilense ben zaten mutlu olurdum. İlk gittiğinde böyleydi ve gayet güzel bekliyordum onu.
- +1 yıl
Bunu yapıyorsa aldatman gerekmezki. Bitir ilişkiyi bitti gitti demen yeterli. Sen istemediğin bir ilişkiyi yaşamak zorunda değilsin.
+1 yıl"Kendi yaptığıma pişmanlık hiç duymuyorum ama onun yaptığını düşünmek beni delirtiyor." Bu yazdığınız tam olarak beni ihmal etti bedeli olarak onu aldattım ama o zaten suçlu üstüne beni aldatıyorsa 2 kere suçlu olur doğrumu yorumladım acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çocugun ne yapıp yapmadığını bilemeyiz , ya çocuk hiç senin aldatması ise bunun diyeti ne olacak bu acıdan baktınmi peki
+1 yılBirincisi seni bıraksın. 2. si zaten yıllar geçmiş herkes kafasına göre takılsın. İlgilenmiyceğin kadını bırakmazsan böyle olur
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz. Hem ilgilenmiyor hemde ayrılmıyor
- +1 yıl
İlgisizlik bi kadın için en zor şey.
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyosun o nerde
O yurtdisinda ilişki yaşamıştır sende burada yaşadın, o giderken seni alacağım söyleyelim dememiş, oradayken alamamış seninde kendine göre yol çizen hakkındır, geldi istiyorsa kaldığın yerden devam et diğer adamla ilişkin oldumu kizligin gittiyse sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığın bir şeye kılıf uydurma bence isterse seni ilgiye boğsun yine yapacaktın
İlişkimizin 2. ayında sevgilim başka bir şehre gitti haftada 1 saat ancak telefonda mesajlaşabiliyorduk ve ben yıllarca uzaktan devam ettirdim ilişkimi onu aldatmadım
O beni aldatıyodur kesin, ihmal etti beni diye de düşünmedim01 Yorumla
Soran+1 yılSen en azından haftada bir saat konuşmuşsun. Benimki bir ay geçip yazmadığı bile oluyordu.
Yanlış ya da karmil bir ilişki gibi hissediyorum. Onunda seni aldattıgını hissediyorsan doğru hissediyosundur bence. Delirmek yerine kendini biraz daha sevip, alman gerekenleri almadıgında gitmeyi bilmelisin. O zaman bak nası tutuşup seninle ilgilenicek. Ya da gerçekler ortaya çıkacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHep mi çıkar iliskisi olur ya. Adam gibi seven insanlari mumla arar olduk iyice he. İnsan olun az. Ya gidin günlük yaşayın ya da hicbise yasamayin insanlarin vaktini almayin bir yola da girmeyin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılher mutsuz olan aldatsın ozaman yaptığın namussuzluğu utanmadan anlatıp bide haklıyım deme insanlara örnek olmaya çalışma senin gibilere ne denir belli anlaşamıyosan aw karısı
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Sen bayağı kendini kandırıp yediğin halta kılıf buluyorsun şekerim. İlişkiyi bitirseydin veya günah keçisi bulmasaydın daha iyiydi. Böyle yapınca kendi değerini düşürmüşsün.
31 Yorumla- +1 yıl
Urosbuluna bahane uydurmuş işte 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. O zaman berabere, neyi sorun ediyorsun ki... boş ver...
10 YorumlaPişman olabilirsin fakat onun aldattığından emin olmadan böyle yapman çok yanlışki, o aldatsa bile senin bunu yapman yine yanlış. Birde, ya bunu ömür boyu sevgilinden saklicaksin ya da ondan ayrılmak istediğini söyleyip herşeyi itiraf ediceksin. Bu durumda içinin en huzurlu olacağı nokta ikinci seçenektir.
10 Yorumlaİntikam için biriyle birlikte olmayın. Ayrılın direkt. Duygusal boşluktan yemek yersin ama duygusal boşluğa düşüp sen de başka bir adama umut vermiş oluyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence o da birlikte oluyor biriyle diyip kendi vicdanını rahatlatıp durma. Yaptıysan arkasında dur hatta daha fazlasını yap iyice sekste doyuma ulaş ben ulaştırırım
01 Yorumla- +1 yıl
Sen bırak onu istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki insan ne b. k yerse yesin ama bir başkası hattında ilken değil , ilgisizdi bilmem neydiler ise sadece kendini kandırmaktır.. medenice olmuyor ayrılmalıyız de Çek git sonra ne halt yersen ye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siz artık sevgili değilsiniz sadece bu gerçeği konusmadiniz.. o orada sen burada yeni ilişkiler yaşıyorsunuz bence açık açık ayrıldık demelisiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın o halde! İlişki raydan çoktan çıkmış, aldatmak yerine birbirinize yol verin sonra istediğiniz herşeyi rahat rahat yapın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bitirmeye yönelik konuştuğumda bitirmek istemediğini söylüyor
- +1 yıl
Bu şekilde sağlıklı bir ilişki mi olur? Uzak mesafeden hiçbir ilişki yürütülmez, gözden uzak olan gönülden de ırak olur diye boşuna dememişler, o burada olsaydı muhtelemen başkası dikkatini çekmeyecekti ve ilişki yaşamayacsaktin, eminim o sendne çok daha fazlasını yapıyordur orada.
Soran+1 yılSözde gelecek yakın zamanda toparlarız diyor ama bilemicem. Haklısınız.
- +1 yıl
Toparlanılmayacagını ikimizde çok net iyi biliyoruz..
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok ya niye pişman olasın naptınki en fazla başka bi erkeğin altına yatmışsın kadınlara güvenimizi iyice kaybettiriyorsunuz troll olduğunu biliyorum ama kadınların bi çoğu böyle
20 Yorumla
+1 yılBence pişman olmana gerek yok, aldatan tek basina suclu degildir her zaman , ben de aldattim ve partnerim de sucluydu
00 Yorumla
+1 yılyaziklar olsun kadin olsun erkek olsun farketmez aldatmak kotu biseydir ayrilsan bile ustunden 5ay gecmeden baska biriyle olman bile ihanettir
00 Yorumla
+1 yılbirlikte olman dışında söylediğin her şey senin bahanelerin, pişman olman gerekir, bence söyle, belki o da seni aldatmıştır, o da sana açılır
00 Yorumla
+1 yılKendi yaptığın nmussuzluğu adamın üstüne mi yıkıyon kaşr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu Instagram'da biri daha yazmıştı storide soru cevaplarda okumuştum kadın diyordu ki eşim aldatıyor bende aldatıyorum ama onun aldatmasını kıskanıyorum
128 Yorumla- +1 yıl
Şimdiki kadınların bahanesi aldatıldım bende yaptım
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Siz aldatınca elinizin kiri oluyorsa bizim de elimizin kiri oluyor artık. Artık şartlar eşit. Hak edene ettiğini yapıyor işte bazıları. Oh! Ne güzel yapıyorlar. Yapmayınca da "Sorunu kendimde ara." diyor hemcinsleriniz. Hiç acımıyorum bu yüzden. Hak ediyorsunuz işte.
- +1 yıl
Kendide olacaktı
- +1 yıl
Sorunu kendinde ara o tırnak içindeki kısım. Ay! Bir yazamadım. 🤦♀️
- +1 yıl
Banane aldatan gvatlara söyle bunu beni aldatacak kadın daha anasından doğmamış onu duman ederim duman
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Acaba senin birini aldatıp aldatmamış olduğun ne malum?
Öyle lafla olmuyor o işler. Duman edermiş. B. K edersin. - +1 yıl
Nerde gördün aldatımı herkesi yavşk sanma gelip burada şov da yapma bana ben o kadar kansız değilim rahat ol ama bana yapılırsa o kansızlık dünya bucak kaçacak delik arasın onu değil Emniyet Mit bile kurtaramaz elimden lafta mı oluyo gerçekte mi denemesi bedava
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Aldatan biri aldattım demez zaten. İnkar eder. Bu bir. Sizi tanımıyorum ama gördüğümü yazdım bu iki. Belli ki daha öncesinden hiç aldatılmamışsınız. Onun için başınıza gelmeden diyeceğiniz her şey lafta kalır bu da üç.
Cevap sahibi+1 yıl@Perikızı__ doğru yazmışsın
- +1 yıl
Ben insaf sarrafı oldum rahat ol sen bakışlarından bile anlarım srefsizlk yaptını her türlü köşeye sıkıştırır yakalarım imkanı yok hiç şansı yok onun benden kaçmaz tanımadığın birisine atıp tutma o zaman gvat ahmetle mehmetle bir tutma
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Kimsenin alnında ben şeref yoksunu biriyim yazmıyor. O işler sandığınız kadar kolay olmuyor. Lafla peynir gemisi yürümez diye boşuna dememiş atalarımız. Anlarmış... 😂Keşke herkesin alnında yazsa düşündüğün gibi.
- +1 yıl
Ben kızı secerken bile önce geçmişini araştırırım temiz mi değil mi hepsini ortaya çıkarırım öyle onume gelene yürüyecek kdr kalitesiz değilim beni abazan moruklarla gvşeklerle kıyasladın belliki 🙂
- +1 yıl
Sen rahat ol ben bakire mi değil mi hepsini ortaya çıkarırım o kabiliyet var bende sıfır km arabayı ikinci el arabayı anlamayacak kadar slak değilim zaten biriyle olmuş kadından hayır gelmez onu masama bile oturtmam 🙂
- +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Manavdan sebze, meyve mi seçiyorsun? 😂Seçmek ne?
Hadi söylediğin gibi biri ol. Burada herkes zaten melek. 😂Acaba buradan yürüyenler kim oluyor? - +1 yıl
@1ACIMASIZBİRİ Halbuki erkeklerin büyük bir kısmı (belki sen bile) bir başkasıyla olmuşken masama oturtmam demek de... 😂😂
Tanrım beni yine kimlerle muhatap ediyorsun?
Bir söz vardı. Kim namustan bahsediyorsa en namussuz olan odur diye. Neyse daha fazla konuşmicam. Hadi iyi günler. 🖐️ - +1 yıl
Ben seçmesini bilirim balıklama dalmam hastalıklı tiplerin yolundan gitmem yani 🙂özelikle koylerden secerim kızı şehir kızını muhattaba bile almam delikanlı adamız nmus için yaşarız biz oğlan kılıklı dönme kılıklı bacısına sahip çıkamayan kardeşim erkeğim diye geçiniyo kim kime yürümüş kimle olmuşum burdan kanıtla
- +1 yıl
Ben zina yapmadım kendim gibi birisini istemem hakkım hayırdır sana 🙂yok gayet de nmusluyum kimsenin karısını kızını altıma almadım
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ helâl
- +1 yıl
Karsima imkanlar çıkmasına rağmen almadım bir kac kez tanismak isteyen olmasına rağmen yapmadım
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ senin karşına senin gibi sakınan çıkar Allah'ın adaletine inanıyorum Allah hiç nankörlük yapanlara iyi kullarını nasip etmiyor bir şekilde gerçekler ortaya çıkıyor
- +1 yıl
Aynen öyle yanlış kisiyi seçiyorlar gelmişler burada herhaltı yiyenlerle sectikleri kisilerle düzgün olanları bir tutuyolar en komiği de bu
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ ama PP resmin iyi değil
- +1 yıl
Ne var odamda pijamamla durmak ayıp mı
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ özel bolgen belli oluyor aa
- +1 yıl
Abartma istersen
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ yoo öyle 😂😂
- +1 yıl
Börek yediğim tabak var açı da
- +1 yıl
Ayağımın oraya doğru bak ileride 🙂
+1 yılSizin ilişkiniz bitmiş. Birbirinizi idare ediyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılemin miydin nerden biliyorsun yaptığını böyle yapman yanlış
00 Yorumla
+1 yılİlk baş kendi yaptığını düşünmelisin, ardından sevgilini düşün. İyiki evli değilsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok gerekmez hatta gurur duy kendinle ne saçma sorular ya
00 Yorumla
+1 yılOnun yaptığından emin değilsin yapmış olduğun saçmalık senin ayrılsaydin bana ilgi vermiyorsun diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini rahatlatmaya çalışıyosun. Yapacağını yapmışsın pişmanda değildin. Böyle devam o zaman
00 Yorumla Eğer bir aldatma varsa arada o ilişkide sevgi azalmıştır demektir.
00 Yorumla1.5 sene normaldir. Bende olsam ben de yapardım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pişman olmuyorsan sevmemişsin pişman olduysan direk ayrıl ona bu acıyı yasatma
00 Yorumla
+1 yılAldattığın için değil, dürüst olmadığın için pişman olman gerekir.
00 YorumlaOlma pişman gerek yok
Artık normal isteyen istediğini aldatır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmanız gerekiyor; ikinizin de iyiliği için, özellikle sevgilinizin (!).
02 Yorumla
Soran+1 yılO aldatırken gözüme sokarken sıkıntı yok ama ben aldatınca mı problem
Cevap sahibi+1 yılGüncellemenizde "iftira atmıyorum, yapmıştır diye" demişsiniz ya! Ben yapmadı sandım. Her halükarda ikiniz de suçlusunuz; böyle ilişki olmaz. Ayrılmanız gerekiyor ve bundan sonra ahlaklı ilişkiler yaşamalısınız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olma ihtiyacını karşıladın cinsellik yaşamak zorundaydın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcanın çektikçe aldat mutlu ol
Bak ne yaptığını anlatırken bile objektif bir şekilde konuşmuşsun harbiden baya pişmansın ama böyle bişey yapmaman gerekiyordu maalesef
00 YorumlaHem ayran dökülmüş, hemde başına birtakım olaylar gelmiş. Hiç pişman olmayan çok pişman olur. Birgünnnnnnn...
00 YorumlaYapacak bişey yok uzaktan ilişkimi olur insan görmeden birini nasıl sevsin illaki ihtiyacı oluyor sevgiye ilgiye herşeye yapacak bişey yok
00 YorumlaMal mısın açık soruyorum ne düşündün onu yaparken pişman ol ya
10 Yorumla
+1 yılOoo hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılGerekir ama pişman olacak yapi sizde yok gibi
00 Yorumla
+1 yılBence o aldatıyorsa sıkıntı yok ama aldatmıyorsa sıkıntı büyük.
00 Yorumla
+1 yılSon pişmanlık fayda vermez, bırak sorgulamayı artık olan olmuş. Hayatına bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekir olmuyosan sevmiyosun zaten ya umarim sen gibi kaşmerden kurtulur
12 Yorumla
Soran+1 yılKaşmerde olduk iyi mi
Cevap sahibi+1 yılYa n oldun lan slaakk namuslu sadik sevecen sevgilimi oldun aptala bak
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılSon cümle harika ben yaparım ama o yapamaz 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey demedim çarpıtmayın lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi zahmet olman gerekir evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSalla hayatına devam et
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adınıza...
00 Yorumlaİlişkiler ne hale gelmiş 😔
00 YorumlaOna soyle biraksin senii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bi süreç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılSon cümlen aşırı sinir bozucu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılyapmış mı peki sordun mu?
00 Yorumla yok kanka daha çok aldat :D
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler